41 filmek

1984. június 8.

Dr. Venkmant, Dr. Stantzot és Dr. Spenglert, a mániákus parapszichológusokat kirúgják az egyetemről, ahol eddig tanítottak és kutatásaikat végezték. Megélhetésük és Manhattan érdekében szellemirtó irodát nyitnak. Az első komoly megbízásuk nem is várat sokáig magára, mivel a szomszédjukat és annak házát megszállták a szellemek. A baj nem jár egyedül, hőseinknek hamarosan a New Yorkban elszaporodó kóbor szellemek is feladják a leckét.

Bella Swan és a vámpír Edward Cullen végre az ifjú házasok boldog életét élhetnék, ám árulások és tragédiák sorozata egész világukat romba döntheti. Az esküvő után Bella és Edward nászútra Rio de Janeiróba utaznak, ahol végre átadhatják magukat szenvedélyeiknek. Bella hamarosan észreveszi, hogy várandós, és a kis híján végzetes szülés során Edward teljesíti a lány régi kívánságát: halhatatlanná teszi. Lányuk, a különleges Renesmee érkezése azonban veszélyes események lavináját indítja el. A Cullenek és szövetségeseik szembekerülnek a vámpírvezetők, a Volturik félelmetes tanácsával, és úgy tűnik, elkerülhetetlen sorsdöntő összecsapásuk.

Selene, a vámpírok egyik legjobb harcosa 12 évnyi raboskodás után megszökik az emberek fogságából. Az általa ismert világ teljesen megváltozott: az emberek tudomást szereztek a vámpírok és a vérfarkasok létezéséről, és kíméletlen háborúba kezdtek ellenük. Selene meg akarja találni Nissát, a félig vámpír, félig vérfarkas lányát. Híre kel, hogy a BioCom kísérleti alanynak használja őt, mert a segítségével akarja megalkotni azt a felsőbbrendű fajt, melynek tagjai örökre leszámolhatnak a vámpírokkal. A föld alatti örök sötétben újabb háború készül: ebben már az emberek is részt vesznek - céljuk a totális pusztítás.

2003. szeptember 19.

Vámpírok és vérfarkasok évszázadok óta vívnak éjszakai háborút egymás ellen. De minden megváltozik, amikor a vámpír harcos Selene, aki híres az erejéről és a vérfarkasvadász képességeiről, és Michael a békeszerető vérfarkas, aki véget akar vetni a háborúnak, találkoznak.

2018. február 23.

Amikor férje egy titkos küldetés során eltűnik, Lena csatlakozik egy expedícióhoz, amely egy, az Egyesült Államok kormánya által elzárt rejtélyes régióba vezet.

A vámpírok és vérfarkasok háborúja talán sosem ér véget. De hozhat még néhány váratlan fordulatot. Selene egyszerre próbálja túlélni a lycan klánok brutális támadásait és az őt eláruló vámpírok ostromát. Kevesen állnak az ő oldalán, de azt a néhány férfit most arról próbálja meggyőzni, hogy békét kell teremteniük – még akkor is, ha nem értenek semmi máshoz, mint a háborúhoz, és akkor is, ha az csak egy módon születhet meg: a végső, legnagyobb áldozat kell hozzá.

A két rettenetes ellenfél évezredek óta küzd egymással a világűr távoli sötétjében. Harcuk brutális és könyörtelen, nem kérnek és nem adnak kegyelmet. Eközben senkire és semmire nincsenek tekintettel, halál és pusztulás vár arra, aki az összecsapásukba belekeveredik. A bolygóközi küzdelem új dimenziót ölt, amikor a szörnyek eljutnak a Földre. Összecsapásuk színtere ezúttal egy álmos coloradói kisváros lesz. Ide tér haza Dallas, a most szabadult fegyenc, ám ahelyett, hogy új életet kezdhetne, menekülnie kell. Ha életben akarnak maradni, össze kell fogniuk a szörnyek ellen.

1958. július 16.

Egy buzgó tudós azt kutatja, hogyan lehetne élő anyagot valamilyen géppel energiává alakítani. Az egyik önmagán végzett kísérlete tragikus véletlen folytán iszonyú következményekkel jár: mivel a kísérlet során vele együtt egy légy is a készülékbe került, az ember és az állat molekulái összekeveredtek. A kutatónak ezek után légyfeje és légykarja van, a légy pedig emberi fejjel igyekszik elillanni. Az eltorzult kutató kétségbeesve bezárkózik laboratóriumába, s azzal bízza meg mit sem sejtő feleségét, hogy keresse meg a "fehér fejű" legyet. Mivel a legyet nem sikerül megtalálni, feltárja az asszony előtt irtózatos sorsát. Arra kéri, hogy egyre fokozódó lelki elváltozására való tekintettel a fejét és a karját egy hidraulikus présben zúzza szét. A tudós fejét viselő légy egy pókhálóban leli halálát.

1998. április 10.

A Marsra indult expedíció egyik tagját megtámadja egy idegen lény, és megfertőzi. A földön kívüli géneket hordozó űrhajósról az irányító személyzet nem sejti, hogy a gyilkolás kódját hordozza testében. A lényt egyetlen cél hajtja, megtalálni párját, akivel "családot alapítva" szaporodni kezdhet. A Földre visszatérve a férfi gyilkos vadászatra indul, és hamarosan megtudja, merre rejtőzködik a halálosan gyönyörű párja. Ha sikerül beteljesíteni küldetését, a gyilkos idegenek hordáját többé már lehetetlen megállítani, és az emberiséget a teljes kipusztulás réme fenyegeti.

Andrew Braddock (Michael York) hajótörés áldozataként hányódik a tengeren. Amikor a gyötrelmes napok után végre szárazföldet pillant meg, fel sem merül benne, hogy ami a parton várja, talán rosszabb a biztos halálnál. A sziget ura, Dr. Moreau (Burt Lancaster) ördögi kísérleteket folytat a világ e rejtett zugában, távol a kíváncsi tekintetektől. Bár Braddockot barátságosan fogadják, a vadonban soha nem látott lényekre figyel fel. Ők a sziget őrült urának szerencsétlen teremtményei, félig emberi, félig állati lények, akik bár értelmesek, mégis vadak és kiszámíthatatlanok. Braddock érzi, hogy nincs biztonságban. Egyaránt fenyegetik a bestiális teremtmények és a veszedelmes tudós. Úgy dönt, ismét tengerre száll, de Dr. Moreau vendégszeretetétől nem lehet egykönnyen megszabadulni… H.G. Wells klasszikus regényének filmváltozata.

Edward Douglas túlél egy repülőgép-szerencsétlenséget a Csendes-óceán déli részén, és napokig csak hánykolódik a végeláthatatlan vizeken. Szerencséjére megmenti egy Montgomery nevű férfi, akivel egy közeli szigetre hajózik. A sziget békésnek és lakatlannak tűnik első látásra, de Edward hamarosan furcsa dolgokat tapasztal. Kiderül, hogy a sziget tulajdonosa, Dr. Moreau, a Nobel-díjas genetikus. A szigetet kísérleti célokra használja, mégpedig embereket keresztez állatokkal. Földje ezért telis-tele van szörnyszülöttekkel, amitől Edward először halálra rémül. Bár bezárják, sikerül megszöknie, és szemtanúja lesz egy új szörnyeteg születésének a professzor laboratóriumában. Találkozik Aissával is, a professzor gyönyörű szép lányával, akivel egymásba szeretnek. A lány megígéri Edwardnak, hogy segít elmenekülnie a szigetről. Közben a szörnyek egy csapata fellázad.

Két vámpírvadász, a Sárkány Társaságtól érkezett Sebastian és Vladimir ráveszik BloodRayne-t, a félig ember, félig vámpír dhampirt, hogy csatlakozzon hozzájuk és együtt kíséreljék meg elpusztítani a világ leggonoszabb és legerősebb vámpírját, Rayne apját, Kagant. A lánynak ehhez meg kell találnia a három talizmán-szervet: egy szívet, egy szemet és egy bordát, melyeket egyik őse, Beliar munkált meg, s melyekre Kagan is feni a fogát. A talizmánok a birtoklójának akkora hatalmat biztosítanak, amely elegendő ahhoz, hogy a Földön mindörökké uralmat gyakoroljon a vámpírok felett.

1959. július 1.

Fifteen years after his father's experiments with matter transmission fail, Philippe Delambre and his uncle François attempt to create a matter transmission device on their own. However, their experiments have disastrous results, turning Philippe into a horrible half-man, half-fly creature.

2016. április 1.

A ragtag group of gunslingers try to make their way in a post-apocalyptic world. The twist to this world is that it’s just not barren and dangerous, it’s also filled with flesh-eating zombies. The gunslingers will find themselves stranded in a town and forced to make a choice on either to save the citizens of the town or save themselves.

2017. szeptember 23.

Based on the jaw-dropping contact accounts of individuals from around the world, AMONG US explores the suspicious phenomenon of non-human presence on Earth, from angels to ETs, and unveils the many ways they may be interacting, communicating and transferring subliminal information into our consciousness and potentially our DNA. The film ultimately shows that the interconnectedness of all species may be beneficial and most likely inevitable for the evolution of an intelligent universe. This film has been released in some territories under the title: "ET Contact: They are here".

The cockroaches of Saito's apartment live in peace with their human host, who gives them lots of space to breed and plenty of leftovers to munch on. In the midst of these high living times, Naomi and Ichiro plan to get married and start a family. But when a hard-bitten stranger roach named Hans appears with news of war with the humans across the lawn, it foretells disruption-not only of Naomi and Ichiro's relationship, but of the hive's entire way of life.

2016. október 15.

Hybrid is the story about a mostly human, part alien, part other - being that escapes from an underground facility. Tracked by an assassin, the creature gets mixed up into the lives of the unsuspecting.

2018. április 7.

Just after Isidore moves to France to study filmmaking, his best friend dies back in the US. Through documentary, performance, and animation, a ghostly portrait emerges, prompting Isidore to question his relationships with his parents and his boyfriend in Paris.

2016. február 24.

A group of Kuchi children are living in a minefield around Bagram airfield, Afghanistan. They dig out anti-personal mines in order to sell the explosives to child workers mining in a Lappis Lazulli mine. The trajectory of the blue precious stones goes towards Tajikistan and China, through an area controlled by child soldiers. When they are not waging their own mini-wars in the daily madness of life in Afghanistan, the children are fleeing away in their personal fantasies and dreams, while the American soldiers are planning their retreat...

2022. március 22.

A crazy scientist creates a dinosaur hybrid using different genetical material. After the giant monster escapes, it spreads chaos across the laboratory...

Nem találsz egy filmet vagy egy sorozatot? Jelentkezz be és hozd létre.

Globális

s focus the search bar
p profil menü megnyitása
esc close an open window
? billentyűparancsok ablak megnyitása

Minden média oldalon

b go back (or to parent when applicable)
e go to edit page

On TV season pages

(jobbra nyíl) ugrás a következő évadra
(balra nyíl) vissza az előző évadra

Tévéepizód oldalakon

(jobbra nyíl) ugrás a következő részre
(balra nyíl) vissza az előző részre

Minden kép oldalon

a kép hozzáadása ablak megnyitása

Minden szerkesztő oldalon

t fordítás választó megnyitása
ctrl+ s submit form

On discussion pages

n create new discussion
w toggle watching status
p toggle public/private
c toggle close/open
a open activity
r reply to discussion
l ugrás az utolsó válaszhoz
ctrl+ enter submit your message
(jobbra nyíl) következő oldal
(balra nyíl) előző oldal

Beállítások

Want to rate or add this item to a list?

Bejelentkezés