Czech (cs-CZ)

Title

V očekávání zázraku

Taglines

Overview

Donna chce zastavit finančně i psychicky náročnou hormonální léčbu a začíná uvažovat o adopci. Její manžel Pete s tím nesouhlasí. V naději na zlepšení jejich manželské situace odcestují na romantickou dovolenou do Mexika. Kvůli problémům s autem se ale musí zastavit v malé mírumilovné vesnici Dommatina se spoustou šťastných obyvatel. Pete přijme pomoc místního automechanika Juana, zatímco sám pomáhá místním s přípravou na každoroční oslavy. Budoucnost Stanhopeových teď záleží na tom, jestli při sbližování se s Pepillem, mladším postiženým bratrem Juana, pochopí, jak jednoduché je dosáhnout štěstí.

English (en-US)

Title

Expecting a Miracle

Taglines

Overview

Botched directions lead a struggling couple to a small Mexican town whose residents have a positive effect on the pair's faltering marriage.

1h 30m

French (fr-FR)

Title

Pépillo, l'enfant du miracle

Taglines

Overview

Leur mariage souffrant de leur infécondité, Donna et Pete tentent une escapade au Mexique pour sauver leur couple. Mais à peine arrivés à destination, ils sont contraints de s'arrêter dans le village de Dommatina, durant les festivités du tricentenaire d'une croyance locale. Au milieu des villageois et de leur tradition, Donna et Pete vont se redécouvrir et assister au plus beau des miracles

1h 25m

Hungarian (hu-HU)

Title

Csodára várva

Taglines

Overview

A Los Angeles-i mérnök, Pete Stanhope és felesége, Donna, kis pihenőt tartanak költséges és sikertelen lombikprogramjuk közben, és romantikus nyaralásra utaznak Mexikóba. Lerobban az autójuk, így egy apró, békés kis faluban ragadnak, ahol elfogadják egy autószerelő segítségét, akinek családja részt vesz az éves fiestán, amelybe a házaspár is bekapcsolódik. Lehet, hogy az új ismeretség és az egyszerű boldogság átélése segít Stanhope-éknak új irányt szabni a jövőjüknek?

1h 30m

Italian (it-IT)

Title

Una vacanza d'amore

Taglines

Overview

Polish (pl-PL)

Title

Czekając na cud

Taglines

Overview

Pete (Jason PriestleyJason Priestley) i Donna (Teri Polo) Stanhope bardzo pragną mieć dziecko. Zmęczeni są już jednak licznymi badaniami, rozmowami i ciągłymi kłótniami dotyczącymi tego tematu. Wyjeżdżają na wakacje do ekskluzywnego ośrodka nad morzem w Meksyku. Przez przypadek trafiają jednak do małej meksykańskiej wioski, Dommatina. Ponieważ ich samochód się popsuł szukają pomocy. Poznają Juana Salazara - jedynego mechanika w wiosce i jego młodszego brata Pepillo - uroczego dziesięciolatka. Przebywając w tym spokojnym miejscu, gdzie ludzie potrafią się cieszyć najmniejszymi rzeczami, Pete i Donna na nowo znajdują szczęście i zapominają o problemach.

1h 25m

You need to be logged in to continue. Click here to login or here to sign up.

Can't find a movie or TV show? Login to create it.

Global

s focus the search bar
p open profile menu
esc close an open window
? open keyboard shortcut window

On media pages

b go back (or to parent when applicable)
e go to edit page

On TV season pages

(right arrow) go to next season
(left arrow) go to previous season

On TV episode pages

(right arrow) go to next episode
(left arrow) go to previous episode

On all image pages

a open add image window

On all edit pages

t open translation selector
ctrl+ s submit form

On discussion pages

n create new discussion
w toggle watching status
p toggle public/private
c toggle close/open
a open activity
r reply to discussion
l go to last reply
ctrl+ enter submit your message
(right arrow) next page
(left arrow) previous page

Settings

Want to rate or add this item to a list?

Login