11 film

n 14, 2005

İyiyle kötü arasında Elektra vardı. Hayatı bir trajediyle lekelenmişti; öldürmek için eğitilmiş, sonra ölüme terk edilmişti. Ama Elektra için ölüm sadece bir başlangıçtı; geri döndü, intikam duygusu ve tüm yetenekleriyle! Geçmişini hatırlayarak işkence çeken, kendi gizemli ölümüyle çarpışan ruhu huzur bulmuyordu. Ve Elektra kendisini yeniden canlanmış buldu.

A young woman is trained by a martial arts specialist to become a professional assassin.

l 3, 2006

21. yüzyıl sonlarında insanlık çok değişmiştir. Hemofaj denilen hastalık dolayısıyla genetik olarak değişmiş yeni bir insan türü ortaya çıkar. Bu değişiklik onların çok daha hızlı, inanılmaz derecede kuvvetli ve keskin bir zekaya sahip olanlarını sağlar. Onlar 'normal' ve 'sağlıklı' insanlardan ayrı düştüklerinde dünya insanlar ve hemofajlar arasında yepyeni bir sivil savaşın eşiğine gelir. Bu savaşta amaç 'hastalıklı' olanların yok edilmesidir. Bu çapraz ateşin arasında kalan bir hemofaj olan Ultraviolet bir anda kendini hükümet tarafından işaretlenmiş dokuz yaşında bir çocuğu onlardan korumaya çalışırken bulur.

2002 yılının en dinamik ve aksiyon dolu filmi için hazır olun! Ünlü aksiyon koreografı Cory Yuen'in (The Transporter, Jet Li's The Enforcer) yönettiği SO CLOSE'un her saniyesi gerilim dolu.Shu Qi (The Transporter), Zhao Wei (Shaolin Soccer) ve Karen Mok'un (Black Mask)muhteşem performansları ve efektler zevkinizi ikiye katlayacak. Katiller çetesi anne ve babalarını öldürdüğünde iki kız kardeş aile işlerini devralır. Bu iş teknoloji harikası bir bilgisayar gözetim sistemidir. Köşeleri görebilme ve havada kaybolabilme gibi silahlara sahip olan bu iki kardeş Hong Kong'un bir numaralı kiralık katilleri olurlar. Kardeşler bir sözleşme imzaladıklarında, bir gizli dedektif onları yakalamak üzeredir.Sadakatleri test edilir, bağlılıkları sorgulanır ve hayatta kalabilmeye çalışmak onlar için en büyük spor olur.Görebileceğiniz en iyi aksiyon sahneleriyle dolu SO CLOSE, kaçırılmaması gereken bir hit!

Uluslarası casusluk üzerine kurulu bir ölüm oyununda seçkin ve gizli ajanlar; güç, bilgi ve toplumsal güvenlik adına gizli bir mücadele vermektedirler. Gündem (yaptıkları işler) aslında hiçte göründüğü gibi değildir. Yeni ve dahice tasarlanmış bir suikast aletinin varlığı yüksek mertebelerde ağızdan ağıza dolaşmaktadır. Kurbanın içine yerleştirilebilen, mikroskobik ve enjekte edilebilen bu silah aktive edilene kadar hareketsiz bir şekilde durur daha sonra kurbanını aniden öldürür ve hiç iz bırakmaz. Bu aleti ele geçirmek için sürdürülen bu çılgın yarışta sadece iki uzman ve yetenekli kişi; aynı zamanda iki can düşmanı, yeterli beceri ve dayanıklılığa sahiptirler. Biri sadece kod adıyla bilinen Sever' dır(LUCY LIU). Öldüresiye bir eğitimden geçerek mükemmel bir canlı silaha dönüştürülen Sever, hedefine ulaşıncaya kadar son derece dikkatli ve acımasızdır. Diğeri ise kararlı ve başarılı eski bir FBI ajanı, diğer bir deyişle bir insan avcısı; Jeremiah Ecks' (ANTONIO BANDERAS) tır.

n 17, 1975

A woman encounters thugs and drug dealers after traveling to Hong Kong to search for her missing brother.

J 7, 1998

FBI agent Cara Landry is sent on an undercover assignment to gather evidence on Damian Medina, a Mexican casino owner running a counterfeiting operation for the Cali drug cartel...

Mumbai Polis Teşkilatı Organize Suçlarla Mücadele Kıdemli Müfettişi Shivani Shivaji Roy, sınırsız cesaret ve dürüstlüğe sahiptir. Çocuk kaçakçılığı mafyasının başı, Shivani ailesinin çok sevdiği bir sokakta çiçek satan genç bir kızı Pyari'yi kaçırma hatasına düşer ve burada kızları gibi muamele görür. Pyari birkaç gün ortalıkta görünmediğinde, Shivani ona bir şey olduğunu anlar. Bir kız arayan Shivani, gerileme ve ahlaksızlık, acımasız arzular ve çocukların sömürüldüğü bir dünyayla yüzleşmek zorundadır.

n 21, 2010

Hong Kong çetesini yöneten patron yakalanıp, kalpazanlık suçundan Çin'de idam edilince, çete başsız kalır ve müthiş bir liderlik mücadelesi başlar.

l 2, 1995

A beauty contest turns into a hostage situation, when the Miss Galaxy competition is taken over by a gang, demanding a ransom of diamonds. Sharon, a kick-boxing actress, is the host of the show, and the thorn in the terrorists side.

" 11, 2013

Mandy slaves away at two jobs struggling to support her family while dreaming about resurrecting her father's martial arts academy, a once famous school now forgotten since an accident took his leg.

Bir filmi veya diziyi bulamıyor musun? Eklemek için oturum aç.

Küresel

s arama çubuğuna odaklan
p profil menüsünü aç
esc açık bir pencereyi kapat
? klavye kısayol penceresini aç

Medya sayfalarında

b geri git (veya uygulanabilirse ana ekrana)
e sayfayı düzenlemeye git

TV sezonu sayfalarında

(sağa ok) sonraki sezona git
(sol ok) önceki sezona git

TV bölüm sayfalarında

(sağa ok) sonraki bölüme git
(sol ok) önceki bölüme git

Tüm görüntü sayfalarında

a resim ekle penceresini aç

Tüm düzenleme sayfalarında

t çeviri seçiciyi aç
ctrl+ s formu gönder

Tartışma sayfalarında

n yeni tartışma oluştur
w izleme durumunu değiştir
p umumi/hususi değiştir
c kapalı/açık değiştir
a etkinliği aç
r tartışmayı yanıtla
l son yanıta git
ctrl+ enter mesajını gönder
(sağa ok) sonraki sayfa
(sol ok) önceki sayfa

Ayarlar

Bu öğeyi derecelendirmek veya bir listeye eklemek ister misiniz?

Giriş