103 σειρές

8 Φεβρουάριος 2019

Έτος 2000. Οι 13χρονες Μάγια και Άννα ανυπομονούν για την καλύτερη σχολική χρονιά της ζωής τους. Πολύ σύντομα όμως, κόντρα σε κάθε προσδοκία τους, θα αποδειχτεί πως η πρώτη γυμνασίου αποτελεί... "πύλη" για την Κόλαση του Δάντη.

30 Μάρτιος 2015

Mare is an elementary school student. She lives with her family in the city, but, right before her father goes bankrupt, they run away and settle down at a fishing village in Noto. The family rents a couple's home who run a salt pond. Mare's father starts a new business, but it also fails. Her mother supports the family by working at the salt pond. 8 years later, Mare, about to graduate from high school, decides to work for the Wajima local government. She wants to have a steady job, unlike her father. Her job is to support people who move to Noto.

Ένα τραγικό ατύχημα αφήνει έναν φιλόδοξο εισαγγελέα με το μυαλό ενός παιδιού, αναγκάζοντας αυτόν και τη μητέρα του να ξεκινήσουν ένα ταξίδι αποκατάστασης της σχέσης τους.

29 Σεπτέμβριος 2012

Born into a world 1000 years in our future, Saki and her friends live in utopia. Not only is their idyllic community overflowing with resources, but technology is obsolete, thanks to a magical power that grants the ability to materialize anything. However, when Saki discovers a lost artifact, the facade is shattered! Faced with a startling truth about their town, Saki and her companions face dangers they never knew existed, and their choices may change the fate of everyone.

19 Απρίλιος 2000

Keitaro and his childhood sweetheart make a promise to be accepted at and to meet each other at the prestigous Toudai University before she moved out of his life. About a decade later, Keitaro has become an artist and a daydreamer, having ranked 27th from the last in the national practice exam. When his grandmother leaves the all-girls dormitory, he becomes the residential manager and soon meets up with two Todai applicants who may have been that sweetheart, since he`s forgotten her name. Then there the other tenants like young Shinobu who was in despair until Keitaro helped her, Motoko the swordsmaster who sees men as evil distractions, Su Kaolo the genius child inventor and the sneaky Kitsune.

Όταν δυσκολεύεται να τα καταφέρει, ένας πρώην παλαιστής-θαύμα είναι έτοιμος να τα παρατήσει, ώσπου ξαναβρίσκει μια παλιά φίλη που του αναζωπυρώνει το πάθος.

2 Νοέμβριος 2022

What's in a name? Amidst the arid landscape of Rajasthan, a young woman with dreamy eyes struggles to prove her worth.

The evil empire, Shadow Line appeared to cover the world in darkness. Five childhood friends who have great imaginations were selected as the ToQgers to fight the Shadow Line.

25 Μάρτιος 2018

Ο Lee Gwang Jae είναι ο γιος μιας πλούσιας οικογένειας που είναι απερίσκεπτος και ανώριμος. Ο πατέρας του πεθαίνει και αφήνει πίσω του μεγάλα χρέη. Ο Gwang Jae υπόσχεται να ξεπληρώσει το χρέος του για την τιμή του πατέρα του, αλλά δεν είναι τόσο εύκολο όσο νομίζει. Η Kim Young Ha υποστηρίζει τον Gwang Jae με τη θετική της προσωπικότητα και αγάπη, δίνοντάς του ενθάρρυνση όποτε το χρειάζεται.

Δύο ηθοποιοί και μία μακιγιέζ αγωνίζονται να τα καταφέρουν σε έναν κόσμο που μετρά την κοινωνική τους καταγωγή περισσότερο από τα όνειρά τους.

19 Νοέμβριος 2020

Ένα νεαρό αγόρι που μεγάλωσαν οι λύκοι ερωτεύεται τη Λαίδη Ma Zhai, την κόρη ενός στρατηγού και ευγενούς άρχοντα. Κατηγορούμενος λανθασμένα ότι σκότωσε τον νονό του Αυτοκράτορα, το αγόρι κυνηγήθηκε, οδηγήθηκε σ' έναν γκρεμό και αργότερα διασώθηκε από τον Chu Kui. Ο Chu Kui έχει ακούσει για την αξιοσημείωτη δύναμη του αγοριού λύκου και αποφασίζει να τον υιοθετήσει. Μετονομάζεται σε Chu You Wen και του έχει απονεμηθεί ο τίτλος του "Prince Bo".

Όταν η καριέρα της δέχεται ένα πλήγμα, μια φωτογράφος επιστρέφει στον τόπο της και ξαναβρίσκει έναν παιδικό φίλο — αναθερμαίνοντας ένα φλερτ που είχε μείνει στη μέση.

18 Ιούλιος 2011

Οι δίδυμες Bella και Cristina Santiago (που απεικονίζονται και οι δύο από τη Nadine Samonte) μπορεί να μοιάζουν ακριβώς, αλλά κάτω από τα πανομοιότυπα πρόσωπά τους κρύβεται μια ακραία διαφορά που συνεπάγεται την ασυνήθιστη μοίρα τους. Η Cristina και η Bella θα πέσουν επίσης θύματα των πονηρών τρόπων της εκδικητικής θείας τους Socorro (Rio Locsin), η οποία δεν θα σταματήσει σε τίποτα για να πάρει τα πάντα από τις αδερφές και την οικογένειά τους. Αυτή η νέα σειρά primetime επαναφέρει επίσης έναν από τους πιο ταλαντούχους ηθοποιούς και περιζήτητους άντρες σε δημοφιλείς δραματικούς ηθοποιούς, τον Leandro Muñoz. Απεικονίζοντας το ρόλο του παιδικού φίλου των διδύμων, Ραφαέλ, ο χαρακτήρας του θα μπλέξει σε ένα περίπλοκο ερωτικό τρίγωνο που θα επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό τον δεσμό μεταξύ των δύο αδερφών.

15 Απρίλιος 2016

Ένα 5χρονο αγοράκι εξαφανίζεται μυστηριωδώς σε ένα δάσος της Αγγλίας. Ο αδερφός, οι φίλοι του και η οικογένεια του τον θεωρούν πλέον νεκρό. 20 χρόνια όμως αργότερα, το DNA του αγοριού, εξακριβώνεται στον τόπο ενός εγκλήματος...

Κάθε οικογένεια έχει τα προβλήματά της αλλά τι γίνεται όταν ο πατριάρχης στην οικογένεια δεν είναι ευχαριστημένος με τις συμπεριφορές των παιδιών του; Ο Cha Bong Soon δεν σκοπεύει απλώς να καθίσει και να αντιμετωπίσει άσχημα τα τρία ενήλικα παιδιά του - Cha Kang Shim, Cha Kang Jae και Cha Dal Bong - και αποφασίζει να κινηθεί νομικά εναντίον τους. Με ένα τέτοιο χάος να επικρατεί στην οικογένειά της, η Kang Shim δυσκολεύεται να επικεντρωθεί στη δουλειά της ως γραμματέας του προέδρου της Daeoh Company και συνεχώς σε διαφωνία με τον γιο του προέδρου, Moon Tae Joo, τον διευθυντή της εταιρείας. Θα παρασυρθεί και ο Tae Joo στο δράμα της οικογένειας Cha;

5 Απρίλιος 2014

Μια ιστορία για τη ζωή μιας μητέρας και των δύο κορών της∙ μια αληθινή κόρη και μια υιοθετημένη κόρη των οποίων οι μοίρες ανατρέπονται και οι ζωές αλλάζουν λόγω της ανταλλαγής της αληθινής κόρης και της υιοθετημένης κόρης, η οποία προκαλεί έντονες συγκρούσεις μέσα στην οικογένεια.

2 Ιανουάριος 2019

Ο Lee Soo-Ho και η Oh San-Ha είναι βαθιά ερωτευμένοι. Κάνουν τον γάμο τους και πάνε μήνα του μέλιτος. Κατά τη διάρκεια του μήνα του μέλιτος, ο Lee Soo-Ho έχει ένα ατύχημα και χάνει τη μνήμη του. Στο μεταξύ, η Oh San-Ha δεν ξέρει τι συνέβη στον άντρα της και προσπαθεί να τον βρει. Μια συνωμοσία κρύβεται από πίσω.

O Dan είναι άγγελος. Είναι ταραξίας αλλά και αισιόδοξος. Η Yeon-Seo είναι μια μπαλαρίνα που δεν πιστεύει στην αγάπη. Ο Dan αναλαμβάνει μια αποστολή. Η αποστολή του είναι η Υeon-Seo να βρει την αληθινή αγάπη αλλά αντί για αυτό την ερωτεύεται ο ίδιος.

Αφηγείται την ιστορία του Hua Man Tian, του γιου μιας πλούσιας και ισχυρής οικογένειας, ο οποίος βρίσκεται σε ένα ανεπιθύμητο ερωτικό τρίγωνο ανάμεσα σε μια πριγκίπισσα και την παιδική του αγαπημένη, την οποία πραγματικά αγαπά. Όταν η παιδική του αγαπημένη κατηγορείται για προδοσία, εκείνη χρησιμοποιεί τη μαγεία για να αλλάξει πρόσωπο με την πριγκίπισσα, αλλά τα προβλήματά τους γίνονται πιο βαθιά όταν η μαγεία εξαφανίζεται γρήγορα.

16 Σεπτέμβριος 2015

Ο Ji Sung Joon αγαπά το πιο όμορφο κορίτσι της πόλης, την Kim Hye Jin - το μόνο πρόβλημα είναι ότι δεν είναι ελκυστικός και δεν έχει αυτοεκτίμηση. Όπως θα το είχε η μοίρα, χρόνια αργότερα ο Sung Joon μεγαλώνει και γίνεται όχι μόνο επιτυχημένος, αλλά και εξαιρετικά ελκυστικός. Ωστόσο, όταν συναντά την πρώτη του αγάπη Hye Jin, αυτή έχει γίνει μη ελκυστική και φτωχή. Μπορεί η αγάπη τους να ξεπεράσει τη ματαιοδοξία που συνέδεε και τους δύο μεταξύ τους;

Δεν μπορείτε να βρείτε κάποια ταινία ή σειρά; Συνδεθείτε για να τη δημιουργήσετε.

Σε όλες τις σελίδες

s Εστίαση στη μπάρα αναζήτησης
p Άνοιγμα μενού προφίλ
esc Κλείσιμο ανοιχτού παραθύρου
? Άνοιγμα παραθύρου συντομεύσεων πληκτρολογίου

Στις σελίδες μέσων

b Επιστροφή στην προηγούμενη σελίδα(ή στην αρχική σελίδα όταν είναι εφικτό)
e Μετάβαση στη σελίδα επεξεργασίας

Στις σελίδες κύκλων σειρών

(Δεξιό βέλος) Μετάβαση στον επόμενο κύκλο
(Αριστερό βέλος) Μετάβαση στον προηγούμενο κύκλο

Στις σελίδες επεισοδίων σειρών

(Δεξιό βέλος) Μετάβαση στο επόμενο επεισόδιο
(Αριστερό βέλος) Μετάβαση στο προηγούμενο επεισόδιο

Σε όλες τις σελίδες εικόνων

a Άνοιγμα παραθύρου προσθήκης εικόνας

Σε όλες τις σελίδες επεξεργασίας

t Άνοιγμα επιλογέα μετάφρασης
ctrl+ s Υποβολή φόρμας

Στις σελίδες συζήτησης

n Δημιουργία νέας συζήτησης
w Ρύθμιση κατάστασης παρακολούθησης
p Ρύθμιση ως δημόσια/ιδιωτική
c Ρύθμιση ανοίγματος/κλεισίματος
a Άνοιγμα δραστηριότητας
r Απάντηση στη συζήτηση
l Μετάβαση στην τελευταία απάντηση
ctrl+ enter Υποβολή μηνύματος
(Δεξιό βέλος) Επόμενη σελίδα
(Αριστερό βέλος) Προηγούμενη σελίδα

Ρυθμίσεις

Θέλετε να αξιολογήσετε ή να προσθέσετε αυτό το στοιχείο σε μια λίστα;

Σύνδεση