7 films

26 juni 1981

In 1997 is New York omgevormd tot een maximum security gevangenis. Nadat het presidentiële vliegtuig boven de stad door criminelen is neergehaald, krijgt de cynische bankrover Snake Plissken een aanbod. De president redden uit handen van de bendes in ruil voor zijn vrijheid.

28 juli 1995

In de nabije toekomst zijn de poolkappen gesmolten en is bijna de hele wereld onder water gelopen. Met bouwvallige boten en geïmproviseerde drijvende steden proberen de mensen te overleven. De leider van een stel piraten, de Deacon valt één van die steden aan om een klein meisje te vangen, die een kaart naar het mythische 'Dry Land' op haar rug getatoeëerd schijnt te hebben.

9 augustus 1996

Na een schok van 9.6 op de schaal van Richter in 2013, komt Snake Plissken terecht in Los Angeles. Zijn missie: zoek in het vernietigde L.A. een verloren gegane Doomsday Device. Als hij de deadline niet haalt, wordt er een gif in zijn lichaam gespoten. Maar zo makkelijk lijkt deze missie niet te zijn...

12 december 1986

Chandler Jarrell (Eddie Murphy) is een detective met een speciale gave voor het vinden van kinderen. Hem wordt verteld dat hij De Uitverkorene is, die het Gouden Kind zal vinden en beschermen. Hij gelooft hier niets van, maar vindt steeds meer bewijs hiervoor wanneer hij onderzoek doet naar demoon-aanbidders.

15 maart 1996

Art Dodge is eigenaar van een kunstgalerij met geldproblemen. Om aan geld te komen haalt hij weduwes over om te betalen voor schilderen die hun echtgenoot besteld zou hebben. Wanneer hij echter bij het huis van een maffiabaas aankomt wordt hij weggejaagd in de armen van de rijk Betty Kerner, die twee maal getrouwd en gescheiden is geweest met de zoon van de maffioso. Ze wordt verliefd op Art, en hij speelt het spel maar wat graag mee. Tot Betty's zuster Liz ten tonele verschijnt, waar Art verliefd op wordt.

2 februari 1996

From the immensely popular FIST OF THE NORTH STAR comic book series, comes a new hero. The fate of mankind rests with superhuman warrior Kenshiro who roams the wastelands of the future waging a battle against overwhelming evil. With the spiritual guidance of his dead father, Kenshiro fights to free his stolen love from the brutal tyrant Lord Shin. Through his struggle he must confront his destiny.

9 augustus 1944

Een jongeman uit een klein stadje geeft zich op bij de marine, tijdens W.O. II. Hij wordt er uit ontslagen door zijn hardnekkige hooikoorts, maar durft niet terug naar zijn moeder. Hij schaamt zich dat hij er niets heeft meegemaakt.

Film of tv-serie niet gevonden? Log dan in om deze te creëren.

Wereldwijd

s focus op zoekbalk
p open profielmenu
esc sluit een open venster
? open sneltoetsen venster

Op media pagina's

b ga terug (of ga naar bovenliggend item)
e ga naar beweken

Op TV seizoenspagina's

(rechter pijl) ga naar volgende seizoen
(linker pijl) ga naar vorig seizoen

Op pagina's met TV-programma's

(rechter pijl) ga naar volgende aflevering
(linker pijl) ga naar vorige aflevering

Op alle afbeeldingspagina's

a open venster afbeelding toevoegen

Op alle bewerkte pagina's

t open vertaalmenu
ctrl+ s verstuur formulier

Op discussiepagina's

n start nieuwe discussie
w Verander kijk status
p privé of openbaar
c gesloten of open
a open activiteit
r beantwoord discussie
l ga naar laatste antwoord
ctrl+ enter verstuur uw bericht
(rechter pijl) volgende pagina
(linker pijl) vorige pagina

Instellingen

Want to rate or add this item to a list?

Inloggen