18 filmů

16.05.1986

Poručík Mitchelle, zvaný Maverick, je divoký, impulzívní stíhací pilot. Při letu skvěle vyřešil setkání s nepřátelským Migem, ale hned vzápětí popudil své nadřízené nezodpovědným nízkým přeletem. Riskuje, aby překonal sám sebe a trauma z osudu svého otce, vynikajícího letce, který zemřel za nejasných okolností. Přesto je vybrán do elitní akademie pro stíhací piloty, které se říká Top Gun, spolu se svým parťákem Goosem. Maverick se zamiluje do krásné expertky na nepřátelské letouny Charlie Blackwoodové. Když však jeho kamarád Goose přijde při jednom zkušebním letu o život, začíná se Maverick měnit. Rozhodl se opustit Top Gun i Charlie, pryč je jeho nadání nekonvenčně a geniálně řešit kritické letové situace. Je nasazen do bojové operace, aby se znovu setkal s nepřátelskými Migy. V rozhodujících chvílích právě on zachrání několik svých kolegů a svede vítězný souboj.

Už od té doby, kdy byl Mike Wazowski jenom malé monstrum, snil o tom, že se stane úspěšnou příšerkou. A všichni přeci vědí, že ty nejlepší příšerky pocházejí z Univerzity pro příšerky. Ale hned během prvního semestru na univerzitě se začnou Mikeovy plány hroutit, když mu cestu zkříží příšerkovské eso James P. Sullivan, řečený Sulley, který je na strašení přirozený talent. Této dvojici se život na univerzitě i na koleji malinko vymkne kontrole a jejich soutěživost je dovede až k vyhazovu z elitního univerzitního strašícího programu. A aby to bylo ještě horší, Mike i Sulley si uvědomí, že budou muset spolupracovat, pokud budou chtít své průšvihy napravit.

26.06.1981

John je trochu lenivý, proto jen občas jezdí po New Yorku jako taxikář. Když veze namyšlenou slečnu na letiště, rozhněvá se, a tak ji nechá v taxíku na mostě a klíče zahodí do řeky. Spolu s kamarádem Russellem, kterého práce učitele angličtiny taky moc nebaví, se přihlásí do armády. Jack svým svérázným humorem způsobuje při výcviku sobě i ostatním problémy. Při jedné z mnoha vylomenin oba kamarádi zatknou v roli vojenské policie dvě pěkné dívky, s kterými se sblíží. Na prohlídce před závěrečnými zkouškami určí generál jednotku, která má v Itálii představit nové bojové vozidlo americké armády. Není to tank, ale špičkovou technikou vybavený pancéřový mikrobus se silnými zbraněmi. Jack a Russell se s ním vydají do Alp, kde se chtějí setkat se svými slečnami. Kapitán se s jednotkou vydá za nimi, protože si myslí, že John a Russell jsou špióni, kteří utekli s bojovým vozidlem do Československa.

Jamajka – země slunce, tropických plodů, výtečného rumu a ultrarychlých sprinterů. Při kvalifikaci na letní olympijské hry dojde k hromadnému pádu a naděje mnoha rychlonožců jsou definitivně – nebo alespoň na 4 roky – pohřbeny… V zapadlém baru u moře žije špatnou životosprávou poničený muž – Američan, kdysi olympijský vítěz v jízdě na bobech. Proč to s ním nezkusit? A tak se pod vedením tohoto obtloustlého trenéra začnou pružní, elastičtí a opálení atleti v doslova neuvěřitelných a velmi komických podmínkách tropické země připravovat na Zimní olympijské hry… Nadšení je obrovské, peníze žádné – zkuste najít sponzora pro tak bláznivý podnik! Nakonec však muzeální bob, osedlaný čtveřicí prokřehlých vyznavačů regae, stojí na startu a… Světe, zboř se! – ten bob jede! A na Jamajce se u obrazovek tančí…

06.10.2006

Natočeno podle prvního dílu populární knižní série Anthonyho Horowitze, který je zároveň autorem scénáře filmu. Stormbreaker je rafinovaná počítačová hra, která převrátila vzhůru nohama život jednoho obyčejného kluka. Po letecké katastrofě, při které zahynou oba jeho rodiče, je čtrnáctiletý Alex Rider (Alex Pettyfer) vychováván strýcem Ianem (Ewan McGregor). Ten za záhadných okolností zemře a ukáže se, že vedl dvojí život. Na jedné straně spořádaný bankovní úředník, a na straně druhé špión MI6, kterého sprovodil ze světa nájemný vrah. Alex je osloven spe…

Mladá a půvabná Judy má zřejmě v životě neuvěřitelnou smůlu. Jejím snem je pěkný velký dům a spořádaný manžel v něm. První vyvolený si ji ovšem vzal jen pro peníze a druhý zase umřel na srdeční příhodu během svatební noci. Navzdory šokovaným rodičům se Judy rozhodne rázně a odhodlaně změnit svůj život. Přihlásí se dobrovolně do armády, což si ovšem představuje tak trochu jako romantický výlet na Bahamy… Realita je pochopitelně jiná, ale křehká blondýnka se nevzdává a propracuje se až k parašutistickému výcviku. Její vojenská sláva by pravděpodobně stoupala, kdyby nepotkala dalšího muže. Stane se snad Judy konečně vdanou paničkou?

Filmový veterán John Boorman navazuje na svůj klasický film Naděje a sláva (Hope and Glory) a ohledává smysl válečného úsilí upadajícího britského impéria v korejském konfliktu 50. let. Lehkost mládí, romantická touha po dobrodružství i hořká satira se setkávají v jeho pohledu na absurditu vojenské mašinerie i zásadní zvraty v přátelství a láskách sotva dospělých chlapců. V režisérově částečně autobiografickém přístupu k látce nás událostmi vede vyprávění devatenáctiletého Billa, jehož dospívání v uniformě naráží na chvíli, kdy se musí sám rozhodovat, co považuje za správné, i když se to příčí službě vlasti a královně – a nést následky.

Zdá se, že Arnaud stráví pokojné léto v kruhu své rodiny, kolegů z práce a nejbližších přátel. Jednoho dne si však všimne krásné, ale drsné Madeleine, ztělesňující čistou energii a neustálý pohyb, která ho svým nevhodným a někdy násilným jednáním záhadně přitahuje. Mírumilovný Arnaud bere věci tak, jak jsou, naopak Madeleine neustále s něčím bojuje a překonává samu sebe. Jejím snem je podstoupit armádní výcvik a Arnaud se rozhodne ji v tom podporovat a chránit, čímž se jeho stereotypní život převrátí vzhůru nohama. Nic však nevyjde podle jejich plánu, pro…

Simon is the son of Joseph Palathinkal, a business multi millionaire. One night during the night patrol, Niranjan finds Simon stabbed and murdered on a highway. Who killed him? and why?

A debutante, a serviceman's bride and a girl from a military family join the Women's Army Corps.

20.03.1930

A man is mistaken for a champion fighter.

Learn the art of Muaythai at one of the best training camps in Thailand. From the traditional Grandmaster Sityodtong, to the present Onechampionship Founder Chatri Sityodtong; to the ever next surviving prodigy kru toy and his assistant yodbandit sityodtong; to the formidable Austmon Sityodtong.

Young farmer Mikajlo while on youth labour action falls in love with a student Nada and infatuated with her, he leaves the peasant brigade and Malena, a girl who as if she were overabundant, followed him to work the labour action. Mikajlo's courtship of Nada provokes laughter and ridicule, so ambitious 'Don Juan' returns to his brigade and the girl.

A reality movie on VENUM Muaythai Training Camp center in Thailand where the best fighters are coached and trained to compete in tournaments and competition.

01.01.1953

Filmová reportáž z letního výcvikového tábora Svazu pro spolupráci s armádou – Svazarmu, v nichž se mládež připravuje k obraně své vlasti.

This is a video for those seeking information and visual demonstration of the correct methods of employing night vision gear during low-light tactical operations. Useful nighttime training drills that the viewer can replicate are the core of this particular video. The “VOL I” descriptor suggests this is the first of a series of training videos, and more of the series are yet to come.

A holiday of sorts for Stockport army reserves, fitting high-jinks between drills over two weeks of summer training in South Wales.

Two Korean conscripts undergo Imperial Japanese Army training, much to the pleasure of their families.

Nemůžete nalézt film nebo seriál? Přihlaste se pro jeho vytvoření.

Globální

s zaměřit panel hledání
p otevřít nabídku profilu
esc zavřít otevřené okno
? otevřít okno klávesových zkratek

Na stránkách médií

b zpět (nebo na nadřazený záznam, pokud to jde)
e na stránku úprav

Na stránkách sezón

(šipka vpravo) na další sezónu
(šipka vlevo) na předchozí sezónu

Na stránkách epizod

(šipka vpravo) na další epizodu
(šipka vlevo) na předchozí epizodu

Na všech stránkách obrázků

a otevřít okno přidání obrázku

Na všech stránkách úprav

t otevřít výběr překladu
ctrl+ s odeslat formulář

Na stránkách diskusí

n vytvořit novou diskusi
w přepnout stav zhlédnutí
p přepnout veřejný a soukromý
c přepnout zavřít a otevřít
a otevřít aktivitu
r odpovědět na diskusi
l na poslední odpověď
ctrl+ enter odeslat zprávu
(šipka vpravo) další stránka
(šipka vlevo) předchozí stránka

Nastavení

Want to rate or add this item to a list?

Přihlásit se