15 pel·lícules

14 e de 1994

Jules i Vincent són dos assassins a sou que treballen per a Marsellus Wallace. Abans de realitzar un dels seus "treballs", Vincent li confessa a Jules que Marsellus li ha demanat que cuidi de la seva núvia, Mia. Comencen a parlar sobre el perillós de sobrepassar-se amb la núvia del cap, però arriba l'hora de treballar i ambdós han de posar-se en feina. La seva missió: recuperar un misteriós maletí.

20 n de 2017

Tot i que Kevin ha demostrat al seu psiquiatre de confiança, la Dra. Fletcher, que posseeix 23 personalitats diferents, encara en queda una per emergir, decidida a dominar totes les altres. Obligat a raptar tres noies adolescents encapçalades per la decidida i observadora Casey, Kevin lluita per sobreviure contra totes les seves personalitats i la gent que l'envolta, a mesura que les parets dels seus compartiments mentals s'ensorren.

John Wick (Keanu Reeves) torna a l'acció, però aquesta vegada amb una recompensa de 14 milions de dòlars sobre el seu cap i amb un exèrcit de mercenaris intentant caçar-lo. Després d'assassinar un dels membres del gremi d'assassins a què pertanyia, Wick és expulsat de l'organització, passant a convertir-se en el centre d'atenció de multitud d'assassins a sou que esperen darrere de cada cantonada per intentar desfer-se'n.

En un món ple de zombis, Columbus és un gallina, un jove que es troba terroritzat per la situació, però quan et jugues ser menjat pels zombies, la por pot mantenir-te viu. De fet la seva covardia precisament li ha permès que els seus cervells encara es mantinguin al cap. Aleshores un dia coneix Tallahassse, un fatxenda caça zombies que té com a única determinació a la seva vida aconseguir l'últim Twinkie (dolç americà) a la terra. Quan tots dos uneixen forces amb Wichita i Little Rock, que també han trobat una manera original de sobreviure en aquest caos, hauran de triar què és pitjor: si confiar els uns als altres per sobreviure o sucumbir davant dels zombies.

17 l de 2023

An art thief becomes trapped in a New York penthouse after his heist goes awry. Imprisoned with nothing but priceless works of art, he must use all his cunning and invention to survive.

8 , de 2015

An emotionally desperate investment banker finds hope through a woman he meets.

La nau de la confederació espacial USS Reliant rep senyals de vida del planeta desèrtic Ceti Alfa V, i decideix investigar-les. Entre la tripulació de la Reliant que baixa al planeta es troba l'oficial Chekov, antic membre de l'Enterprise. Però l'únic que troba l'expedició és una balisa encesa entre les restes de la nau Botany Bay.

L'any 1931, quan Bonnie Parker i Clyde Barrow es van conèixer, la depressió provocada per la crisi del 29 era el marc perfecte per a una vida de crim. Després d'una sèrie de robatoris a botigues i gasolineres, Bonnie i Clyde afegeixen un membre a la banda, C.W. Moss, i després dos més, el germà de Clyde, Buck, que acaba de sortir de la presó, i la seva dona, Blanche, que encara confia que Buck es regeneri. La història de Bonnie i Clyde és una espectacular successió de robatoris, assassinats i escapades que els han fet mítics. La policia captura Buck i Blanche. Els altres tres es refugien a casa del pare de Moss, que els denuncia a la policia per salvar el seu fill. Bonnie i Clyde aconsegueixen escapar una altra vegada. Finalment, l'any 1934, moren en una emboscada de la policia.

In a devastated, post-apocalyptic world, all men have turned into rape demons. The only hope for the future is to travel to the past and prevent the outbreak, the source of which still remains a mystery.

Vincent finds himself under attack for no apparent reason overnight. When the phenomenon intensifies, he must run and change his way of life completely.

Archi, a local politician’s daughter, and Parshya, a fisherman’s son, fall in love resulting in violence between the families due to the stringent casteism in the village.

Una immersió en l’ànima de la zona que històricament separava el centre de la perifèria obrera del nord de Dublin. Testimonis a peu de carrer evoquen un passat de cosidores, mariners, estibadors, soldats, marginalitat i centres d’internament, i descriuen un present de gentrificació implacable i de poques alegries més enllà de l’esport. La música folk, imponent i melangiosa, interpretada en un llegendari pub local encarna l’orgull i la resistència d’aquesta comunitat en un film hipnòtic, sinistre i poètic rodat en preciós blanc i negre.

Four men killed Django's brother a long time ago. A withdrawn rancher, a notorious card player, a despotic priest and a crazy albino with an obsession for gold. The relentless Django seeks for revenge and hunts them down without mercy.

Struggling to navigate a promising career, a new romance, and her family life, a photography student confronts notions of love and loss during her senior year of college.

While he wanders around his house preparing to sentence the fate of an 18-year-old young man, an old judge must deal with the relentless questioning of his distant wife.

No trobeu una pel·lícula o una sèrie? Inicieu la sessió per a crear-la.

Global

s centra la barra de cerca
p obre el menú del perfil
esc tanca una finestra oberta
? obre la finestra de dreceres de teclat

A les pàgines de materials

b torna enrere (o la superior quan sigui aplicable)
e ves a la pàgina d'edició

A les pàgines de temporades

(fletxa dreta) ves a la temporada següent
(fletxa esquerra) ves a la temporada anterior

A les pàgines d'episodis

(fletxa dreta) ves a l'episodi següent
(fletxa esquerra) ves a l'episodi anterior

A totes les pàgines d'imatges

a obre la finestra d'afegir imatges

A totes les pàgines d'edició

t obre el selector de traducció
ctrl+ s envia el formulari

A les pàgines de debat

n crea un debat nou
w canvia l'estat de visualització
p canvia públic/privat
c tanca o obre
a obre activitat
r resposta al debat
l ves a la darrera resposta
ctrl+ enter envieu el vostre missatge
(fletxa dreta) pàgina següent
(fletxa esquerra) pàgina anterior

Configuracions

Desitgeu valorar o afegir aquest element a una llista?

Inicieu la sessió