38 filmek

2022. október 13.

Diana, a high-class prostitute trying to escape from a serial killer, suffers a car accident that leaves her blind and kills the family of Chin, a ten-year-old boy.

1992. november 6.

Kisvárosban keres nyugalmat John Berlin, a kiégett nagyvárosi zsaru. Ezzel szemben szörnyű bűncselekmény-sorozat közepébe csöppen. Őrült gyilkos tartja rettegésben a lányokat a vakok intézetében. Berlin nyomozó régi barátjával és társával nyomoz a Jennifer címszó alatt futó ügyben. Az információgyűjtés során találkoznak a hetedik áldozat szobatársával, Helenával, aki Berlint a volt feleségére emlékezteti. A nyomozó egyre biztosabb abban, hogy a lány lesz a következő célpont. Csapdát állítanak a gyilkosnak, aki azonban megöli a nyomozó társát. A gyilkossággal Berlint gyanúsítják.

2020. szeptember 29.

Az egykori hegedűművész gyanakodni kezd az életében felbukkanó új emberekre és nyugtalanító viselkedésükre, miután felépül egy őt ért támadás után, amelyben megvakult.

Amióta gyermekkorában megvakult, Gina mindig másokra van utalva. Ennek ellenére igyekezett teljes életet élni, boldog házasságban él Jamesszel. A férfi az ő szeme, és a függőség csak megszilárdította szenvedélyes kapcsolatukat. Gina előtt váratlan lehetőség nyílik egy szaruhártya-transzplantációra, melynek révén visszanyerheti látását. A műtétet követően azonban az élete megváltozik, ahogy korábban nem látott zavaró részleteket kezd felfedezni magáról, a házasságáról, az életükről.

A sittről frissen szabaduló Mike Talman (Richard Crenna) hamar bajba kerül. Egy ismeretlen házaspár lakásán gyilkosságot próbálnak a nyakába varrni, amennyiben nem vállalja el a neki szánt piszkos munkát. A repülőtéren a drogfutár furfangosságának köszönhetően egy mit sem sejtő férfihoz, Sam Hendrixhez (Efrem Zimbalist Jr.) kerül egy heroinnal tömött baba. Talman feladata a Hendrix házaspár lakásán felkutatni a játékot. A férfi a kényszerű feladat érdekében a feleség, Susan (Audrey Hepburn) bizalmába férkőzik, ám arra nem számít, hogy a vak nő iránti vonzalma milyen veszélyeket rejt...

2022. január 7.

Sophie egy macskára vigyáz egy elhagyatott házban. Három tolvaj érkezik, hogy kirabolja a rejtett széfet. Viszont Sophie vak, ezért egyetlen segítsége Kelly, a háborús veterán. Együtt megpróbálnak védekezni a betörők ellen, és túlélni.

2020. december 4.

After she’s permanently blinded in a tragic car accident, Rebecca receives some bizarre news: her long-lost mother has recently passed away, leaving her their family’s ancestral castle in rural Albania. Traveling to the estate with a group of friends, Rebecca hopes it will be an opportunity for her to reconnect with a past she never knew and a mother who seemingly left her behind. When mysterious events begin to occur and her friends begin to die, Rebecca must unravel the secrets of her family’s history before she too falls prey to the Castle Freak.

2014. december 8.

Ingrid vak, nemrég vesztette el a látását. Férjével, Mortennel él. Ahogy a férfi elmegy otthonról, Ingrid egy teával az ablakhoz ül, és hallgatja a rádiót vagy a körülötte lévő zajokat. Egyre jobban fél elhagyni a lakást. Gyanakodni kezd, hogy férje néha titokban otthon marad, hogy megfigyelje őt, vagy hogy a szeretőjével chatel, miközben mellette ül az ágyban, és közben úgy csinál, mintha munkahelyi e-mailekre válaszolna.

1995. november 14.

John Reilly discovers that his family's newly inherited castle in Italy is haunted by a relentless bloodthirsty creature.

A történet a képzeletbeli Tromaville városkájában játszódik, amely radioaktív szemétlerakójáról híres. Itt tengeti napjait a helyi fitnessz-klubban takarítóként Melvin. Szegény Melvin az emberi faj legvéznább egyede, a klubba járók gonosz tréfáinak állandó célpontja, ám egy végzetes napon mérgező vegyszerbe zuhan, ami igazi szörnyeteggé változtatja. Torz hősünk kiirtja a gonoszt Tromavilleből és még szerelmes is lesz..

1944. december 22.

Framed for two crimes he didn't commit, and betrayed by his girl, Cliff Banks finds himself on the run from the police. Now distrustful of everyone, he finds a safe haven hiding out at a quaint country cottage under the care of a kindly old farmer and his daughter, a Cinderella-like blind woman who seems to be able to communicate with nature. There he is forced by their love to question his misanthropy.

1990. január 1.

Three young New York men decide to travel South for a few days away from the Big Apple. They pick up a beautiful, mysterious young sight less woman with a strange and unsettling past. All three are captivated and fascinated by her, but can she be trusted?

Az inkvizítor Ireneus Daninsky Báthory grónőt élve égeti el és a női követőit pedig felakasztatja. A grófnő halála elött megátkozza az inkvizítort és leszármazottait.

Négy évszázaddal később egy véletlen vadászbaleset okán az átok beteljesedik...

2017. szeptember 8.

Teo has a good job, a fiancee, a lover, no intention to assume any responsibility in his life. Meeting Emma, a blind woman, will upset his convictions.

An Ottawa police captain searches for the person who poisoned his sister, who was attending the university in Montreal. So desperate is he for revenge that he begin to use his own brutal methods to find the killer. Soon he discovers that not everything is what he thought it was.

2013. január 12.

Aspiring artist Ali must rebuild her life after a tragic accident kills her husband and their young child, and leaves her blind. Life in the dark proves to be a daunting task, so, at her doctor's suggestion, she hires a caretaker named Jeff to help her adjust with the transition. Jeff's aid proves to be indispensable, she even meets and quickly befriends her new neighbor, Linda. Before long, she is embroiled in a fight for her life from an obsessive predator. Will she learn to protect herself using her only remaining senses in time to save her life?

2023. december 23.

A love story between a writer and a blind woman.

2019. augusztus 13.

Sloan Carter is a young girl who has recently been blinded. Her father leaves for the weekend and her two best friends, returning home from University, keep her company. A protege of her father's, passing through town, also spends the night. The peaceful weekend is interrupted by a shadowy threat and the safe country getaway turns into a fight for survival.

A blind traveling musician is abused and oppressed wherever she goes, even as the modern world imposes change around her.

1946. október 1.

A facially disfigured and mentally unhinged man wreaks his revenge on those he blames for his condition.

Nem találsz egy filmet vagy egy sorozatot? Jelentkezz be és hozd létre.

Globális

s focus the search bar
p profil menü megnyitása
esc close an open window
? billentyűparancsok ablak megnyitása

Minden média oldalon

b go back (or to parent when applicable)
e go to edit page

On TV season pages

(jobbra nyíl) ugrás a következő évadra
(balra nyíl) vissza az előző évadra

Tévéepizód oldalakon

(jobbra nyíl) ugrás a következő részre
(balra nyíl) vissza az előző részre

Minden kép oldalon

a kép hozzáadása ablak megnyitása

Minden szerkesztő oldalon

t fordítás választó megnyitása
ctrl+ s submit form

On discussion pages

n create new discussion
w toggle watching status
p toggle public/private
c toggle close/open
a open activity
r reply to discussion
l ugrás az utolsó válaszhoz
ctrl+ enter submit your message
(jobbra nyíl) következő oldal
(balra nyíl) előző oldal

Beállítások

Want to rate or add this item to a list?

Bejelentkezés