8 filmů

15.09.2021

Dokument, který se pomocí exkluzivních rozhovorů a archivních záběrů pokouší vystihnout osobnost sedminásobného mistra světa ve formuli 1 Michaela Schumachera.

Když se Gino setká s Bénédicte, je to láska na první pohled – vášnivá, bezpodmínečná, ohnivá. Bénédicte pochází z vyšší společenské třídy, pracuje v rodinném podniku a řídí vozy na okruzích. Gino je zdánlivě běžný pohledný chlapík, ve skutečnosti ale skrývá tajemství – takové, které je nebezpečné pro něj i pro jeho okolí. „Gigi“ a „Bibi“ budou muset bojovat proti osudu i vlastním slabostem, aby zachránili svou lásku. Jak daleko ale mohou zajít?

01.07.1977

The true life story of Wendell Scott, the first black stock car racing driver to win an upper-tier NASCAR race.

01.04.1987

A fun journey through the history of the automobile, this film is about a group of future computer hackers that wire an arcade game to work as a time machine. Among appearances in the movie are Henry Ford, Mercedes Benz, and modern race car driver Niki Lauda, as one of the boys becomes trapped within the newly created game. (IMDb)

Elroy Jackson junior nadevše miluje rychlá auta. Když rozváží otcovu vyhlášenou whisky, prohání se po všech cestách i necestách. Elroy Jackson senior má totiž uprostřed lesů ilegální palírnu a víc než dost zákazníků. I dnes jede Junior jako šílený… Marshall Collinspřed jeho nárazníkem naštěstí na poslední chvíli uskočí a skončí v příkopu. Ale málem to byla jeho poslední vteřina. Za Elroyovu ďábelskou jízdu však záhy přijde odplata. Collins se svými muži otcovu palírnu zničí. Elroy senior je zatčen. Není to poprvé, a tak jen synům – Elroy má ještě mladšího bratra Wayna – přikáže, aby sehnali advokáta. Stojí ovšem nějaké peníze. Junior tedy kontaktuje jistého Hackela, který pořádá demoliční show a také regulérní závody sériových aut. S pomocí přátel dá dohromady vůz a demoliční show vyhraje. Získává dvě stě dolarů a zajímá se i o start v sériovém závodě.

Steve McQueen: The Man & Le Mans interweaves stunning newly discovered footage and voice recordings with original interviews. It is the true story of how a cinema legend would risk almost everything in pursuit of his dream.

02.10.2018

A powerful and inspirational story of dedication, danger, fear, and the rare ‘will’ some of us have to defy all personal limitations. Experience the fastest motorsport on earth through the eyes of five-time champion Scott Dixon and the Chip Ganassi Racing team. Filmed with an access all areas lens, ‘Born Racer’ follows the people who are passionate about the world of auto racing and asks why some individuals feel compelled to face danger and risk their lives in order to win. Both action-packed and highly-intimate, it features an intense blend of up close and personal filming with never-before-seen spectacular, cutting-edge racing footage to explore a sport that defines the very people who inhabit it, and pushes them to the edge in their desire for success.

Juan Manuel Fangio byl králem Formule 1 a na začátku 50. let pětkrát vyhrál titul mistra světa – a to v době, kdy se nepoužívalo žádné ochranné vybavení.

Nemůžete nalézt film nebo seriál? Přihlaste se pro jeho vytvoření.

Globální

s zaměřit panel hledání
p otevřít nabídku profilu
esc zavřít otevřené okno
? otevřít okno klávesových zkratek

Na stránkách médií

b zpět (nebo na nadřazený záznam, pokud to jde)
e na stránku úprav

Na stránkách sezón

(šipka vpravo) na další sezónu
(šipka vlevo) na předchozí sezónu

Na stránkách epizod

(šipka vpravo) na další epizodu
(šipka vlevo) na předchozí epizodu

Na všech stránkách obrázků

a otevřít okno přidání obrázku

Na všech stránkách úprav

t otevřít výběr překladu
ctrl+ s odeslat formulář

Na stránkách diskusí

n vytvořit novou diskusi
w přepnout stav zhlédnutí
p přepnout veřejný a soukromý
c přepnout zavřít a otevřít
a otevřít aktivitu
r odpovědět na diskusi
l na poslední odpověď
ctrl+ enter odeslat zprávu
(šipka vpravo) další stránka
(šipka vlevo) předchozí stránka

Nastavení

Want to rate or add this item to a list?

Přihlásit se