12 filmů

Film založený na skutečných událostech nás přivede do roku 2002, kdy Viktor ztratí ženu a dítě při letecké havárii. Tragédii způsobil kontrolor leteckého provozu, který ovšem unikl zodpovědnosti. Viktor to ovšem takhle nenechá a 478 dní po tragédii se pokusí domoct vlastní spravedlnosti.

Pohodlný život středoškolského učitele Sama Lombarda se zhroutí ve chvíli, kdy ho přitažlivá studentka Kelly obviní ze znásilnění. Samův výstřední právník naštěstí obvinění vyvrátí s pomocí bývalé studentky Suzie a vzápětí vymůže na bohaté matce Kelly sedm milionů dolarů odškodného. Detektiv Ray z mravnostní policie ovšem považuje celý případ za rafinované spiknutí a proti vůli nadřízených se pouští do vyšetřování, které záhy přináší řadu dramatických a zcela nečekaných překvapení. Ano, vzájemné vztahy Sama a jeho dvou studentek lze skutečně nejvýstižněji označit výrazem švédská trojka. Ale to, co je nesmírně vzrušující při sexu, se naprosto nehodí pro dělení odškodného. Někdo musí z kola ven.

Snímek je dokumentární rekonstrukcí mapující dějiny čarodějnictví. Skládá se z několika částí, které se na čarodějnice, ďábly, báchorky a pověry dívají různými pohledy. Představují rytiny a písemné památky, další hrané části zachycují středověké postupy, nápoje lásky, hony na čarodějnice, čarodějnické léčení, zkrátka vše, co s čarodějnictvím souvisí. Celé vyprávění působí velice realisticky a důvěryhodně, ale současně diváka pobaví svou lehkou ironií.

20.02.1963

Nenápadný administrativní pracovník je zatčen a stojí před soudem, ale nikdy není informován o jeho obvinění. Zpracování Kafkova románu od Orsona Wellese.

A poor neighborhood in Mexico City. Carpenter Pepe el Toro lives peacefully with his daughter Chachita while woos the pretty Celia, but tragedy knocks his door when he is falsely accused of having perpetrated a felony.

Cantinflas is a unique barber, who trades with an elderly neighbor, a lawyer by profession, laws lessons in exchange for haircuts and shaved. It proposes advice to defend in court the disadvantaged neighborhood. His success deputy seeks the votes as the other candidate, Don Próculo, it is not accepted by anyone but his own bodyguards. Don Próculo will use know how much ruse to win the election by the Council, and also for the love of 'Sarita'

Cantinflas works as a model of tuxedos in a prestigious store, your job is to use the smoking in the street along with an advertising sign on his back. The use of smoking gives you access to exclusive places and meet important people. During this time, Cantinflas was the manager of an amateur boxer, it is an attractive nurse assistant and occasionally attending a priest in the church and the orphanage. However, a Cantinflas day while wearing tuxedo, is a rich man, who mistakenly believe that Cantinflas is a millionaire too.

The true story of an eleven year old girl who has a reputation for telling tall tales. So when she accuses her father of molesting her, will anybody believe her story?

During the Mexican Revolution, Beatriz's body is discovered by some kids. The police began to investigate the history of Beatriz.

14.03.2018

As Cotopaxi spews ash, issuing an eerie penumbra over Quito, a young woman confronts dormant familial conflicts. Desperate for a place to store her things as volcanic disaster looms, Caridad turns to her long-estranged father Galo for help. Galo abandoned Caridad’s mother long ago and is eager to make amends, but questions concerning the nature of his transgressions linger, straining communication between father and daughter and casting grave doubts over the possibility of reconciliation.

14.10.1996

The public facade and private life of an aspiring politician and his wife. This film reveals the little white lies that lead to revenge, blackmail and a fight for life.

Relive moments from the case with analysis from top experts. Never Before Seen Footage, Evidence, and Interviews. Mock Trial on how it should've been done. If you like court television or crime dramas, you'll enjoy Absolutely 100% Guilty. It is the Trial of the Century.

Nemůžete nalézt film nebo seriál? Přihlaste se pro jeho vytvoření.

Globální

s zaměřit panel hledání
p otevřít nabídku profilu
esc zavřít otevřené okno
? otevřít okno klávesových zkratek

Na stránkách médií

b zpět (nebo na nadřazený záznam, pokud to jde)
e na stránku úprav

Na stránkách sezón

(šipka vpravo) na další sezónu
(šipka vlevo) na předchozí sezónu

Na stránkách epizod

(šipka vpravo) na další epizodu
(šipka vlevo) na předchozí epizodu

Na všech stránkách obrázků

a otevřít okno přidání obrázku

Na všech stránkách úprav

t otevřít výběr překladu
ctrl+ s odeslat formulář

Na stránkách diskusí

n vytvořit novou diskusi
w přepnout stav zhlédnutí
p přepnout veřejný a soukromý
c přepnout zavřít a otevřít
a otevřít aktivitu
r odpovědět na diskusi
l na poslední odpověď
ctrl+ enter odeslat zprávu
(šipka vpravo) další stránka
(šipka vlevo) předchozí stránka

Nastavení

Want to rate or add this item to a list?

Přihlásit se