man

46 filmů

Armády lovců čarodějnic, bojovníci „Sekery a kříže", vedou svou válku proti hrozivému nepříteli po celá staletí a bojují s čarodějnicemi na všech místech Země. Jeden z nich, Kaulder, zničí samotnou čarodějnickou Královnu a ta ho s posledním dechem prokleje k věčnému životu. Navždy odtržen od své rodiny pak Kaulder tráví stovky let tím, co umí nejlépe – loví a zabíjí čarodějnice. Dnes je posledním svého druhu a prořídly i řady nadpřirozených nepřátel. Jeho příběh ani boj ale nemají konec, zlé čarodějnické síly tu stále jsou, ukryty našim zrakům. Navíc se jim konečně povedlo přivést zpět k životu svou Královnu a ta žije jedinou myšlenkou. Rozpoutat na Zemi peklo, ukončit Kaulderovu nesmrtelnost a postavit lidstvo tváří tvář zkáze. Posledního lovce čarodějnic čeká v knize jeho života epická a bojem naplněná kapitola. Bude poslední?

19.01.1990

In a battle of man versus machine, Martin, a top neurosurgeon who's studying brain malfunctions that cause mental illness, delves deep into his own mind to save himself from a megalomaniacal corporation.

22.10.2016

Rok 1945, Stalinova moc ovládá Polsko. Slavný malíř Wladyslaw Strzeminski odmítne dělat umělecké kompromisy a sloužit doktríně socialistického realismu. Je pronásledovaný, vyloučený z univerzity, jeho obrazy jsou strhány ze zdí muzeí. S pomocí některých svých studentů začne bojovat proti komunistické straně a stává se symbolem uměleckého odporu proti tyranii.

Německý novinář Philip Winter má pro svého zaměstnavatele napsat článek o Americe, kde zrovna přebývá, ale kvůli autorskému bloku není schopný s psaním začít. Rozhodne se vrátit do Německa a na letišti se seznámí s devítiletou Alicí a její matkou. Matka nechá dívku na starost Philipovi a zmizí, a tak muž postrádající ve svém životě smysl a cíl najednou přejímá úkol dopravit Alici za její babičkou. Jenže holčička neví, kde přesně babička v Německu bydlí. Pouze na základě vzpomínek si vybavuje určité indicie, které by mohly místo blíže určit. Nesourodá dvojice se vydává na melancholickou pouť po zemi, která zdánlivě nebyla pro road movie stvořená. Jejich cesta s cílem v nedohlednu se stává zrcadlem mizející národní identity v Západním Německu sedmdesátých let minulého století...

Když se Jackie Pruit, milenka známého a vlivného gangstera Joea Bomposy ocitne v ohrožení života, převeze ji FBI do Švýcarska, kde ji poskytne ochranu v naději, že jim bude moci na oplátku poskytnout proti Bomposovi nějaký důkaz použitelný u soudu. Její ochranku dostane na starost zkušený agent Charlie Congers. Přestože se brzy ukáže, že žena neví o Bomposovi a jeho nezákonné činnosti nic, co by FBI mohla použít, gangster se rozhodne, že by bylo lépe, kdyby se Jackie zbavil. Najme tedy zabijáky a objedná si u nich její smrt. Vrahům se podaří proniknout polevující ochranou FBI a ženu zavraždit. To však byla chyba, protože agent Congers, který se do Jackie zamiloval přísahá pomstu a je jasné, že se nezastaví dřív, dokud nebudou všichni viníci potrestáni.

29.12.1967

A young man walks into a meticulously clean and sterile bathroom and proceeds to shave away hair, then skin, in an increasingly bloody and graphic bathroom scene. Many film critics have interpreted the young man's process of self-mutilation as a metaphor for the self-destructive involvement of the United States in the Vietnam War.

21.02.1991

After ordering enough typewriting paper for 40 years, just to get discount, Heinrich Lohse is forced to retire.

23.09.2016

David is a nurse who works with terminally ill patients. Dedicated to his profession, he develops strong relationships with the people he cares for. But outside of work, it's a different story altogether.

19.06.2001

After finding a wallet in the street tepper calls the owner in order to return it. After making the call he discovers that the lottery ticket inside is a $6 million winner. To add to things his friends are on their way over for their weekly poker night & the groups tradition is to bet their lottery ticket.

30.09.1935

The inhabitants, including the trees and rocks, of Balloon Land are made entirely of balloons. They come under attack from the evil Pincushion Man. With the help of a quickly inflated army, they manage to fend off the attacker.

31.12.2001

Middle-aged Late is building a fence in his family home for a summer break, but he falls in love with his daughter's new friend, 16-year old flirtatious Saija.

Dominique Pinon takes the viewer through various examples of what he "likes and dislikes."

02.05.2005
11.05.1989

The frustrated housewife Leslie visits an animal shop to purchase a flea-collar. Unknowing that the owner is a werewolf, she accepts his invitation to lunch and later in his apartment. Through a bite in her toe he starts her slow transformation in a werewolf. Home again, she desperately tries to hide the often disgusting process from her family, but her daughter Jennifer and her - from horror magazines well educated - friend recognize what's going on, and help to kill the non-human.

The last remaining production of Le Prince's LPCC Type-16 (16-lens camera) is part of a gelatine film shot in 32 images/second, and pictures a man walking around a corner. Le Prince, who was in Leeds (UK) at that time, sent these images to his wife in New York City in a letter dated 18 August 1887.

Portrait of an elderly widower who meets love of his life again after half a century.

23.05.2002

One bloke, two policeman, three drugs - sit back, inhale and enjoy.

Loukas has been living in Africa for many many years, working hard to send money to his family who has stayed in Greece. When the time has come to return home, he decides to surprise his family and arrives to Greece without telling them that he's coming. Loukas is anxious to see his wife and his grown-up children after so long, but they may not share the same feeling.

A reporter who's about to lose his job, and who's daughter is very ill, starts a relationship with a married woman. Tragedy ensues.

Nemůžete nalézt film nebo seriál? Přihlaste se pro jeho vytvoření.

Globální

s zaměřit panel hledání
p otevřít nabídku profilu
esc zavřít otevřené okno
? otevřít okno klávesových zkratek

Na stránkách médií

b zpět (nebo na nadřazený záznam, pokud to jde)
e na stránku úprav

Na stránkách sezón

(šipka vpravo) na další sezónu
(šipka vlevo) na předchozí sezónu

Na stránkách epizod

(šipka vpravo) na další epizodu
(šipka vlevo) na předchozí epizodu

Na všech stránkách obrázků

a otevřít okno přidání obrázku

Na všech stránkách úprav

t otevřít výběr překladu
ctrl+ s odeslat formulář

Na stránkách diskusí

n vytvořit novou diskusi
w přepnout stav zhlédnutí
p přepnout veřejný a soukromý
c přepnout zavřít a otevřít
a otevřít aktivitu
r odpovědět na diskusi
l na poslední odpověď
ctrl+ enter odeslat zprávu
(šipka vpravo) další stránka
(šipka vlevo) předchozí stránka

Nastavení

Want to rate or add this item to a list?

Přihlásit se