10 filmek

A majmok az urak. Ők az erősebbek, okosabbak, jobban alkalmazkodók. Tíz évvel az első, szuperintelligens emberszabásúak megjelenése után, övék a világ, és Caesar a vezetőjük. Az emberiség mégsem pusztult ki teljesen. Kisebb túlélő csoportjaik bizonytalan, átmeneti békét kötöttek az uralkodó fajjal. Ám a természetes kiválasztódás nem bírja a kompromisszumokat. A béke átmeneti. Előbb-utóbb ki fog törni a csata, amely vagy az embereket vagy a majmokat örökre elsöpri a föld színéről.

A háború az emberek és a majmok közt elkerülhetetlennek látszik. Ezúttal már az egész bolygó sorsa a tét, a kérdés csak az, hogy melyik faj kerekedik felül a legvégén. Caesar, a majom valahol a két világ között ragadt, szíve húzza mindkét helyre. Álma a békés együttélés lenne, de ez kivitelezhetetlennek tűnik. Szükség lesz az eszére, hogy az az erős vezető lehessen, akire szükség van a még nagyobb katasztrófa megakadályozása érdekében.

Egy San Franciscó-i kutatólaboratóriumban egyre közelebb kerülnek az Alzheimer-kór gyógyszerének megtalálásához. Ám a szer másképp hat az emberekre, mint a kísérleti csimpánzokra. Az emberek -köztük a kutatást vezető orvos apja- átmeneti javulás után váratlan és kezelhetetlen tüneteket produkálnak, a majmok agya viszont hihetetlen fejlődést mutat. A legokosabb kísérleti alany, Caesar megelégeli a rabságot, fellázítja sorstársait, és élükre állva kiszabadul a szigorúan őrzött intézményből. A majmok kíméletlen háborúba kezdenek elbizakodott teremtőik ellen, amit már senki nem tud megállítani.

Wyatt évek óta elszigetelten él barátnõjével egy rejtélyes tragédia árnyékában, míg egy napon becsöngetnek hozzájuk rég nem látott barátai. A három férfi közös gyermekkori barátjuk, Timmy egykori gyilkosain kíván bosszút állni, melyhez régi cimborájuk, Wyatt segítségét kérik. A gyilkosok azonban földön túli gonosz szörnyek. Aki felveszi ellenük a harcot, az egyenesen a vesztébe rohan.

2015. november 6.

Amikor egy londoni természetvédőt elküldik Írországba feleségével és újszülött gyermekével, hogy vizsgáljon meg egy erdős területet, akaratlanul megzavarják a helyiség nyugalmát, és démoni lények hordáját engedik szabadjára. Egyedül az elhagyatott vadon mélyén a férfinek minden erejével küzdenie kell, hogy megvédje a családját.

2002. május 15.

Terroristák ebola vírussal fertőzik meg az Egyesült Államok elnökét, akit a legközelebbi kórházba szállítanak. A fertőzés megakadályzása érdekében Diane Landis virológus vesztegzár alá helyezi az egész kórházat és öt mérföldes körzetben kiürítetti a környéket. Miután a vírus már levegőben is terjed és az elnök nem hajlandó kifizetni a száz millió dolláros követelést az ellenszérumért, amellyel megmenthetné a saját életét, a katonaság felkészül a végső megoldásra: időzített bombát helyez el a kórházban, hogy a robbantással megfékezzék több millió ember megfertőzését.

2020. február 27.

A strange illness spreads among the participants of an illegal rave.

2013. június 15.

Four episodes strictly connected to an infernal object: a bizarre pyramid that came into our world to spread madness, death and destruction.

2014. január 1.

Kindness is Contagious profiles bleeding-edge scientists and authors from UC Berkeley, Harvard and everywhere in between as well as real life people whose lives illustrate their incredible discovery: THAT KINDNESS IS CONTAGIOUS. Learn how a little generosity can help you live a happier, healthier, wealthier, longer and more fulfilling life.

1910. november 17.

A quarrelling couple are forced to quarantine together after the household maid becomes ill of an infectious disease.

Nem találsz egy filmet vagy egy sorozatot? Jelentkezz be és hozd létre.

Globális

s focus the search bar
p profil menü megnyitása
esc close an open window
? billentyűparancsok ablak megnyitása

Minden média oldalon

b go back (or to parent when applicable)
e go to edit page

On TV season pages

(jobbra nyíl) ugrás a következő évadra
(balra nyíl) vissza az előző évadra

Tévéepizód oldalakon

(jobbra nyíl) ugrás a következő részre
(balra nyíl) vissza az előző részre

Minden kép oldalon

a kép hozzáadása ablak megnyitása

Minden szerkesztő oldalon

t fordítás választó megnyitása
ctrl+ s submit form

On discussion pages

n create new discussion
w toggle watching status
p toggle public/private
c toggle close/open
a open activity
r reply to discussion
l ugrás az utolsó válaszhoz
ctrl+ enter submit your message
(jobbra nyíl) következő oldal
(balra nyíl) előző oldal

Beállítások

Want to rate or add this item to a list?

Bejelentkezés