6.671 series

19 februari 2024

Paz Roble, a kind, hard-working and honest woman from whom her husband, Fermín, takes her newborn daughter. Fermín has a large debt with some lenders and to pay it he decides to sell his daughter to Mauro Nicoliti. This plagiarism is orchestrated by Geneva, Mauro's adoptive sister. She lost her first-born daughter in childbirth and does everything to replace her dead daughter and keep her husband's fortune. On the other hand, Esteban Villa de Cortés loses his wife and becomes a widower with his three children. Elvira Moncada, Esteban's mother-in-law, holds him responsible for the death of her daughter. After a series of unexpected events, Esteban and Paz meet in the neighborhood where she lives with her family. The chemistry and great understanding that exists between them makes it inevitable that they will fall in love.

23 november 1963

The adventures of The Doctor, a time-traveling humanoid alien known as a Time Lord. He explores the universe in his TARDIS, a sentient time-traveling spaceship. Its exterior appears as a blue British police box, which was a common sight in Britain in 1963 when the series first aired. Along with a succession of companions, The Doctor faces a variety of foes while working to save civilizations, help ordinary people, and right many wrongs.

13 september 2005

Supernatural gaat over de broers Winchester die het bovennatuurlijke kwaad bestrijden. Ze nemen hierbij de taak van hun vader John over, die hiermee begonnen is om de dood van zijn vrouw te wreken. Dankzij hun vader groeien Sam en Dean op als demonenjagers. In elke aflevering lossen Dean en Sam een mysterie op door met een bovennatuurlijke tegenstander af te rekenen. Mysteries draaien meestal om kwaadaardige geesten, maar ook vampiers, weerwolven en andere demonen moeten worden verslagen.

24 september 2017

Star Trek: Discovery speelt zich tien jaar voor de avonturen van Captain Kirk en Spock af, in de 'reguliere tijdlijn'. De serie volgt de crew van de USS Discovery, die nieuwe werelden en bevolkingen ontdekken. Ze komen in aanraking met een koude oorlog tussen hun United Federation of Planets en het nieuw gevormde Klingon Rijk. De bevelhebber van de USS Discovery is luitenant-commandant Michael Burnham, beter bekend als 'Number One'.

10 september 1993

The X Files draait om de FBI-agenten Fox Mulder en Dana Scully die proberen een aantal onopgeloste en onverklaarbare FBI-zaken onder de naam X-files te op te lossen. Mulder gelooft in het paranormale, terwijl zijn partner Scully de verschijnselen wetenschappelijk benadert. Samen moeten zij bizarre zaken oplossen die door de FBI worden aangeduid als onoplosbaar, een X-file.

17 april 2011

Een eeuwenoude machtsstrijd barst los in het land waar de zomers decennia duren en de winters een leven lang kunnen aanslepen. Twee machtige geslachten - de regerende Baratheons en de verbannen Targaryens - maken zich op om de IJzeren Troon te claimen en de Zeven Koninkrijken van Westeros onder hun controle te krijgen. Maar in een tijdperk waarin verraad, lust, intriges en bovennatuurlijke krachten hoogtij vieren, zal hun dodelijke kat-en-muisspelletje onvoorziene en verreikende gevolgen hebben. Achter een eeuwenoude, gigantische muur van ijs in het uiterste noorden van Westeros maakt een kille vijand zich immers op om het land onder de voet te lopen. Gebaseerd op de bestseller fantasyreeks "A Song of Ice and Fire" van George R.R. Martin.

At Deep Space Nine, a space station located next to a wormhole in the vicinity of the liberated planet of Bajor, Commander Sisko and crew welcome alien visitors, root out evildoers and solve all types of unexpected problems that come their way.

16 januari 1995

Star Trek - Voyager is de vierde televisieserie die zich afspeelt in het Star Trek-universum. De serie volgt de reis van de USS Voyager, gestrand aan de andere kant van de Melkweg en op weg naar huis door onbekend gebied.

27 juli 1997

Het verhaal van Stargate SG-1 begint ongeveer een jaar na de gebeurtenissen in de speelfilm, wanneer de regering van de Verenigde Staten ontdekt dat een oud buitenaards apparaat, de Stargate genaamd, toegang heeft tot een netwerk van dergelijke apparaten op een groot aantal planeten. SG-1 is een elite speciaal operatieteam van de luchtmacht, een van de meer dan twee dozijn teams van de aarde die de melkweg verkennen en zich verdedigen tegen buitenaardse bedreigingen zoals de Goa'uld, Replicators en de Ori.

26 april 2017

In de nabije toekomst heerst in de Republiek Gilead (voormalig Verenigde Staten) een theocratisch schrikbewind dat is gebaseerd op een fundamentalistische uitleg van het Oude Testament. Ook schaffen ze alle rechten van de vrouwen af. Tegelijk worden er bijna geen kinderen meer geboren: bijna alle vrouwen zijn onvruchtbaar geworden. In dit Gilead horen de vrouwen toe aan de staat en gebruiken ze hen alleen nog maar als broedmachines. Offred is een van de weinige vruchtbare vrouwen. Ze is een bediende bij de Commander en leeft in een wereld waar één verkeerd woord haar dood kan betekenen en moet zich staande zien te houden tegenover de commandanten, hun vrouwen en andere bedienden, met het doel om te overleven en om haar dochter terug te vinden.

7 oktober 2014

Wanneer een ramp met een deeltjesversneller een vernietigende storm veroorzaakt wordt forensisch onderzoeker Barry Allen geraakt door bliksem en belandt in een coma. Maanden later ontwaakt hij met een nieuw verkregen kracht, supersnelheid. Dankzij deze kracht verandert hij in de supersnelle beschermengel van Central City. Barry is geschokt wanneer hij er achter komt dat hij niet de enige “meta-mens” is, die is ontstaan door de ramp met de deeltjesversneller. Wat het nog erger maakt is dat niet iedereen zijn verkregen kracht gebruikt voor het goede. Barry slaat de handen ineen met de overgebleven medewerkers van S.T.A.R. Labs om de onschuldigen te beschermen, al kost hem dit zijn leven. Voor nu weten alleen zijn medestanders dat hij de allersnelste mens ter wereld is, maar het zal niet lang duren voordat de hele wereld het weet, dat Barry Allen ... The Flash is.

25 januari 2016

Verveeld en ongelukkig als Heerser van de Hel verlaat Lucifer Morningstar zijn troon en vestigt zich in Los Angeles, waar hij een team vormt met LAPD agente Chloe Decker. Samen met haar zet hij zich in om criminelen op te pakken. Maar des te langer hij wegblijft uit de onderwereld, des te groter het gevaar wordt dat de grootste criminelen weten te ontkomen.

Kom mee naar het betoverende land Equestria waar eenhoorn Twilight Sparkle en haar vriendjes avonturen beleven en waardevolle lessen over vriendschap krijgen.

2 oktober 2016

Het futuristische pretpark Westworld is een technologisch geavanceerd Western-themapark, dat volledig wordt bevolkt door synthetische androïden die "Hosts" worden genoemd. Deze komen tegemoet aan de wensen van de zwaar betalende bezoekers die "Nieuwkomers" (of ook "Gasten") worden genoemd. De Nieuwkomers kunnen doen wat ze willen in het park, zonder angst voor vergelding van de Hosts. Het park kent honderd verschillende hosts, die elk hun eigen verhaallijnen uitspelen.Maar dan beginnen de robots plotseling verontrustend gedrag te vertonen…

28 maart 1999

Een futuristische, satirische animatieserie van 'The Simpsons'-maker Matt Groening, over een man die in 1999 bevroren is en op de vooravond van de 31e eeuw ontdooit.

31 oktober 2010

Als politieagent Rick Grimes (Andrew Lincoln; “Strike Back”) wakker wordt in het ziekenhuis nadat hij is neergeschoten tijdens een achtervolging, lijkt alles verlaten. De bloemen naast zijn bed zijn verlept. Als hij naar buiten gaat om uit te zoeken wat er aan de hand is, vind hij een enorme hoeveelheid lijken naast het ziekenhuis. Als hij verdwaasd verder door het verlaten dorp loopt, komt hij Morgan Jones (Lennie James; “Jericho”) en zijn zoon tegen. Eerst wordt Rick door hen als vijand aangezien maar de twee besluiten hem toch op te vangen. Nadat Rick weer bijgekomen is, vertellen Lennie en zijn zoon wat er aan de hand is.

26 maart 2005

Doctor Who is een Britse SF-serie met als hoofdpersoon “De Doctor". De Doctor is een alien, een Time Lord, en heeft een schip genaamd de TARDIS (’Time And Relative Dimensions In Space) waarmee hij door tijd en ruimte reist. Een eigenschap van de TARDIS is dat zij van binnen groter is dan van buiten. De buitenkant van de TARDIS heeft de vorm van een ouderwetse, Engelse politietelefooncel met een mooie, blauwe kleur (beter bekend als ‘TARDIS-blauw’). De Doctor reist altijd in het gezelschap van èèn of meerdere reisgenoten.

Lang geleden schiep de eerste meester van Spinjitzu de wereld van Ninjago. De meester vormde de wereld met behulp van de vier mystieke wapens van Ninjago: de Nunchucks of Lightning, de Shurikens of Ice, de Scythe of Quakes, en de Sword of Fire. De meester vertrouwde de wereld en de vier mystieke wapens toe aan zijn twee zonen, Sensei Wu en Lord Garmadon. Zijn zonen beloofden om de geheimen van de wapens te beschermen. Echter, Lord Garmadon werd overgehaald door de duisternis en hebzucht en wilde de macht van de wapens voor zichzelf. Na een geweldig gevecht met zijn broer werd hij verbannen naar de onderwereld.

Door zijn nederlaag werd Lord Garmadon alleen maar kwader. Hij werd de heerser van de onderwereld en smeedde allianties met de Skullkin stam die daar woonde. Nu is hij opnieuw van plan om de vier wapens van Spinjitzu te veroveren. Om dat te voorkomen verzamelde Sensei Wu vier jonge ninja, Kai, Jay, Cole en Zane, om kunst van Spinjitzu te leren. Alleen zij kunnen Lord Garmadon stoppen.

Terwijl het heelal geteisterd wordt door de Clone Wars, trachten de Jedi-ridders de orde te handhaven en de vrede te herstellen. Steeds meer stelsels vallen ten prooi aan de duistere kant en de Galactische Republiek dreigt te bezwijken onder de druk van de Separartisten en hun onuitroeibare droïdeleger...

8 september 1966

Star Trek volgt de avonturen van de bemanning op het ruimteschip U.S.S. Enterprise. Onder leiding van James T. Kirk en met First Officer Mr. Spock en dokter Leonard 'Bones' McCoy zijn ze onderweg op een vijf jaar durende missie om het sterrenstelsel te exploreren. Hun missie is om nieuwe werelden te ontdekken, nieuw leven en nieuwe beschavingen te vinden en dapper te gaan waar niemand ooit gegaan is.

Film of tv-serie niet gevonden? Log dan in om deze te creëren.

Wereldwijd

s focus op zoekbalk
p open profielmenu
esc sluit een open venster
? open sneltoetsen venster

Op media pagina's

b ga terug (of ga naar bovenliggend item)
e ga naar beweken

Op TV seizoenspagina's

(rechter pijl) ga naar volgende seizoen
(linker pijl) ga naar vorig seizoen

Op pagina's met TV-programma's

(rechter pijl) ga naar volgende aflevering
(linker pijl) ga naar vorige aflevering

Op alle afbeeldingspagina's

a open venster afbeelding toevoegen

Op alle bewerkte pagina's

t open vertaalmenu
ctrl+ s verstuur formulier

Op discussiepagina's

n start nieuwe discussie
w Verander kijk status
p privé of openbaar
c gesloten of open
a open activiteit
r beantwoord discussie
l ga naar laatste antwoord
ctrl+ enter verstuur uw bericht
(rechter pijl) volgende pagina
(linker pijl) vorige pagina

Instellingen

Want to rate or add this item to a list?

Inloggen