102 film

Son yılların en popüler ailesi Simpsonlar, televizyondan sonra sonra yeni maceraları ile şimdi de beyazperdede!

Birbirinden farklı karakterdeki aile üyeleri ile tüm dünyada fanatiklerini yaratan Simpsonlar'dan Homer, bu sefer sadece kendisinin değil bütün dünyanın başını belaya sokuyor. Her zamanki sakarlıklarından biri yüzünden çalıştığı fabrikanın yakınındaki nehre zararlı maddelerin boşalmasına neden olan Homer, aynı zamanda işinden de olur. Fakat nehre dökülen zararlı maddeler, bütün Springfield kasabasındaki insanların hayatını tehdit etmekte ve şehrin hiç vakit geçirmeden boşaltılması gerekmektedir. Neden olduğu sorunu çözmek için elinden geleni yapmaya çalışan Homer, ailesi ile birlikte bir dolu olmadık maceranın içinde bulacaktır kendini.

Robert Bilott, işinde oldukça başarılı olan bir avukattır. Genç adamın ele aldığı yeni dava, toplumu yakından ilgilendirir. Giderek artan ve nedeni açıklanamayan ölüm vakalarını araştıran Robert Bilott, yaşananların arkasında dünyanın en büyük şirketlerinden birinin olduğunu keşfeder. Olayı iyice araştırmaya başlayan Robert, gerçekleri ortaya çıkarmak için geleceğini, ailesini ve kendi yaşamını riske atar.

l 9, 2007

Seul’un iki yakasını birbirinden ayıran eşsiz güzellikteki Han Nehri, derinlerinde insanların farkında olmadıkları çok tehlikeli bir kötülüğü büyütmektedir. Amerikan savaş gemilerinin birkaç sene önce nehre gizlice boşalttığı kimyasal atıklar, korkunç bir yaratığın oluşmasına neden olmuştur.Bir gün hiç beklenmedik bir şekilde ortaya çıkan yaratık, nehir kenarında piknik yapan insanlara saldırır. Olay, hükümetin ciddi şekilde ele almasını gerektiren dehşet verici bir boyuta varır. Yaratığı ortadan kaldırmak da çözüm olmayacaktır çünkü yaratığın, insanlara korkunç bir virüs bulaştırdığından şüphelenilmektedir.

" 23, 1995

Kaliforniya’da zengin bir ev kadını olan Carol White’ın (Julianna Moore) bu hayatta hiç bir eksiği yoktur. Parası da vardır, onu seven bir kocası da, güzel bir evi de… Son derece “güvenli” bir hayat yaşamaktadır kendisi. Bir gün, Carol’un burnuna, nerden geldiğini çözemediği kokular gelmeye başlar. Ardından, Carol’un bu güvenli hayatının surları, başağrıları ile tehtid edilmeye başlar. Bu başağrıları gittikçe kriz nöbetlerine dönüşür. Carol durup durduk yerde ağlamaya başlar, histeri nöbetlerine girer ve bayılmalar başlar.. Doktorlar Carol’un bu duruma bir çare veya sebep bulamaz…

"Az bulunur bir hazine... Muhteşem bir çizgi film." FernGully'de sihir ve macera sizi bekliyor! Ferngully adında sihirli bir yağmur ormanında, Batty adında radarının ayarı bozulmuş bir yarasa; Crysta, Pips ve Böcek Adamlara katılarak ormanlarını şeytan Hexxus'tan kurtarmaya çalışıyorlar.

n 12, 1996

Bud and Doyle are two losers who are doing nothing with their lives. Both of their girlfriends are actively involved in saving the environment, but the two friends couldn't care less about saving the Earth. One day, when a group of scientists begin a mission to live inside a "Bio-Dome" for a year without outside contact, Bud and Doyle mistakenly become part of the project themselves.

i 14, 1972

The Once-ler, a ruined industrialist, tells the tale of his rise to wealth and subsequent fall, as he disregarded the warnings of a wise old forest creature called the Lorax about the environmental destruction caused by his greed.

1, 1992

Stone, Londra Polis Teşkilatı'nın en iyi ve en sıra dışı polisidir. Üç yıl önce seri cinayetler işleyen ve Stone'un partnerini öldüren hasta ruhlu katilin tekrar ortaya çıkmasıyla, ölümcül kedi-fare oyunu da başlar.

Uzaydan meteor vasıtasıyla gelen bir yaşam formu Japon Körfezinde oluşan çevre kirliliğinden beslenerek dünyayı tehdit eden Hedorah ismi verilen bir canavara dönüşür. O sırada inzivaya çekilmiş olan Godzilla ise Hedorah isimli canavardan kurtulmak için dünyanın son şansıdır.

After a new cannery introduces scientifically augmented salmon to a seaside town in the Pacific Northwest, a species of mysterious, mutated sea creatures begin killing the men and raping the women.

Okyanuslardaki yaşama hayranlık duyan bir film yapımcısı, insanların deniz canlılarına verdiği zararı araştırırken küresel boyutta korkunç bir yolsuzluğu ortaya çıkarır.

l 26, 1999

Doug and his pal Skeeter set's out to find the monster of Lucky Duck Lake. Though things get really out of hand when some one blurts out that the monster is real.

a 1, 1985

Film diğer birçok Troma filminde olduğu gibi hayali şehir Tromaville'de geçmektedir. Melvin Tromaville'de yerel bir sağlık kulübünde temizlik görevlisi olarak çalışmaktadır. Bir gün ikinci kat balkonundan yanlışlıkla bir toksik varilinin içine düşer. Bir süre sonra "Toxic Avenger"a dönüşür. Artık bir kahramandır. Kaslı, güçlü ve aklında sadece intikam olan çirkin bir kahraman. Tomaville'deki bütün kötüleri ortadan kaldırır. Kör bir kızla tanışır ve ona âşık olur. Bundan sonra Tromaville'de yaşayanlar için kötülere karşı birlikte savaşmaya başlarlar.

n 24, 2010

It is happening all across America-rural landowners wake up one day to find a lucrative offer from an energy company wanting to lease their property. Reason? The company hopes to tap into a reservoir dubbed the "Saudi Arabia of natural gas." Halliburton developed a way to get the gas out of the ground-a hydraulic drilling process called "fracking"-and suddenly America finds itself on the precipice of becoming an energy superpower.

In a polluted future Venice researchers work to improve the situation. One day, unknown forces start killing them. A team of soldiers and a couple of civilians is sent to investigate. Soon, they encounter strange murderous creatures.

Civilization has been destroyed by war and pollution, but the survivors have built the last city of Ecoban. As most natural resources have been exhausted, Ecoban is powered by pollution. The citizens of Ecoban need to continue creating this pollution leading them into conflict with the inhabitants of Marr while one man just wants to clear away the clouds and see the sky.

l 10, 1972

Jason Crockett is an aging, grumpy, physically disabled millionaire who invites his family to his island estate for his birthday celebration. Pickett Smith is a free-lance photographer who is doing a pollution layout for an ecology magazine. Jason Crockett hates nature, poisoning anything that crawls on his property. On the night of his birthday the frogs and other members of nature begin to pay Crockett back.

David Attenborough ve bilim insanı Johan Rockström, Dünya'nın biyolojik çeşitliliğinin nasıl çöktüğünü ve bu krizin çok geç olmadan nasıl atlatılabileceğini anlatıyor.

Hastaneler ölümcül bir hastalıkla can çekişen insanlarla dolunca, Dr. Tess Martin bu hastalığa neden olan virüsü yayan kişilerin peşine düşer.

An oil baron and a farmer standoff after the water on his farm is poisoned by her company.

Bir filmi veya diziyi bulamıyor musun? Eklemek için oturum aç.

Küresel

s arama çubuğuna odaklan
p profil menüsünü aç
esc açık bir pencereyi kapat
? klavye kısayol penceresini aç

Medya sayfalarında

b geri git (veya uygulanabilirse ana ekrana)
e sayfayı düzenlemeye git

TV sezonu sayfalarında

(sağa ok) sonraki sezona git
(sol ok) önceki sezona git

TV bölüm sayfalarında

(sağa ok) sonraki bölüme git
(sol ok) önceki bölüme git

Tüm görüntü sayfalarında

a resim ekle penceresini aç

Tüm düzenleme sayfalarında

t çeviri seçiciyi aç
ctrl+ s formu gönder

Tartışma sayfalarında

n yeni tartışma oluştur
w izleme durumunu değiştir
p umumi/hususi değiştir
c kapalı/açık değiştir
a etkinliği aç
r tartışmayı yanıtla
l son yanıta git
ctrl+ enter mesajını gönder
(sağa ok) sonraki sayfa
(sol ok) önceki sayfa

Ayarlar

Bu öğeyi derecelendirmek veya bir listeye eklemek ister misiniz?

Giriş