Bekende personages uit de Victoriaanse literatuur proberen een wereldoorlog te voorkomen en gaan samen de strijd aan tegen een sluwe schurk.

Quatermain raakt verzeild in een spannend avontuur wanneer hij op zoek gaat naar zijn vermiste broer Robeson, die erop uit was getrokken om de The Lost City Of Gold te vinden. Vergezeld van zijn lieftallige verloofde, een al wat oudere strijder en een zogenaamde mysticus, waagt Quatermain zich op glad ijs om de Lost City te ontdekken en de kwaadaardige leiders te verslaan.

9 november 1950

Avonturier Allan Quartermain leidt een expeditie naar onbekend Afrikaans grondgebied in een poging een ontdekkingsreiziger te lokaliseren die vermist is geraakt tijdens zijn zoektocht naar de legendarische diamantmijnen van koning Salomo.

22 november 1985

Afrika-kenner Allan Quartermain staat erom bekend keihard maar tegelijk charmant te zijn. De man bij uitstek dus om een avontuurlijke expeditie aan te vatten en op zoek te gaan naar de legendarische mijnen van Koning Solomon. Dat hij door allerlei ongure types belaagd wordt, had hij kunnen verwachten. Maar dat hij ook nog wordt opgescheept met een jonge vrouw zo apart als Jessie Huston, had hij zich in zijn stoutste dromen niet kunnen voorstellen.

De bekende avonturier en schatzoeker Allan Quatermain komt een bijzondere tempel op het spoor. Hij besluit om de tempel, waarin een kostbare schat verborgen zou liggen, te bezoeken, maar ontdekt al snel dat dit moeilijker is dan het lijkt. Daarnaast komt hij tevens tot de ontdekking dat hij niet de enige is die achter de schat aanzit.

2 juli 1937

Blanke jager Allan Quartermain en zijn raadselachtige gids helpen een jonge Ierse vrouw haar vermiste vader te vinden in het onontdekte donkerste Afrika.

22 september 1919

Avonturier Allan Quatermain leidt een expeditie naar onbekend Afrikaans grondgebied in een poging een ontdekkingsreiziger te lokaliseren die vermist werd tijdens zijn zoektocht naar de goudmijnen van koning Salomo.

Film of tv-serie niet gevonden? Log dan in om deze te creëren.

Wereldwijd

s focus op zoekbalk
p open profielmenu
esc sluit een open venster
? open sneltoetsen venster

Op media pagina's

b ga terug (of ga naar bovenliggend item)
e ga naar beweken

Op TV seizoenspagina's

(rechter pijl) ga naar volgende seizoen
(linker pijl) ga naar vorig seizoen

Op pagina's met TV-programma's

(rechter pijl) ga naar volgende aflevering
(linker pijl) ga naar vorige aflevering

Op alle afbeeldingspagina's

a open venster afbeelding toevoegen

Op alle bewerkte pagina's

t open vertaalmenu
ctrl+ s verstuur formulier

Op discussiepagina's

n start nieuwe discussie
w Verander kijk status
p privé of openbaar
c gesloten of open
a open activiteit
r beantwoord discussie
l ga naar laatste antwoord
ctrl+ enter verstuur uw bericht
(rechter pijl) volgende pagina
(linker pijl) vorige pagina

Instellingen

Want to rate or add this item to a list?

Inloggen