17 filmek

The Art of the Precision Rifle features nearly ten hours of actual live fire class instruction. Precision Rifle Expert Todd Hodnett and Magpul Dynamics Instructors Chris Costa, Travis Haley, Steve Fisher, Mike Olivella and Caylen Wojcik cover the fundamentals and "how to" aspects of long range shooting, advanced techniques and formulas, military and law enforcement sniping, precision shooting gear, and the sniper mindset.

Charles Whitman (Kurt Russell) egyetemi hallgató fejfájástól szenved, aminek következtében hajlamos az erőszakra. Egy éjjel megöli feleségét és anyját, puskát vesz magához és elbarikádozza magát az egyetem toronyépületében. Whitman mindenre lő, ami csak mozog.

1975. augusztus 20.

An RCMP officer is ordered to discreetly take a Russian immigrant into custody in advance of a state visit by the Soviet premier. When the prisoner is kidnapped, the officer is drawn into a complicated assassination scheme.

Duke Togo (codename: Golgo 13) is a ruthless assassin who's accepted a tricky assignment from an American drug syndicate. His mission is to "rub out" Hong Kong's underworld kingpin. His main obstacle is the relentless Detective 'Smitty' Smith, determined to stop Togo no matter the cost. The result is an explosive adventure through the seamy, violent streets of Hong Kong.

Bonyolult Fekete Kan, így gondol magára Malik Bishop (Anthony Criss), az érzékeny, de profi bérgyilkos. Malik rendkívül komolyan veszi a hivatását, ám amikor a szépséges Cynda Griffie (Kent King) nyakára küldik, szerelmes lesz a célpontba. Ez az új érzés rémisztőbb, mint bármilyen terminátor, és hiába figyelmezteti kiképzője, Buddy (Sam Scarber) a főnök felől fenyegető veszélyre, Bishop enged a kísértésnek.

Meggyilkolják Nyman hadnagyot a kórházi ágyán. A nyomozást Martin Beck felügyelő vezeti. Hamarosan kiderül, hogy Nyman nagyon kemény és kegyetlen rendőr volt, többször is panaszt tettek ellene hivatalos erőszak miatt. Így kerül képbe az egyik panaszos, Ake Eriksson, akinek a felesége rendőri őrizetben halt meg, Nyman kezei között. Miközben egyre szorul a hurok Eriksson körül, az egykori zsaru felmegy az egyik tetőre, és lövöldözni kezd Stokholm belvárosában minden rendőrre, akit csak meglát.

Luigi "Chinaman" Maietto escapes from prison. As soon as he is free he assigns immediately two henchman to murder the inspector whose testimonial once led to his prison sentence. Inspector Tanzi is left for dead but survives. The local newspapers cover up for him and pretend the assassination had succeeded. When Tanzi gets better, his superior wants him to hide in Switzerland. But Tanzi defies him because he intends to make sure himself that Maietto is put back in prison. He goes for it.

1952. május 9.

Eddie Miller struggles with his hatred of women, he's especially bothered by seeing women with their lovers. He starts a killing spree as a sniper by shooting women from far distances. In an attempt to get caught, he writes an anonymous letter to the police begging them to stop him.

2013. augusztus 15.

A 2013-as Mystery Road főhőse, Jay Swan detektív (Aaron Pedersen, sztoikus, mégis erőteljes) két világ közt rekedt. Státuszának köszönhetően természetesen Swan kapja az elvágott torokkal talált, őslakos tinédzser lány ügyét. A nyomozás szálai ide-oda vezetik a detektívet a kisváros és környékének bizalmatlan, széles vagyoni és etnikai szakadékokkal elválasztott lakói közt – bármerre megy, kívülálló lesz, ahogy azt a festői tájképből és égboltból magányosan, sötét kontraszttal kiugró alakja is jelzi. És Swan még nem is sejti, hogy MENNYIRE kívülálló: az unott, deprimált, döglött felszín alatt mindenki ugyanannak a toroknyiszáló, drogterítő alvilágnak a fogaskereke, ha nem gyilkosként, akkor korrupt zsaruként (Hugo Weaving) vagy függőként – még saját lánya is része a rendszernek. A Mystery Road egy újabb ausztrál mestermű a 2011-es Snowtown után, és biztosan ott lesz az év legjobbjai közt.

Golgo 13, Japan's most celebrated and notorious assassin, meets his match in Queen Bee, the leader of a South American liberation army, whom he must kill before she can assassinate a popular presidential candidate. However, once Golgo 13 penetrates the Queen's hive, he realizes that the machinations behind the planned assassination are more complex than he could have imagined.

1968. augusztus 15.

Miután a stúdió kirostálja legújabb filmjét, Byron Orlok, a horrorsztár bejelenti, hogy nyugdíjba vonul. A fiatal, feltörekvő rendező megpróbálja rávenni a kiöregedett sztárt, hogy a filmjében még egyszer, utoljára játssza el a gonoszt. Eközben Bobby Thompson, a vietnami veterán minden előzmény nélkül vérengzésbe kezd, miután lelövi a feleségét és az anyját, áldozatokra kezd vadászni. Miközben célba veszi az emberekre, és ontja a vért, Orlok közönségtalálkozóra készül az egyik autósmoziban.

2009. június 1.

Egy kezdő, forrófejű rendőr csatlakozik a mesterlövész csapathoz, amelyre a múlt sötét árnya vetül, amikor a két legjobb mesterlövész volt a csúcson, ám egyikük a rács másik oldalán végezte. Plusz egy-két gengszter és sok távcsöves puska meg a 4-500 méterre lövés titkos trükkjei.

1993. január 29.

Egy lövés - egy hulla. Tom Beckett, a tengerészgyalogság legendás mesterlövésze ennek a szabálynak él. Hidegvérű, számító gyilkológép, akit a harc mellett a rejtőzködésre és a túlélésre is kiképeztek. Észrevétlenül cserkészi be áldozatait, sosem hibázik - 74 gyilkosság fűződik a nevéhez.áááLegújabb megbízatását a USA Nemzetbiztonsági Tanácsától kapja: ki kell végeznie egy kolumbiai drogbárót, aki titokban pénzzel és fegyverrel látja el a panamai felkelők dzsungelben rejtőzködő terrorista hadseregét. Beckett nem kívánt társat is kap az akcióhoz: Richard Miller az antiterrorista egység ifjú és zöldfülű mesterlövésze még életében nem lőtt élő célpontra és a küldetést politikai karrierje érdekében akarja felhasználni. A dzsungelben viszont valóságos háborúba csöppen és meg kell tanulnia, hogyha egyszer is hibázik, nemcsak a saját és társa életét áldozza fel, hanem az országa számára rendkívül fontos küldetés sorsát is megpecsételi...

1995. október 6.

Rath-t még a hidegháború éveiben szervezték be egy munkára, amelynek elvégzésére csak néhány kivételes ember volt képes. Rath bérgyilkos volt, aki mindig tudta, melyik oldalon áll. A világ azonban megváltozott: a hidegháború a múlté, egyszerre minden bizonytalanná, átláthatatlanná vált. Bain már ennek a régi szabályokat elvető világnak a gyermeke. A szakma íratlan törvényei számára semmit sem jelentenek, egyetlen célja, hogy mindenáron ő legyen az elsőszámú profi, a bérgyilkosok királya. Ehhez azonban el kell távolítania Rath-t, azaz meg kell ölnie a veterán mestert. A macska-egér harc megkezdődik, az üldöző és üldözött személye azonban hamarosan felcserélődik.

Slevin Kelevra tudja, a bajok csőstül jönnek. Először megcsalják, majd kirabolják, végül végzetesen összetévesztik a haverjával. Slevin néhány óra leforgása alatt egy gengszterháború közepén találja magát, sarkában a halálos Macska úrral. A Főnök megbízásából meg kell ölnie a rivális banda vezetőjének, a Rabbinak a fiát, míg a Rabbi 33 ezer dollárt követel tőle. Mindkét helyen az életével fizet, ha a határidő lejár. A fiú egyetlen segítsége a szép Lindsey, aki nem is sejti, hogy Slevin ki is valójában.

2010. szeptember 3.

Machete, az egykori rendőr összetűzésbe keveredett az egyik mexikói drogbáróval. Miután Torrez emberei kinyírták a családját, és majdnem vele is végeztek, a határ túloldalán, Texasban kezd új életet. Az államban választásra készülnek. Az egyik jelölt, a korrupt és hazug McLaughlin az illegális bevándorlók ellen kampányol, éjjel pedig öldösi őket. Ezzel veszélyezteti Torrez üzletét, aki kimondja rá a halálos ítéletet. Egy ügyes csellel ráveszi Machetét, hogy nyírja ki a szenátort, majd odadobja a zsaruknak. Machete azonban nem hagyja annyiban a dolgot, elindul, hogy leszámoljon vele.

RED

2010. október 14.

Frank (Bruce Willis), Joe (Morgan Freeman), Marvin (John Malkovich) és Victoria (Helen Mirren) egykor a CIA legjobb ügynökei voltak. Természetesen nem porszívókat árultak. Ismerik a szervezet minden titkos valamint kompromittáló anyagát, és most éppen emiatt válnak a CIA célpontjává. A visszavonult szuperkémeknek minden tudásukra szükségük van, hogy profi csapatként egy lépéssel üldözőik előtt járjanak, megpróbáljanak életben maradni a folyamatos merényletek közben és rájönni, hogy vajon melyik információ az, amely miatt egykori munkaadóik a legkülönfélébb módszerekkel megpróbálják hidegre tenni őket. Értelemszerűen nem egy hangulatos alaszkai kalandtúra akarják küldeni a csapatot. Frank és csapata úgy dönt, betörnek a CIA titkos központjába, és fényt derítenek azokra a titkokra és összeesküvésekre melyek miatt egyre többen akarják kinyírni őket.

Nem találsz egy filmet vagy egy sorozatot? Jelentkezz be és hozd létre.

Globális

s focus the search bar
p profil menü megnyitása
esc close an open window
? billentyűparancsok ablak megnyitása

Minden média oldalon

b go back (or to parent when applicable)
e go to edit page

On TV season pages

(jobbra nyíl) ugrás a következő évadra
(balra nyíl) vissza az előző évadra

Tévéepizód oldalakon

(jobbra nyíl) ugrás a következő részre
(balra nyíl) vissza az előző részre

Minden kép oldalon

a kép hozzáadása ablak megnyitása

Minden szerkesztő oldalon

t fordítás választó megnyitása
ctrl+ s submit form

On discussion pages

n create new discussion
w toggle watching status
p toggle public/private
c toggle close/open
a open activity
r reply to discussion
l ugrás az utolsó válaszhoz
ctrl+ enter submit your message
(jobbra nyíl) következő oldal
(balra nyíl) előző oldal

Beállítások

Want to rate or add this item to a list?

Bejelentkezés