15 filmů

Love Yalishupa: Loy B & Haluna Wings feat. Jemax (2024) Loy B Performs in the Music Video "Love Yalishupa" which means Romantic Relationships are Hard to maintain. The music Video Starts with Loy B entering the fancy restaurant seemingly was about to propose to his woman who hasn't arrived yet.

25.06.2023

The three gets involved in a web of lies, secrets, and unrequited love, which leads to a tense conclusion amid dark comedy and unexpected story twists. They serve as the starting point for a sequence of erratic events.

Alex McDowell is a college student with bipolar disorder and a severely disfigured face who accidentally discovers that his best friend, Jackson, is abusing his girlfriend, Sophia, causing him to vacillate how he should approach the situation.

Daphne se po nedávném zdrcujícím rozchodu cítí v životě ztracena. Žije v sestřině domě, kde se pravidelně stává svědkem hádek mezi svou sestrou a švagrem, což jen dále umocňuje rostoucí zoufalství kdysi idealistické ženy nad dlouhodobými milostnými vztahy. Posléze však na večírku potká Franka a Jacka. Oba ji nesmírně přitahují, i když velmi odlišnými způsoby - jeden je svobodomyslný mizera, druhý je decentní, inteligentní a citlivý muž. Daphne, která se nedokáže rozhodnout mezi těmito dvěma extrémními protiklady, se oddává skutečnosti, že ji každý z nich vnímá úplně jinak. Osud však zasáhne znovu a Daphne je brzy nucena si uvědomit, že pokud získáme všechno najednou, často nakonec nezůstane nic.

Fifteen-year-old country girl Suzume Yosano has to move to Tokyo to live with her uncle due to her father's transfer. She bumps into a mysterious man who ends up taking her to her uncle's place after she gets lost. Turns out, Suzume will be seeing him a lot more often once she starts school because... he's her homeroom teacher?!

07.07.1998

FBI agent Cara Landry is sent on an undercover assignment to gather evidence on Damian Medina, a Mexican casino owner running a counterfeiting operation for the Cali drug cartel...

Michael, Steven a Nick jsou mladí tovární dělníci z Pensylvánie, kteří musí narukovat do Vietnamu. Před tím, než odejdou, Steven se žení s těhotnou Angelou a jejich svatba je zároveň slavností na rozloučenou. Po mnoha hrůzách, které tři přátelé prožijí, všichni upadnou do rukou Vietkongu a dostanou se do tábora rukojmích, kde jsou nuceni hrát sami se sebou ruskou ruletu. Slavné válečné drama režiséra Michaela Cimina patří k uměleckým vrcholům vlny filmů o vitnamském traumatu.

Nekonvenční slečna Jean Brodieová, která je podle svého názoru v "nejlepších letech", si získala své studentky i značnou část pedagogického sboru, v němž má dva milence: naivního, ale milého učitele hudební výchovy Lowthera a cynického výtvarníka Lloyda. Na začátku filmu je Jean představena jako dokonalá pedagožka oddaná svým studentkám, ale postupně se odhalují její stinné stránky. Kromě toho, že vliv na své žačky trochu využívá, je tu ještě věc poněkud závažnějšího charakteru. Píše se totiž rok 1932 a Jean obdivuje fašisty Mussoliniho a Franca. Jak v jednom momentě filmu poznamená Lowther, Jean nerozumí politice, jen si idealizuje obraz vůdce. To by vcelku nevadilo, kdyby své žačky nevedla ke stejnému způsobu myšlení. Její přesvědčení o vlastní neotřesitelné pravdě však bude podrobeno tvrdým zkouškám. Při konfrontaci s milenci i žačkami se bude muset podívat na svůj život z jiného úhlu a nahlédnout, jakým směrem se vlastně ubírá. Vynikající snímek ze školního prostředí.

30.06.1965

Struggling artist fakes his own death so his works will increase in value.

07.10.1959

Two brothers, scientists Scott and Tony Nelson, develop an amplifier which enables a person to enter a 4th dimensional state, allowing him to pass through any object. Scott experiments on himself and discovers that each time he passes through something he ages rapidly. He begins killing people, sucking out their life energies and regaining his youth as a result.

V roce 2200 přistávají astronauti ve vzdáleném planetárním sytému, kde mají pátrat po přeživších z předchozí kosmické expedice. Setkají se zde s vědcem ze Země (Walter Pidgeon), který se vyzbrojil poznatky již zaniklé civilizace. Žije tu se svojí krásnou dcerou (Anne Francis) a fenomenálním robotem. Planeta však skrývá i jedno strašné tajemství...

Rozsáhlý román Theodora Dreisera „Americká tragédie“, inspirovaný kriminálním případem z počátku století, byl poprvé adaptován Josefem von Sternbergem v roce 1931. Autor předlohy byl přepisem natolik pobouřen, že se dokonce pokusil soudní cestou docílit stažení filmu z oběhu. Teprve po Dreiserově smrti se tvůrci pokusili o novou verzi. Zpracování režírované uznávaným Georgem Stevensem se však v řadě ohledů od předlohy odklonilo, což nakonec divákům signalizoval i pozměněný název. Ve skandálním příběhu milostného trojúhelníku a touhy po společenském vzestupu si zahráli představitelé nejmladší generace Montgomery Clift, Shelley Winters a Elizabeth Taylor, která zde dokonala proměnu z dětské (respektive adolescentní) herečky ve smyslný sex symbol. Film získal šest Oscarů, ale v hlavní kategorii prohrál s Američanem v Paříži (1951). (Noir Film Festival)

20.08.1948

In occupied Berlin, a US Army Captain is torn between an ex-Nazi cafe singer and the US Congresswoman investigating her.

22.12.1933

A dance band leader finds love and success in Brazil.

22.10.1932

Na kaučukovou plantáž ve Francouzské Indočíně, kterou vlastní Dennis Carson, přijíždí ze Saigonu prostitutka Vantine. Začne škádlit Dennise, který zpočátku odolává jejímu kouzlu, ale brzy se poddá a rychle si vypěstují přátelský, nezávazný vztah, kdy se navzájem škádlí a předstírají, že k sobě nechovají žádnou náklonost. Oslovují se „Frede“ a „Lily“, jako by si ani jeden nemohl zapamatovat jméno toho druhého. Carson však ztratí o Vantine zájem, když dorazí Willisovi. Gary Willis je mladý nezkušený inženýr a jeho žena Barbara je noblesní půvabná dáma. Carson je okamžitě přitahován Barbarou a poté, co pošle Garyho na dlouhou průzkumnou cestu, začne svádět Barbaru, což se žárlivé Vantine nelíbí.

Nemůžete nalézt film nebo seriál? Přihlaste se pro jeho vytvoření.

Globální

s zaměřit panel hledání
p otevřít nabídku profilu
esc zavřít otevřené okno
? otevřít okno klávesových zkratek

Na stránkách médií

b zpět (nebo na nadřazený záznam, pokud to jde)
e na stránku úprav

Na stránkách sezón

(šipka vpravo) na další sezónu
(šipka vlevo) na předchozí sezónu

Na stránkách epizod

(šipka vpravo) na další epizodu
(šipka vlevo) na předchozí epizodu

Na všech stránkách obrázků

a otevřít okno přidání obrázku

Na všech stránkách úprav

t otevřít výběr překladu
ctrl+ s odeslat formulář

Na stránkách diskusí

n vytvořit novou diskusi
w přepnout stav zhlédnutí
p přepnout veřejný a soukromý
c přepnout zavřít a otevřít
a otevřít aktivitu
r odpovědět na diskusi
l na poslední odpověď
ctrl+ enter odeslat zprávu
(šipka vpravo) další stránka
(šipka vlevo) předchozí stránka

Nastavení

Want to rate or add this item to a list?

Přihlásit se