5 films

11 december 2009

Eric Poole (Jon Foster) lijkt een normale jongen, maar heeft zijn ouders op gruwelijke wijze vermoord. Vanaf het moment dat Eric enkel jaren later de poort van de jeugdgevangenis achter zich sluit, houdt oud-rechercheur Cristofuoro (Russell Crowe) hem scherp in de gaten. Hij weet dat er geestelijk iets vreselijk mis is met Eric en verdenkt hem ook van een nog onopgeloste moord op een jong meisje. Dan komt Cristofuoro erachter dat Eric gestalkt wordt door het 15-jarig weggelopen tienermeisje Lori (Sophie Traub), die hem al jaren adoreert en hem wil beschermen. Zal Eric weer in de fout gaan of kan Cristofuoro voorkomen dat er meer gruweldaden gepleegd worden.

21 oktober 2011

'Le Havre' vertelt het verhaal van Marcel Marx, een voormalige schrijver en een bekende Bohemien. Hij heeft zich teruggetrokken in een vrijwillige ballingschap in de Franse havenstad Le Havre, waar hij als eervolle, maar niet al te winstgevende schoenenpoetser werkt. Marcel heeft zijn dromen over een literaire doorbraak begraven, en heeft een gelukkig leven binnen de driehoek van zijn favoriete bar, zijn werk en zijn vrouw Arletty, als het noodlot plotseling een minderjarige allochtone vluchteling uit Afrika op zijn pad brengt. Met als enige wapen zijn aangeboren optimisme en zijn niet aflatende solidariteit met de bewoners uit zijn wijk zal Marcel het opnemen tegen de visnetten van de politie, die zich steeds meer om de jonge vluchteling beginnen te sluiten.

Iemon Tamiya is een verarmde, meesterloze samoerai die hunkert naar een beter leven, wat hij niet kan krijgen vanwege zijn huwelijk met Oiwa, die volledig toegewijd is aan haar man.

Legendary superstar María Félix, stars in this melodrama noir playing the role of Raquel, a woman who has a passionate love affair with married aristocrat Antonio. However, a sensual sculpture untitled “The Kneeling Goddess” and modeled after Raquel will lead Antonio down a memory lane he'd rather soon forget.

24 december 2010

After placing his ailing wife Alice in a care home, elderly academic James Parkin goes to stay at a wintry out-of-season hotel which they used to visit together. But at night he seemingly becomes the victim of a ghostly revenge - but who is the avenger?

Film of tv-serie niet gevonden? Log dan in om deze te creëren.

Wereldwijd

s focus op zoekbalk
p open profielmenu
esc sluit een open venster
? open sneltoetsen venster

Op media pagina's

b ga terug (of ga naar bovenliggend item)
e ga naar beweken

Op TV seizoenspagina's

(rechter pijl) ga naar volgende seizoen
(linker pijl) ga naar vorig seizoen

Op pagina's met TV-programma's

(rechter pijl) ga naar volgende aflevering
(linker pijl) ga naar vorige aflevering

Op alle afbeeldingspagina's

a open venster afbeelding toevoegen

Op alle bewerkte pagina's

t open vertaalmenu
ctrl+ s verstuur formulier

Op discussiepagina's

n start nieuwe discussie
w Verander kijk status
p privé of openbaar
c gesloten of open
a open activiteit
r beantwoord discussie
l ga naar laatste antwoord
ctrl+ enter verstuur uw bericht
(rechter pijl) volgende pagina
(linker pijl) vorige pagina

Instellingen

Want to rate or add this item to a list?

Inloggen