69 filmů

15.03.2024

Po utrpení sériových paranormálních událostí povolá bohatá rodina žijící v L.A. mladé povstávající šamanské duo Hwa Rim (Kim Go-eun) a Bong Gil (Lee Do-hyun), aby zachránilo novorozence rodiny.

Spisovatel Jack Torrance hledá klidné místo pro psaní svého nového románu, a tak přijímá nabídku dělat správce odlehlého horského hotelu. Při úvodním pohovoru se dozvídá mimo jiné hrůznou historku o svém předchůdci, který zešílel ze samoty a odloučení a zavraždil svou ženu a dvě dcery... po příjezdu Jack ubytuje svou rodinu a začíná psát knihu. Brzy však zjišťuje, že samota uprostřed hor je tísnivá a také on začíná přicházet o rozum.

28.05.1958

Soukromý detektiv dostane za úkol sledovat krásnou blondýnku Madeleine, která projevuje sebevraždené sklony. Odhalení zradného komplotu - nenaplněná osudová láska - životní tragédie.

Děj animovaného příběhu se odehrává ve viktoriánské vesnici v 19. století a sleduje příběh Viktora, mladého muže vtaženého do podsvětí, kde je oženěn s tajemnou mrtvou nevěstou. Jeho skutečná nevěsta Viktorie na něj mezitím čeká ve skutečném světě. Přestože se život v Zemi mrtvých ukáže být mnohem barvitější než jeho striktní viktoriánská výchova, dospěje Viktor k závěru, že v tomto ani v dalších světech neexistuje nic, co by ho udrželo odloučeného od jeho skutečné lásky…

Patrick Bateman je mladý ambiciózní finančník, který je tam, kde chtěl být. Žije na Manhattanu, má snoubenku, pracovní postup. Co ho však vede k tomu, stát se krvavým zabijákem, ví jen on sám.

Čím byli pro americký film noir autoři tzv. drsné školy Raymond Chandler, James M. Cain a Dashiell Hammett, tím byl pro tradici britského kriminálního filmu Graham Greene. Právě podle jeho románu (v tom prvním případě) a na základě jeho původního scénáře (v případě druhém) byly natočeny nejvýznamnější „britské noiry" Brightonský špalek a Třetí muž. Druhý jmenovaný titul vznikl v rámci Greenovy spolupráce s uznávaným britským režisérem Carolem Reedem. Film má ale mnohem kosmopolitnější ráz – odehrává se v poválečné Vídni, produkčně se na něm podílel Američan David O. Selznick a do ústředních rolí byli obsazeni jeho krajané Joseph Cotten a Orson Welles. Kafkovský příběh zasazený do kulis rozbořené rakouské metropole zdobí Oscarem oceněná kamera Roberta Kraskera a nezapomenutelný hudební doprovod Antona Karase. Noir Film Festival

Producent BRYAN SINGER (režisér X-Menů a Superman se vrací) a scenárista a režisér MICHAEL DOUGHERTY (spoluautor X2 a Superman se vrací) přicházejí se strašidelnou, temně komickou oslavou nejděsivější noci roku. Halloweenská noc dovádí princip Creepshow a Povídek z krypty do zcela nových, temných hlubin a servíruje nám čtyři vzájemně propletené příběhy, které se odehrávají o halloweenské noci: ředitel střední školy (DYLAN BARKER) melouchaří jako nemilosrdný sériový vrah; touha panenské dívky po tom pravém muži se strašlivě zvrtne; skupina teenagerů provede drsný kanadský žert s katastrofálními následky a mrzoutský starý muž (BRIAN COX) se utká se zlomyslným halloweenským démonem.

20.12.2006

Před třiceti lety byl mužem bez budoucnosti, který se živil prací pro druhořadého lichváře. Když mu štěstí přihrálo možnost postavit se do boxerského ringu s úřadujícím šampiónem těžké váhy Apollem Creedem, jeho šance na vítězství byla jedna ku milionu. Jediné, co chtěl, bylo bojovat až do konce. Jeho odvaha a nezdolnost v životě i v ringu inspirovala miliony lidí. Každá sláva však jednou pomine a Rocky Balboa, který byl kdysi italským hřebcem, nyní tráví večery vyprávěním starých historek stálým návštěvníkům své restaurace Adrians, pojmenované po jeho ženě, z jejíž předčasné smrti je ještě stále zlomený. Jeho syn s ním nechce trávit čas, protože je příliš zaměstnán svým vlastním životem. Čas a rány osudu Rockyho pokořily, otupily jeho pěsti a vzaly mu všechno kromě jeho starých historek, ale uvnitř je pořád stejný. Ve svém srdci je však pořád bojovníkem... a ještě jednou naposledy si sáhne až na samou hranici svých možností.

Riley Northová se v nemocnici probouzí z kómatu a zjišťuje, že její manžel a dcera byli zavražděni při brutálním útoku gangu. Když samotný systém ochrání vrahy před spravedlností, Riley se rozhodne ke změně z obyčejné občanky v městskou partyzánku. Ze své frustrace si udělá motivaci, roky se skrývá a zdokonaluje svou mysl, tělo i ducha, aby se z ní stala nezastavitelná síla, která uniká podsvětí, losangeleské policii i samotné FBI. Riley Northová si jde sjednat svou vlastní spravedlnost.

Agenta FBI Wesleyho Doylea během vyšetřování série vražd v Texasu vyhledá mladík, který se představí jako Fenton Meiks a který tvrdí, že zná identitu hledaného sériového vraha nazývaného "Ruka boží". Byl jím jeho bratr Adam, který zavraždil řadu lidí a potom sám sebe. Sebevrahův tragický osud je však jen částí příběhu navenek obyčejné rodiny Meiksových, který se začal dramaticky měnit před více než dvaceti lety.

Sita was a teenager when she witnessed her parents died of a suicide bombing in the name of religion. She then spent her life to find the most evil person, and when that they die she will bury herself with that person, to prove that punishment in the grave that was mentioned by religion doesn't exist thus religion isn't true. But there will be dire consequences for those who don't believe.

Tři nejlepší kamarádi, David, Alex a Juliet, spolu žijí ve velkém luxusním bytě v Edinburghu. Baví je dělat si legraci z ostatních. Obzvlášť z těch, kteří se ozvali na jejich inzerát „Hledám spolubydlícího“. Dokud se neobjeví Hugo. Charismatický drsňák a sympaťák každým coulem. Slovo dá slovo a z trojice hrdinů je rázem čtveřice. Ale jen na pár hodin. Ráno najdou Huga v posteli bez známek života. Než stačí cokoliv nahlásit, objeví David s Alexem kufr naditý penězi. Svědomí velí, nahlásit vše na policii. Jenže obrovská suma je víc než lákavá! Brzy se objeví první problémy. Kam schovat peníze, aby byly v bezpečí? A hlavně, co s tělem Huga? Během několika dní projde jejich vztah tou nejtěžší zkouškou, jakou si kdy dokázali představit. Tváří v tvář bohatství a vlastnímu svědomí získává pojem „přátelství“ zcela nový rozměr. Ruku v ruce se špinavými penězi jdou zločin, msta a nenávist. Cena za lehce nabytý mamon je příliš vysoká.

11.11.2016

A modern-day witch uses spells and magic to get men to fall in love with her, with deadly consequences.

Mladý novinář Gareth Jones si připravuje velké téma – rychlou modernizaci Sovětského svazu. Chystá se do Moskvy na rozhovor se Stalinem. Tam se seznamuje s britskou novinářkou Adou Brooks, díky které odhaluje, že pravda o stalinovském režimu je brutálně potlačována sovětskými cenzory. Potom, co se Jones doslechne o velkém hladomoru v SSSR, vydává se sám na cestu přes Ukrajinu. Stává se očitým svědkem tragédie ukrajinského hladomoru, o které po návratu do Londýna píše. Publikace je potlačována a její autentičnost je shazována západními novináři, kteří jsou stále pod vlivem Kremlu. Ani přes smrtelné výhružky Gareth ve svém boji o pravdu nepolevuje. Svá odhalení chce sdílet s mladým a aspirujícím spisovatelm – Georgem Orwellem.

20.03.2015

Na první pohled obyčejný výlet do nedotčené přírody se pro mladý pár změní v noční můru. Zpočátku vše vypadalo skvěle. Alex, který je na výpravy do přírody zvyklý, přesvědčí přítelkyni, která má raději město, aby s ním vyrazila do Provincial Parku, konkrétně do odlehlé oblasti Blackfoot Trail. Jenže to, co na první pohled vypadalo jako skvělý nápad, se postupně mění v jednu katastrofu za druhou. Nedotčená příroda totiž nemá jen svoje krásy, ale i nebezpečí, mezi které patří jak nelítostné přírodní podmínky, tak divoké šelmy. Tento výlet se tak stane největší zkouškou jejich vztahu

Filmový horor, odehrávající se v malém městečku na západním pobřeží Spojených států. Jeho hlavním hrdinou je místní představitel zákona, šerif Dan Gillis, který má velké starosti s dlouhou sérií nesmírně brutálních vražd. Musí najít vraha a zabránit dalším tragédiím, jenže tím jeho problémy neskončí. Když nešťastnou náhodou způsobí autonehodu, stane se svědkem neuvěřitelné události. Zraněný chodec si "klidně" nasadí přejetou ruku a uteče. To však není jediná nevysvětlitelná událost. Zdá se, že mnohé z pohřbených obětí brutálních vražd se tajemným způsobem vrací do života.

05.04.2013

Forenzní psychiatrička Dr. Cara Jessupová postavila svou kariéru na definování rozpolcených osobností schizofreniků. V soudní síni často svědčí coby expert a její názory a poznatky ohledně schizofrenie pomohly k trestu smrti více než půl tuctu vrahů. Cara je sice oddaná vědě, ale věří také v boha a svou víru neztratila ani poté, když byl její manžel brutálně zavražděn. Její dcera Samantha na rozdíl od své matky věřící není. Po jednom zvláště znepokojujícím soudním řízení představí Caře její otec Dr. Harding svého nového pacienta Adama. Čím více se toho Cara o Adamovi dozvídá, tím více je její život i životy jejích blízkých v ohrožení. Když se doktorka seznámí s pacientovou minulostí, její svět se začíná hroutit a ona začne pochybovat o bohu i o vědě. Cara však musí co nejrychleji odhalit závoj tajemství kolem Adama a především neztratit svou víru, jinak bude celá její rodina v nebezpečí.

Tom Witzky je dobrý manžel a otec rodiny a na první pohled ten nejobyčejnější chlápek na světě. Netuší však o svém daru vstupovat do jiného světa. Nevadí, že nevěří na duchy, protože duchové teď začali věřit jemu. Otevřel dveře do jiného světa, vidí nepochopitelné obrazy, slyší podivné hlasy a nedokáže řídit svůj život jako dřív. Jeho podivné vize ale brzy začnou mít reálné souvislosti.

Tajemný hrabě Alucard (Lon Chaney Jr.) přijíždí na americkou plantáž, aby se zde oženil s Katherine (Louise Allbritton), dcerou bohatého obchodníka. Jeho žena a on mají plán stát se upíry a být spolu navěky. Katherinin snoubenec na to však přijde a rozhodne se Alucarda zničit.

05.04.2019

Osamělý lovec monster žije uprostřed lesa a čeká na to, kdy se v blízkosti objeví další netvor, kterého by mohl zlikvidovat a vystavit si jeho hlavu. Žene ho touha po střetnutí s vytouženou kořistí, monstrem, které ho připravilo o to nejcennější, co v životě měl.

Nemůžete nalézt film nebo seriál? Přihlaste se pro jeho vytvoření.

Globální

s zaměřit panel hledání
p otevřít nabídku profilu
esc zavřít otevřené okno
? otevřít okno klávesových zkratek

Na stránkách médií

b zpět (nebo na nadřazený záznam, pokud to jde)
e na stránku úprav

Na stránkách sezón

(šipka vpravo) na další sezónu
(šipka vlevo) na předchozí sezónu

Na stránkách epizod

(šipka vpravo) na další epizodu
(šipka vlevo) na předchozí epizodu

Na všech stránkách obrázků

a otevřít okno přidání obrázku

Na všech stránkách úprav

t otevřít výběr překladu
ctrl+ s odeslat formulář

Na stránkách diskusí

n vytvořit novou diskusi
w přepnout stav zhlédnutí
p přepnout veřejný a soukromý
c přepnout zavřít a otevřít
a otevřít aktivitu
r odpovědět na diskusi
l na poslední odpověď
ctrl+ enter odeslat zprávu
(šipka vpravo) další stránka
(šipka vlevo) předchozí stránka

Nastavení

Want to rate or add this item to a list?

Přihlásit se