2, 2008

Milyarder bir sanayici ve dâhi bir mucit olan Tony Stark kaçırılır ve yıkıcı bir silah inşa etmeye zorlanır. Zekâsını ve yaratıcılığını kullanarak bunun yerine ileri teknoloji bir zırh inşa eder ve esaretten kaçar. Küresel sonuçları olacak alçak bir plan olduğunu keşfettiğinde güçlü zırhını kuşanır ve Demir Adam olarak dünyayı korumaya yemin eder.

" 12, 2008

Bilimadamı Bruce Banner (Edward Northon) "İçindeki Canavar" Hulk'tan kurtulmak ve pesindekilerden kaçabilmek için kendine gözlerden uzak bir yaşam kurmuştur. Rıo'nun gecekondu mahalleleri olan favelalar'da yaşamaktadır. Bunun için, hayatının aşkı Betty Ross'dan bile (Liv Tyler) uzak kalmayı göze almıştır. Ancak, Hulk'ı vazgeçilemez bir güç olarak gören general thunderbolt (William Hurt), ki aynı zamanda Betty'nin babasıdır, onun peşini bırakmaz. Emrindeki subaylardan biri olan emıl blonsky (Tım Roth) Bruce'ın geçirdiği kazanın bir benzerini kendi üzerinde uygulatır. Artık onun da süper gözleri vardır. "Abomınatıon" adlı, en az Hulk kadar güçlü ve öfkeli bir karaktere bürünmüştür.

7, 2010

Halk, milyoner kaşif Tony Stark'ın özel zırhlı Süper Kahraman Iron Man olduğunu bilmektedir. Sahip olduğu teknolojiyi orduyla paylaşması konusunda hükümetin, basının ve kamuoyunun baskısıyla karşı karşıya olan Tony, Iron Man zırhının ardındaki sırları paylaşmak istemez, çünkü bilginin yanlış ellere düşmesinden korkmaktadır. Pepper Potts ve James "Rhodey" Rhodes ile birlikte, Tony yeni işbirlikleri kurar ve yeni zorluklarla yüzleşir.

6, 2011

Dünyada birçok kahraman vardır... Ama sadece bir tanesi tanrıdır. Kendi dünyası Asgard'dan Dünya'ya sürülmüş olan kibirli savaşçı Thor'un (Chris Hemsworth), kaybettiği güçlerini geri kazanabilmesi için mücadele etmesi gerekmektedir. Kendisini yok etmek üzere gönderilen işgal kuvvetlerinin takibindeki göklerden kovulmuş Fırtına Tanrısı ayağa kalkıp savaşmalı ve gerçek bir kahraman olmanın bedelini öğrenmelidir. Eleştirmenlerin heyecan verici, eğlenceli ve "cool" olarak tanımladığı gişe rekortmeni filmde, Natalie Portman ve Anthony Hopkins de rol alıyor.

Başrolünü Chris Evans’ın oynadığı aksiyon dolu gişe rekortmeni filmde, Kaptan Amerika kötülerin karşısındaki en etkili silah olarak özgürlük savaşının başını çekiyor! Hain Kızıl Kafatası’nın (Hugo Weaving) dünyayı ele geçirme planları karşısında, dünyanın en iyi askerinin, gezegendeki herkesi tehdit eden bu korkunç güce kafa tutması gerekecektir.

S.H.I.E.L.D. ajanı olan Coulson ve Sitwell, General Thunderbolt Ross'un Yaklaşım Planı hakkında konuşmaktadırlar.

Ajan Coulson markete uğradığı sırada tesadüfi bir soyguna denk gelir ve durumla ilgilenir.

Marvel, Marvel's Avengers (Marvel'in Yenilmezler'i), Süper Kahramanlardan oluşan takımını sunar. Marvel'in ikon haline gelmiş Süper Kahramanları Iron Man (Demir Adam), The Incredible Hulk (Yeşil Dev Hulk), Thor ve Kaptan Amerika Marvel efsanesinin bu heyecan dolu versiyonunda ilk kez bir araya gelirken, başrollerde Robert Downey Jr., Scarlett Johansson ve Samuel L. Jackson yer alıyor, filmin yönetmeni ise Joss Whedon. Beklenmedik bir düşman tüm dünyanın güvenliğini tehdit ederken, uluslararası barışı koruma birliği S.H.I.E.L.D.'ın Yöneticisi Nick Fury kendini dünyayı bir felaketten kurtarmak için bir ekibe ihtiyaç duyarken bulur. Marvel's Avengers (Marvel'in Yenilmezler) sizi hayretlere düşürecek özel efektlere sahip bir aksiyon ve macera filmi.

Avengers, New York savaşını kazandıktan sonra Manhattan'a 47 tane uzaylı eşyası düşer. 46'sı bozuktur ve kullanılamaz haldedir. 47. eşyayı bulanlar onu kullanarak soygunlar yapmaya başlar. SHIELD'ta bu duruma el atmadan duramaz.

3, 2013

Tony Stark/Iron Man yaşadığı dünyanın bir enkaz haline geldiğini görünce hayatta kalmak, düşmanını yok etmek ve bir şekilde sevdiklerini de kurtarabilmek için tüm yeteneklerini kullanmak zorunda kalır. Ancak bir iç hesaplaşma onu gafil avlar: Kıyafet mi kişiyi değerli kılar... yoksa kıyafeti değerli kılan kişinin kendisi midir?

Marvel kısa filmler kuşağının 15 dakikalık 4. filmi. Serinin en hareketli ve en sağlam filmi demek de yanlış olmaz. Kadroya baktığınızda bir kısa film için ne denli zengin olduğunu görebilirsiniz.

Bu epik macera, günümüz Yeryüzü'nden Asgard'ın kozmik diyarına kadar Marvel evrenini baştan sona geziyor. Hikayenin merkezinde, pervasız davranışlarıyla kadim bir savaşı yeniden kızıştıran, kudretli fakat kibirli bir savaşçı, Mighty Thor yer alıyor. Thor'un babası Odin, bu olaydan sonra onu Dünyaya, insanlarla birlikte yaşamaya göndermiştir. Kötü kardeşi Loki'nin Odin'i tahttan indirmesini, iktidarı ele geçirmesini ve Asgard'ın her yerine zulüm getirmesini engellemek için Thor Dünyadayken hazırlık yapmalıdır. Dünyayı ele geçirmek için en karanlık güçler gönderilince, Thor gerçek bir kahraman olmanın ne demek olduğunu öğrenir.

Marvel One Shot serisinin beşinci filmi. 2014 yapımı 14 dakikalık çerezlik kısa filmlerden birisi All Hail The King. Filmde bir belgesel yapımcısının, Iron Man 3 filminin ardından ünlü olan bir mahkumla yaptığı röportaj anlatılıyor. Mahkum yapılan röportaj sonrası daha da fazla ünleniyor.

Bu özel prime-time belgeselde, izleyiciler, Marvel Sinematik Evreni'nin daha önce hiç olmadığı kadar derinlerine götürülüyor ve Marvel Studios'un başlangıcına, rekor kıran filmlere, kültürel fenomene ve Marvel Televizyonu ile evrenin daha da genişletilmesine en ön sıradan tanıklık etme imkanı buluyor. Marvel'ın ilk televizyon özel bölümünde, tüm Marvel filmleri, Marvel One-Shots ve Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D.'den özel röportajlar ve kamera arkası görüntüleri yer alıyor. Ayrıca Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D.'ın geleceğine göz atacak; Yenilmezler: Ultron Çağı (Marvel's Avengers: Age of Ultron) da dahil olmak üzere, Kaptan Amerika: Kış Askeri (Captain America: The Winter Soldier) ve Galaksinin Koruyucuları (Guardians of the Galaxy) gibi Marvel Studios hitlerinin kamera arkası görüntülerini seyredeceksiniz.

Marvel'in "Captain America: Kış Askeri" filminde Steve Rogers', nam-ı diğer Kaptan Amerika'yı, Yenilmezler ile birlikte New York'ta yaşanan dehşet verici olayların ardından Washington D.C.de huzur içinde yaşarken ve modern dünyaya uyum sağlamaya çalışırken buluyoruz. S.H.I.E.L.D. üyesi bir arkadaşı saldırıya uğrayınca Steve, dünyayı tehlikeye atan bir entrika ağının içine çekilir. Natasha Romanoff nam-I değer Black Widow ile güçlerini birleştiren Kaptan Amerika, kendisini susturmak için gönderilen profesyonel katillerle savaşırken bir yandan da giderek genişleyen bir komployu ortaya çıkarmak için çabalamaktadır. Bu kötü niyetli oyunun foyası meydana çıkınca Kaptan Amerika ve Kara Dul yeni arkadaşları Falcon'dan yardım isterler. Fakat kısa süre sonra kendilerini hiç beklenmedik ve zorlu bir düşmanla; Kış Askeri ile karşı karşıya bulurlar.

Maceracı Peter Quill’in, tüm dünyayı tehdit eden Ronan’ın bulmak için, can attığı bir küreyi çalması ile başlayan bir ödül avı. Ronan’dan kaçmaya çalışan Quill, birbirinden farklı uyumsuz kişilerden oluşan bir grupla zor bir ateşkese zorlanır. Silâh taşıyan bir rakun, ağaca benzeyen bir insansı, ölümcül Gamora ve intikam dolu Drax. Quill, elinden geleni yaparak galaksiyi düşmanlarından bir kez daha korumak zorundadır.

Iron Man Tony Stark önderliğinde bir grup süper kahraman, aktif olarak kullanılmayan bir barışı koruma programını gerçekleştirmek isterler, ancak işler çığrından çıkar ve insan yapımı bir yapay zeka olan Ultron'un eline, hain planlarını gerçekleştirme fırsatı geçer. Süper kahramanlar onu durdurabilmek için bir kez daha güç birliği yapmak zorundadır. Tüm dünyaya yayılan bir savaş başlayacaktır. Filmde Robert Downey Jr. Scarlett Johansson, Mark Ruffalo ve daha birçok popüler aktör rol alırken, James Spader, Ultron'a sesiyle hayat veriyor.

J 17, 2015

Boyunu küçülterek gücünü arttırma gibi inanılmaz bir kabiliyete sahip olan uzman hırsız Scott Lang, içindeki kahramanı kucaklamalı ve akıl hocası Dr. Hank Pym’e, Ant-Man kostümünün ardındaki sırrı, yükselen tehlikelere karşı koruması konusunda yardım etmelidir. Tüm engellere rağmen, Pym ve Lang dünyayı kurtaracak bir plan yapmalıdır.

Marvel'ın Kaptan Amerika: İç Savaş'ında Steve Rogers, insanlığı korumak için yeni kurulan Avengers ekibinin lideri olmuştur. Avengers ekibinin dahil olduğu bir olay, etrafta yıkıma sebep olunca, siyasi baskı ile bu ekibi kontrol edip yönetmek isteyen bir yönetici kurulun başında olduğu bir hesap verebilirlik sistemi kurulur. Değişen güç dengeleri Avengers ekibini ikiye böler: Bir grup Steve Rogers'ın liderliğinde hiçbir devletin müdahalesi olmaksızın insanlığı korumak için özgürlüğü seçer, diğer grup ise beklenmedik bir şekilde destekleyen Tony Stark'ın önderliğinde hükümetin denetiminde kalıp hesap verebilirlik sistemine destek vermeyi seçer.

Kaptan Amerika: İç Savaş olayları sırasında Thor'un neler yaptığını keşfedin.

Bir filmi veya diziyi bulamıyor musun? Eklemek için oturum aç.

Küresel

s arama çubuğuna odaklan
p profil menüsünü aç
esc açık bir pencereyi kapat
? klavye kısayol penceresini aç

Medya sayfalarında

b geri git (veya uygulanabilirse ana ekrana)
e sayfayı düzenlemeye git

TV sezonu sayfalarında

(sağa ok) sonraki sezona git
(sol ok) önceki sezona git

TV bölüm sayfalarında

(sağa ok) sonraki bölüme git
(sol ok) önceki bölüme git

Tüm görüntü sayfalarında

a resim ekle penceresini aç

Tüm düzenleme sayfalarında

t çeviri seçiciyi aç
ctrl+ s formu gönder

Tartışma sayfalarında

n yeni tartışma oluştur
w izleme durumunu değiştir
p umumi/hususi değiştir
c kapalı/açık değiştir
a etkinliği aç
r tartışmayı yanıtla
l son yanıta git
ctrl+ enter mesajını gönder
(sağa ok) sonraki sayfa
(sol ok) önceki sayfa

Ayarlar

Bu öğeyi derecelendirmek veya bir listeye eklemek ister misiniz?

Giriş