8 seriálů

27.02.2024

Zatímco lord Joši Toranaga bojuje v Japonsku roku 1600 o život, protože se proti němu spojili jeho nepřátelé v Radě regentů, v nedaleké rybářské vesnici je nalezena záhadná opuštěná evropská loď.

Válečník Sunny se vydává s mladým chlapcem jménem M. K. na cestu osvícení, při které musí přežít útoky sedmi baronů, kteří vládnou podrobnému feudálnímu lidu Ameriky budoucnosti. Seriál volně čerpá z čínského příběhu Journey To The West.

Kagome Higurashiová je současná mladá dívka, která žije se svou rodinou u staré svatyně Higure. Kagome netuší, že je reinkarnací kněžky Kikyo a vlastní "klenot čtyř duší" (šikon). Jednoho nešťastného dne Kagome najde nedaleko svého domova starobylou studnu a náhle se skrze ni přenese do feudálního Japonska obývaného démony. Tam se setkává s Inuyashou, synem mocného démonického otce a lidské matky, který je očarovaným šípem přišpendlen ke stromu.

Mladý králík, který se chce stát pravým samurajem, se spřátelí s bojovníky, aby společně ochránili svoje město před démony, nindži a zlými mimozemšťany.

11.10.2009

A brain surgeon named Minakata Jin has spent the last two years in anguish, as his fiancee lies in a vegetative state after an operation he performed. One day, he faints at the hospital and awakens to find himself transported back in time to the Edo period. He is soon attacked by a samurai, but he escapes with the help of a man named Kyotaro. Kyotaro suffers a serious injury to the head while trying to protect him, but Jin manages to save his life despite a lack of proper medical equipment. Because of that, Kyotaro's sister Saki begins taking an interest in Jin and becomes his assistant. Meanwhile, Jin is determined to find a way back to the present.

Bouřlivé události a neustálé boje o moc ve feudálním Japonsku 16. století ožívají v dynamických rekonstrukcích bitev s komentářem odborníků.

Two teams of Autobots arrive on Earth with the mission of hunting down Predacons around the planet.

The anime centers on a young female ninja named Chidori, whose dream is to help the Warring States-era warlord Oda Nobunaga to achieve his goals.

Nemůžete nalézt film nebo seriál? Přihlaste se pro jeho vytvoření.

Globální

s zaměřit panel hledání
p otevřít nabídku profilu
esc zavřít otevřené okno
? otevřít okno klávesových zkratek

Na stránkách médií

b zpět (nebo na nadřazený záznam, pokud to jde)
e na stránku úprav

Na stránkách sezón

(šipka vpravo) na další sezónu
(šipka vlevo) na předchozí sezónu

Na stránkách epizod

(šipka vpravo) na další epizodu
(šipka vlevo) na předchozí epizodu

Na všech stránkách obrázků

a otevřít okno přidání obrázku

Na všech stránkách úprav

t otevřít výběr překladu
ctrl+ s odeslat formulář

Na stránkách diskusí

n vytvořit novou diskusi
w přepnout stav zhlédnutí
p přepnout veřejný a soukromý
c přepnout zavřít a otevřít
a otevřít aktivitu
r odpovědět na diskusi
l na poslední odpověď
ctrl+ enter odeslat zprávu
(šipka vpravo) další stránka
(šipka vlevo) předchozí stránka

Nastavení

Want to rate or add this item to a list?

Přihlásit se