الألمانية (de-DE)

Name
Biography

الإنجليزية (en-US)

Name

Paulette Goddard

Biography

From Wikipedia, the free encyclopedia.

Paulette Goddard (June 3, 1910 – April 23, 1990) was an American film and theatre actress. A former child fashion model and in several Broadway productions as Ziegfeld Girl, she was a major star of the Paramount Studio in the 1940s. She was married to several notable men, including Charlie Chaplin, Burgess Meredith, and Erich Maria Remarque. Goddard was nominated for an Academy Award for Best Supporting Actress for her performance in So Proudly We Hail! (1943).

Description above from the Wikipedia article Paulette Goddard, licensed under CC-BY-SA, full list of contributors on Wikipedia.

البرتغالية (pt-BR)

Name
Biography

Paulette Goddard, nome artístico de Pauline Marion Goddard Levy, (Nova Iorque, 3 de junho de 1910 — Ascona, Suíça, 23 de abril de 1990) foi uma atriz dos Estados Unidos, famosa por seus filmes para a Paramount Pictures nos anos 40, e pelos seus casamentos com homens notáveis: Charles Chaplin, Burgess Meredith e Erich Maria Remarque. Em 1932, Paulette conheceu Charles Chaplin, que a convidou para integrar o elenco de Modern Times (Tempos Modernos) (1936), filme que teve um grande sucesso na época. A sua carreira, contudo, não decolou devido aos comentários sobre seu relacionamento com Chaplin.

الصينية (zh-CN)

Name

波莱特·戈达德

Biography

波莱特·戈达德(Paulette Goddard,1910 年 6 月 3 日 - 1990 年 4 月 23 日)是美国电影和戏剧女演员。她曾是一名儿童时装模特,并在几部百老汇作品中饰演齐格菲尔德女孩,是 1940 年代派拉蒙工作室的主要明星。她嫁给了几位著名的男人,包括查理卓别林、伯吉斯梅雷迪思和埃里希玛丽亚雷马克。戈达德因在《我们欢呼》中的表演而获得奥斯卡最佳女配角奖提名!(1943).

الكتالونية; البلنسية (ca-ES)

Name
Biography

Pauline Marion Goddard Levy (3 de juny de 1910 - 23 d’abril de 1990), coneguda com a Paulette Goddard, fou una actriu nord-americana de cinema mut i sonor. Es considerada una de les dones més boniques de la història del cinema. Va començar la seva carrera professional com a model publicitària i, després, com a integrant de la companyia musical Ziegfeld Follies. Després de casar-se amb el milionari Edgar James, es va traslladar a viure a Hollywood. A començaments dels anys 30 va participar en papers secundaris. El 1936 va rodar, al costat de Charlie Chaplin, Modern Times (1936), l'última pel·lícula en què apareix Charlot com a personatge. Després del rodatge de la pel·lícula es van casar en una cerimònia secreta. Quatre anys després van tornar a rodar junts un nou film, The Great Dictator (1940), pel·lícula crítica contra el nazisme alemany i, per extensió, contra tots els feixismes i dictadures. Aquests dos títols són dues de les obres mestres del genial director, la qual cosa, però, no va evitar que aquell mateix any el matrimoni es trenqués. En la dècada dels 40 va rodar la majoria de les seves pel·lícules. Als anys 50 i 60 va sorprendre per voler continuar en actiu professionalment, en una època en què les actrius es retiraven en complir els 40-50 anys.

You need to be logged in to continue. Click here to login or here to sign up.

لم تجد الفلم أو المسلسل ؟ سجل دخولك و انشئها

عام

s ركز شريط البحث
p افتح قائمة الملف الشخصي
esc اغلق النافذة المفتوحة
? افتح نافذة اختصارات لوحة المفاتيح

على كافة صفحات الوسائط

b ارجع للخلف (او للصفحة الام عند التطبيق)
e انتقل لصفحة التعديل

على كافة صفحات موسم المسلسل

(السهم الايمن) انتقل للموسم التالي
(السهم الايسر) انتقل للموسم السابق

على كافة صفحات حلقة المسلسل

(السهم الايمن) انتقل للحلقة التالية
(السهم الايسر) انتقل للحلقة السابقة

على كافة صفحات الصور

a افتح صفحة اضافة الصورة

على كافة صفحات التعديل

t افتح محدد الترجمة
ctrl+ s ارسال النموذج

على صفحات المناقشة

n انشى نقاش جديد
w تبديل حالة المتابعة
p تبديل عام / خاص
c تبديل اغلاق / فتح
a افتح الانشطة
r رد على النقاش
l انتقل لأخر رد
ctrl+ enter أرسل رسالتك
(السهم الايمن) الصفحة التالية
(السهم الايسر) الصفحة السابقة

الاعدادات

هل تريد تقييم او اضافة هذا العنصر للقائمة؟

تسجيل الدخول