5 pel·lícules

Barney Ross, Lee Christmas, Yin Yang, Gunner Jensen, Toll Road, Hale Caesar i Billy, un nou col·lega, es tornen a reunir quan el senyor Church els encarrega una feina aparentment senzilla i molt lucrativa. Tot i això, el pla es torça quan un perillós terrorista anomenat Villain els tendeix una emboscada. Aleshores el seu únic desig serà venjar-se. És així com van sembrant al seu pas la destrucció i el caos entre els seus enemics fins que es troben amb una amenaça inesperada: cinc tones de plutoni apte per a ús militar, una quantitat més que suficient per canviar l'equilibri de poder al món.

4 " de 2009

Corporate downsizing expert Ryan Bingham spends his life in planes, airports, and hotels, but just as he’s about to reach a milestone of ten million frequent flyer miles, he meets a woman who causes him to rethink his transient life.

21 l de 2003

No one thought Donna would go very far. But when she sets her sights on becoming a first-class international flight attendant, Donna throws caution to the wind and takes off in pursuit of her dream. The ride is anything but smooth, however, and Donna's laugh-packed journey of a lifetime is rocked by more turbulence than she bargained for.

Un arquitecte polonès d'èxit es disposa a viatjar en avió i perd el vol per culpa d'una misteriosa jove que l'aborda sobtadament. Mentre es veu obligat a esperar en la terminal, no pot desembarassar-se de la molesta estranya. Encara que la trobada sembla fortuïta, la conversa anirà enrarint-se fins a convertir-se en una cosa sinistra i criminal.

Nia Vardalos (Els meus grans casaments grec - "My Big Fat Greek Wedding") i Toni Collette (El casament de Muriel - "Muriel's Wedding") són Connie i Carla, dos cantants d'un teatre que accidentalment són testimonis d'un crim de la màfia i es veuen obligades a fugir per salvar les seves vides i amagar-se... fent-se passar per drag queens (dones vestides com a homes que es vesteixen com a dones). El cas és que l'assumpte es complica quan a Los Angeles coneixen l'èxit i la Connie s'enamora de David Duchovny, un home que busca l'amor... d'una noia. Així, amb la màfia perseguint-los els talons, les dues dones hauran de seguir perseguint els seus somnis, evitar els matons i mai, mai subestimar el poder de transformació dels productes de cosmètica.

No trobeu una pel·lícula o una sèrie? Inicieu la sessió per a crear-la.

Global

s centra la barra de cerca
p obre el menú del perfil
esc tanca una finestra oberta
? obre la finestra de dreceres de teclat

A les pàgines de materials

b torna enrere (o la superior quan sigui aplicable)
e ves a la pàgina d'edició

A les pàgines de temporades

(fletxa dreta) ves a la temporada següent
(fletxa esquerra) ves a la temporada anterior

A les pàgines d'episodis

(fletxa dreta) ves a l'episodi següent
(fletxa esquerra) ves a l'episodi anterior

A totes les pàgines d'imatges

a obre la finestra d'afegir imatges

A totes les pàgines d'edició

t obre el selector de traducció
ctrl+ s envia el formulari

A les pàgines de debat

n crea un debat nou
w canvia l'estat de visualització
p canvia públic/privat
c tanca o obre
a obre activitat
r resposta al debat
l ves a la darrera resposta
ctrl+ enter envieu el vostre missatge
(fletxa dreta) pàgina següent
(fletxa esquerra) pàgina anterior

Configuracions

Desitgeu valorar o afegir aquest element a una llista?

Inicieu la sessió