Algerije, 1930. Nadat de kat van een Joodse Rabbi een papagaai heeft ingeslikt, bezit hij de gave om te spreken. Intelligent als hij is, wil de kat meer leren over het Judaïsme en de geheimen des levens. Gebaseerd op de stripromans van Joann Sfar.

13 februari 2004

Casim, een Pakistaanse jongen van de tweede generatie, woont in Glasgow. Hij werkt als dj in Glasgows "coolste" clubs, maar hij droomt ervan ooit zijn eigen club te hebben. Zijn ouders Tariq en Sadia zijn toegewijde moslims en plannen een huwelijk voor hem met zijn mooie nicht Jasmine, die binnenkort naar Engeland komt. De plannen worden echter behoorlijk in de war gegooid als Casim Roisin ontmoet; een blank, katholiek meisje.

Kundan (Dhanush) is vanaf zijn dertiende verliefd op Zoya (Sonam Kapoor). Ze is het meisje van zijn dromen. Na een aantal jaar ontmoeten ze elkaar weer en Kundan hoopt Zoya eindelijk te kunnen vertellen wat hij voor haar voelt. Zoya vertelt Kundan dat ze verliefd is. Op Akram. En ze vraagt zijn hulp om met de liefde van haar leven te trouwen. Kundan's wereld stort ineen, want het meisje van zijn dromen zal nooit van hem zijn. Wat volgt is een verhaal over liefde, verraad, verlossing en verwerking.

De film vertelt het verhaal van Sweety. Sommige liefdesverhalen zijn niet eenvoudig. Sweety heeft te maken met haar overenthousiaste familie die haar wil laten trouwen, een jonge schrijver die helemaal gek op haar is en een geheim dat ze bij zich draagt dat alles kapot kan maken.

20 mei 2005

A Muslim girl and a Jewish boy fall in love.

A Hindu boy falls in love with a Muslim girl. Naturally, this romance faces problems.

12 augustus 2016

A BSF jawan is held captive in an illegal camp run by Pakistani soldiers. Will he be able to rescue his girlfriend and return to his homeland?

Three leading figures in today's Buddhist-Christian dialogue share their personal journeys in the new documentary Jesus and Buddha: Practicing Across Traditions. We learn how following the path of the Buddha has informed and deepened their understanding of who Jesus was and what he taught. Their experience and insight bring these two liberating archetypes alive in a way that can help guide us through our own confusion and struggle toward lives filled with joy and gratitude, compassion and service.

Film of tv-serie niet gevonden? Log dan in om deze te creëren.

Wereldwijd

s focus op zoekbalk
p open profielmenu
esc sluit een open venster
? open sneltoetsen venster

Op media pagina's

b ga terug (of ga naar bovenliggend item)
e ga naar beweken

Op TV seizoenspagina's

(rechter pijl) ga naar volgende seizoen
(linker pijl) ga naar vorig seizoen

Op pagina's met TV-programma's

(rechter pijl) ga naar volgende aflevering
(linker pijl) ga naar vorige aflevering

Op alle afbeeldingspagina's

a open venster afbeelding toevoegen

Op alle bewerkte pagina's

t open vertaalmenu
ctrl+ s verstuur formulier

Op discussiepagina's

n start nieuwe discussie
w Verander kijk status
p privé of openbaar
c gesloten of open
a open activiteit
r beantwoord discussie
l ga naar laatste antwoord
ctrl+ enter verstuur uw bericht
(rechter pijl) volgende pagina
(linker pijl) vorige pagina

Instellingen

Want to rate or add this item to a list?

Inloggen