4 filmů

Osmadvacetiletá studentka medicíny se probere dezorientovaná v zamčeném kufru auta a s hrůzou zjišťuje, že jí schází víc než jen vzpomínka na to, co se přihodilo. Telefon je její jediné pojítko s vnějším světem a tato mladá inteligentní žena se pouští do zoufalého boje o přežití, zatímco se auto neúnavně žene vstříc strašlivému tajemství.

Čtyřicetiletý Jack Foley by už možná měl myslet na to, aby se usadil. Ale nechce se mu do toho a raději se dál věnuje svému koníčku – vylupování bank. Zvládá to v pohodě a s přehledem, až na jeden drobný problém: Často ho při tom chytnou. Jako recidivistu čeká Jacka několik desetiletí za mřížemi. Jackovi se tam ale nechce. Místo toho chce provést ještě jednu poslední velkou akci a pak spokojeně žít z „vydělaných“ peněz. Problém nastane, když se při útěku z vězení setká s pohlednou federální agentkou Karen. Chvíli se dohadují, kdo koho vlastně unesl/zatkl a nakonec se za kuriózních okolností rozejdou. Ovšem Karen našla v sympatickém zločinci zalíbení, zdá se jí o něm a něco ji k němu prostě neodolatelně táhne. Musí ho znovu vidět. Přinejmenším vidět...

02.03.1984

Kultovní americká akční sci-fi komedie Repo Man, u nás téměř neznámá, je divoká jízda, kterou mnozí označují za jeden z vrcholů punkové filmové produkce. V jejím středu stojí otrhaný rocker Otto, kterému už leze krkem konzumní život a skládání krabic v supermarketu, a proto se rozhodne vykašlat se na budoucnost, odejít ze zaměstnání a přijmout poněkud nekonvenční džob vymahače nezaplacených pohledávak. Ale to zdaleka nemá ponětí, co ho v jeho nové práci čeká. Takzvaní „Repo Mani“ žijí v džungli, kde nic nedává smysl, všichni si jdou po krku, všude vládne konspirace a do jejich života zjevně zasahují jakési zvláštní kosmické síly, o jejichž existenci Otto dříve četl jen na prvních stránkách záhadologických časopisů. Přesto je nutné se v tomto bizarním světě rychle zorientovat a začít se starat o první nedobrovolné zákazníky. Přičemž i ti mají, stejně jako náklady jejich zabavovaných aut, k normálnosti často opravdu daleko.

Osmnáctiletá Sophie O'Dea, cynická samotářská středoškolačka z malého města na středozápadě, dostane k narozeninám od své nevlastní babičky Grace krásný starý automobil, který je údajně kouzelný a splní jí všechno, co si přeje. Když Sophie nutně potřebuje partnera na školní taneční večírek, magické síly jí splní sen a z kufru kouzelného auta vyskočí roztomilý Drake, devatenáctiletý komediální herec z Los Angeles. Sophie a Drake jsou rozdílní jako oheň a voda, na ničem se neshodnou a hádají se kvůli každé maličkosti. Sophie vynakládá mnoho úsilí, aby se potřeštěného a otravného chlapce zbavila. Ale to se dá jen způsobem, že ho vezme na svůj valentýnský taneční večírek. S blížícím se termínem Sophie přichází na to, že Drake možná není až tak špatný, to jenom ona sama se musí změnit. Musí znovu otevřít své srdce ostatním lidem, naslouchat jim a dělat věci správně. Když se to naučí, její přání se naplní a bláznivý Drake navždy zmizí, odkud přišel.

Nemůžete nalézt film nebo seriál? Přihlaste se pro jeho vytvoření.

Globální

s zaměřit panel hledání
p otevřít nabídku profilu
esc zavřít otevřené okno
? otevřít okno klávesových zkratek

Na stránkách médií

b zpět (nebo na nadřazený záznam, pokud to jde)
e na stránku úprav

Na stránkách sezón

(šipka vpravo) na další sezónu
(šipka vlevo) na předchozí sezónu

Na stránkách epizod

(šipka vpravo) na další epizodu
(šipka vlevo) na předchozí epizodu

Na všech stránkách obrázků

a otevřít okno přidání obrázku

Na všech stránkách úprav

t otevřít výběr překladu
ctrl+ s odeslat formulář

Na stránkách diskusí

n vytvořit novou diskusi
w přepnout stav zhlédnutí
p přepnout veřejný a soukromý
c přepnout zavřít a otevřít
a otevřít aktivitu
r odpovědět na diskusi
l na poslední odpověď
ctrl+ enter odeslat zprávu
(šipka vpravo) další stránka
(šipka vlevo) předchozí stránka

Nastavení

Want to rate or add this item to a list?

Přihlásit se