18 dizi

You

n 9, 2018

Zeki bir New York'lu olan Joe, bir kitapçı işletmektedir. Bir gün kitapçıya gelen Beck, Joe’nun ayaklarını yerden keser. Joe, ilk görüşte Beck’e aşık olmuştur. Joe, sevdiği kızın kalbini kazanmak için her şeyi yapmaya hazırdır. Beck’i elde etmek için teknolojiyi kullanmaya başlayan ve onu her yerde takip eden Joe’nun takıntılı tavırları Beck’in en yakın arkadaşı Peach’ı şüphelendirse de ona engel olamaz. Joe, sonunda Beck’in takipçisi olmaktan çıkıp erkek arkadaşı olmayı başarır. Ancak Joe'nun takıntılı hali artarak devam edince, işler içinden çıkılmaz bir hal almaya başlar.

Evli olan Alma, evden uzakta tutku dolu bir hafta sonu geçirir. Ancak bir trajediyle sonuçlanan bu kaçamak, onun en yakınlarına ilişkin gerçeği sorgulamasına yol açar.

a 27, 2021

Genç bir erin asker kaçaklarını yakalama görevi, zorunlu görev çağrısı sırasında her bir erin katlandığı acı gerçeği ortaya çıkarır.

a 19, 2018

1980'lerin başında bir Polonya kasabasında bir fahişe ve bir gençlik lideri öldürülmüş hâlde bulunur, ama polisin vakayı ele alış biçimi iki gazeteciyi şüphelendirir. (18 yaş ve üzeri için uygundur)

Kasten işlemediği bir cinayet, bir adamı entrikalarla dolu bir ağa sürükler. Özgürlüğüne kavuştuğunda gelen bir telefon onu tekrar aynı karanlığın içine çeker. (18 yaş ve üzeri için uygundur)

Ebeveynlerinin ölümle sonuçlanan bir tarikat ritüeline katıldığını öğrenen iki kız kardeş, artık yeni bir gerçeklikle ve doğaüstü durumlarla karşı karşıyadır. İki genç kız kardeş, anne babalarının birer katil olduğunu keşfederse ne olur? Eva ve Sofia, anne babalarının ortadan kaybolmadan önce işlediği iddia edilen ve geride 23 kurban bıraktıkları korkunç bir suçla yüzleşmek zorunda kalacak. Tüm bunları 90'ların ortasında, Endülüs dağlarındaki küçük bir köyde yaşayan Eva ve Sofia, köy halkının göründüğü kadar naif olmadığını ve gerçeklerin ardında fantastik bir evrenin gizli olduğunu keşfedecek.

29, 2018

Death row inmates convicted of capital murder give a firsthand account of their crimes in this documentary series.

n 22, 2016

Günümüzde yaşayan bir dedektif ve geçmişte yaşayan bir dedektif telsiz yolu ile iletişim kurarak birlikte uzun zamandır çözülememiş davaları çözerler.

Babasının öldürülmesinin ardından intikam hırsıyla yanıp tutuşan bir kadın, güçlü bir mafya patronuna güvenir ve onun yönlendirmesiyle polis teşkilatına girer.

3, 2024

Starring Mimi Lana, a disillusioned journalist stumbles across an old polaroid camera showing pictures of tragic events from the future. Teaming up with a group of vigilantes, she embarks on missions to rescue innocent lives. But soon, the pictures begin to reveal secrets of a larger conspiracy – one that is closely tied to the death of her mother 10 years ago.

1980'ler Taipeisi'nin genelev sokağında bulunan bir gece kulübünde çalışan kadınlar kıskançlık, hayal kırıklığı, dostluk ve aşkla bezeli yaşamlarına tutunmaya çalışır.

10, 2018

Zengin bir muhitte yaşayan dul bir cerrah, kızının ortadan kaybolmasının ardından kendisine en yakın kişilerin karanlık sırlarını açığa çıkarmaya başlar.

Tales of supernatural sci-fi phenomena unfold in this collection of seven mind-bending, interconnected stories imagined by writer-director Joko Anwar.

l 15, 2020

19. yüzyıl Viyanası'nda adını duyurmaya istekli ve başarıya aç genç Sigmund Freud, bir dizi kanlı gizemi çözmek için bir medyum ve bir dedektifle birlikte çalışır.

Stewart Green'in kaybolduğu geceden 17 yıl sonra Carlton Flynn'in de kayıplara karışması her iki adamla bağlantılı insanların hayatlarında zincirleme olaylara neden olur.

12, 2022

In Savage Beauty, Rosemary Zimu plays Zinhle - a first young woman with a tragic past who is determined to take revenge on the Bhengus family, who destroyed a lot of lives with their infernal vision.

Don and Grace Bhengu once used street children to test a toxic beauty product. Many of those children do not have children, but one of the survivors has developed and particular vengeance. But she knows she has to play it smart to play the powerful family.

Riyo is attracted to Kairi, but isn't Kairi a murderer? A love story of a man and a woman carrying the past.

7, 2019

Four individuals at a crossroads in life are given the chance to take both paths, and decide which road is best for them.

Bir filmi veya diziyi bulamıyor musun? Eklemek için oturum aç.

Küresel

s arama çubuğuna odaklan
p profil menüsünü aç
esc açık bir pencereyi kapat
? klavye kısayol penceresini aç

Medya sayfalarında

b geri git (veya uygulanabilirse ana ekrana)
e sayfayı düzenlemeye git

TV sezonu sayfalarında

(sağa ok) sonraki sezona git
(sol ok) önceki sezona git

TV bölüm sayfalarında

(sağa ok) sonraki bölüme git
(sol ok) önceki bölüme git

Tüm görüntü sayfalarında

a resim ekle penceresini aç

Tüm düzenleme sayfalarında

t çeviri seçiciyi aç
ctrl+ s formu gönder

Tartışma sayfalarında

n yeni tartışma oluştur
w izleme durumunu değiştir
p umumi/hususi değiştir
c kapalı/açık değiştir
a etkinliği aç
r tartışmayı yanıtla
l son yanıta git
ctrl+ enter mesajını gönder
(sağa ok) sonraki sayfa
(sol ok) önceki sayfa

Ayarlar

Bu öğeyi derecelendirmek veya bir listeye eklemek ister misiniz?

Giriş