29 filmů

07.07.1978

Danny Zucco, žák posledního ročníku, se po prázdninách opět setkává se svými kamarády. Ohromí je líčením svého milostného dobrodružství u moře. Mezi dívkami se objevuje nová žákyně Sandy. I ona se pochlubí svým prázdninovým setkáním s fantastickým chlapcem, s nímž prožila krásný milostný příběh. Když se "letní milenci" náhle setkají na Rydellu tváří v tvář, téměř ztratí dech. Jenomže láska v novém prostředí školy a spousty kamarádů má úplně jiná pravidla než na osamělé mořské pláži.

Patnáctiletá Cher je nejoblíbenější a nejznámější dívka na vysoké v Beverly Hills. Není to vůbec snadné, zvlášť, když Vám závidí intrikánští Bettiovi, vlezlí Barneyovi, plno ztroskotanců, co umí jen kouřit marihuanu, a učitelé, kteří hned píší domů, když nepřinesete úkol. Cher to však zvládá s přehledem a dokonce si najde i čas na nejrůznější zábavy. Její svět se však začne komplikovat, když do něho vstoupí kluci Baldwinovi: jeden je její nový spolužák, druhý neméně hezký, je bývalý nevlastní bratr. A Cher náhle zjistí, že když přijde láska, je proti ní...BEZMOCNÁ!

Hlavní hrdinkou je mladá vdova Loretta (Cher - Oscar za hlavní roli), která se po smrti manžela chce znovu vdát. Nemůže se ale rozhodnout, kterého z bratrů Cammareriů chce - jestli Johnnyho (Danny Aiello), který je jejím snoubencem a představuje pro ni jistotu a bezpečí nebo Ronnyho (Nicolas Cage), ke kterému ji táhne cit a vášeň. Pro kterého se rozhodne?

Sugestivní příběh dvou dospívajících dívek. Puberťačka Tracy sní o tom jak být cool. A má pro tuto svou představu i svůj ideál. Je jím ostřílená spolužačka Evie, dívka bez rodinného zázemí. Ta uvede Tracy do „velkého cool světa“, do světa nebezpečných nástrah a rychlých požitků, ve kterém hrají hlavní roli drogy a povrchní erotické zkušenosti. V citovém zmatku, plném neshod s rozvedenou matkou a konzumním otcem, který utíká od problémů, podléhá Tracy rafinovaným slibům zkušenější parťačky a pouští se na cestu nikam...

Jsou mladé, krásné a nebezpečné. Každá chce být jako ony. I vy je znáte, ve vaší škole jsou také takové. První z nich je satanistka Courtney a její přívrženci. Druhá je nechápavá, ale nebezpečná Marcie, třetí je andělská Julie a poslední je zhmotnělý sexsymbol všech Elizabeth. Když jednoduchý žert končí smrtí, začnou se v tomto nepředvídatelném filmu postupně odkrývat všechny krutosti této čtveřice a nikdo na škole nebude jejich ďábelské hry ušetřen.

Influencerka, co ví, jak měnit lidi k nepoznání, se vsadí, že z neoblíbeného spolužáka udělá krále plesu.

Valerie se má vdávat, ale její nastávající, doktor Ted Gallagher, se spíše než o snoubenku zajímá o hezké sestřičky. Nešťastná dívka se marně pokouší získat zpátky Tedovu přízeň; když však v jejím bazénu havaruje kosmický člun se třemi mimozemšťany, začne mít docela jiné starosti...

Defiant 18-year-old Adela León pushes her father and an unbending headmistress to the limit in this delicious comedy.

Hudební skladatel Gustav von Aschenbach, zotavující se po srdečním záchvatu v Benátkách, se již nikdy zdraví ani uspokojení nedočká, stihne se jen platonicky zamilovat do andělsky půvabného polského chlapce Tazia (s nímž nikdy nepromluví, ani se jej nedotkne). Ale více než o znenadání probuzenou erotickou vášeň, i když je ta je přítomna též, jde o uchvácení krásou, která si člověka podmaní a ovládne - ostatně v retrospektivách podloženou bouřlivou diskusí Gustava s přítelem o kráse (zda krásu lze umělecky stvořit či zda ji jen můžeme našimi smysly vnímat, skladatel odmítá přijmout názor, že morálka nemá s tvorbou nic společného).

Komedie o zakleté dívce proměněné do podoby dřevěné panny, jejím vysvobození, lásce a problémech moderní civilizace.

A New York gangster and his girlfriend attempt to turn street beggar Apple Annie into a society lady when the peddler learns her daughter is marrying royalty.

Latinskoamerická žena si musí najít vhodného latinskoamerického muže, jinak riskuje ztrátu dědictví. V zoufalství si najme muže ze skupiny přistěhovaleckých dělníků, ale ukáže se, že je to běloch. Musí z něj udělat přesvědčivého nápadníka a zároveň se bránit machinacím své sestry, podezření svého otce a mužovy přítelkyně. Uprostřed toho všeho se do sebe začnou zamilovávat.

Gus is a fat cartoonist that recently won a battle against cancer, which explains his baldness. But he is also lonely. Therefore, his caring sister tries to set him up with suitable woman. But to do so, she must turn him into an irresistible man. When he falls in love with Emily, Gus takes the identity of a mysterious biker from New Zealand.

19.08.2017

Veterinarian Dr. Carly Monroe makes it a habit to stop by the local dog shelter as often as possible because she loves dogs and secretly loves the shelter’s owner, Dan. Unfortunately, he has agreed to marry his glamorous TV personality girlfriend and move to the Big Apple. With Dan’s big move looming, his sister decides to take matters into her own hands.

Studentka umělecké školy Evelyn hledá vhodný objekt pro své zásadní umělecké dílo, kterým chce zakončit svá studia. Tím objektem má být průměrně vyhlížející muž. Přesně tak vypadá Adam, student, kterého Evelyn potká, jak si přivydělává v muzeu jako hlídač v uniformě. Adam se okamžitě do Evelyn zamiluje a jeden ze způsobů, jak být Evelyn nablízku, je přistoupit na její návrh. Adam se stává objektem šokujícího uměleckého pokusu, který má z něho učinit dokonalého muže.

13.09.1933

Never-wed, poor, rough around the edges Apple Annie has always written to her daughter, Louise, in Spain that she is married and a member of New York's high society. Upon receiving unexpected word from Louise (who hasn't seen Annie since infancy) that she is en route to America with her new fiancé and his father, a count, so the three of them can meet her, Annie panics, despairing that her beloved daughter will be destroyed by the deception.

Právě ukončivší studium na vysoké škole přijíždí vymyšlený syn nesmlouvavého kapitána parníku navštívit svého otce, kterého neviděl od dětství.

10.05.2007

A sexually confused zombie seeks therapy and adventures through West Hollywood.

25.02.1988

The film centers on nerd Maxwell Dweeb (Robert Carradine), who is a loner with no friends. While watching television, he sees an advertisement for the Minnie Mouse Center for the Totally Unhip, named after its owner, Minnie Mouse. Dweeb, in an effort to improve himself, decides to attend. After being welcomed by the director (Suzanne Somers), Dweeb is taken on a tour of the centre, where other Disney characters run various courses: Goofy is a fitness instructor, Donald Duck is a wardrobe manager, and Pluto is a messenger boy. After finally meeting Minnie Mouse, Dweeb is taken on by the director, whom he eventually falls in love with, and dates once he has passed his training. The film is intershot with various musical numbers (including the duet "Don't Go Breaking My Heart" by Minnie Mouse and Elton John) and excerpts from early Disney shorts.

A puppet, newly released from his strings, explores the sinister room in which he finds himself.

Nemůžete nalézt film nebo seriál? Přihlaste se pro jeho vytvoření.

Globální

s zaměřit panel hledání
p otevřít nabídku profilu
esc zavřít otevřené okno
? otevřít okno klávesových zkratek

Na stránkách médií

b zpět (nebo na nadřazený záznam, pokud to jde)
e na stránku úprav

Na stránkách sezón

(šipka vpravo) na další sezónu
(šipka vlevo) na předchozí sezónu

Na stránkách epizod

(šipka vpravo) na další epizodu
(šipka vlevo) na předchozí epizodu

Na všech stránkách obrázků

a otevřít okno přidání obrázku

Na všech stránkách úprav

t otevřít výběr překladu
ctrl+ s odeslat formulář

Na stránkách diskusí

n vytvořit novou diskusi
w přepnout stav zhlédnutí
p přepnout veřejný a soukromý
c přepnout zavřít a otevřít
a otevřít aktivitu
r odpovědět na diskusi
l na poslední odpověď
ctrl+ enter odeslat zprávu
(šipka vpravo) další stránka
(šipka vlevo) předchozí stránka

Nastavení

Want to rate or add this item to a list?

Přihlásit se