7 filmek

Shaun egy okos, ám rosszcsont bárány, aki a Moszatvég farmon él nyájával, a Gazda és a Bitzer nevű, jólelkű, ám tehetségtelen juhászkutya óvó tekintetétől kísérve. Bár Shaun minden erejével azon van, hogy feldobja az unalmas tanyasi napokat, egy idő után úgy dönt, izgalmasabb kalandok után néz. Persze az ilyesmivel nem árt vigyázni. Az események hirtelen elszabadulnak és Shaun csínytevésének eredményeként a Gazda kénytelen lesz hátrahagyni szeretett farmját. Shaunnak a saját patái közé kell venni a dolgokat, ezért a nyáj segítségével a közeli nagyváros felé veszi az irányt, hogy segítsen a Gazdán. A tét igen magas, hibázni nem lehet! De vajon megússza a kalandot a birkanyáj?

Több mint 10 év telt el azóta, hogy utoljára Calvin fodrászüzletében jártunk. Bár a társaság maradt a régi, az üzlet alapos változáson ment keresztül. Ezek közül az egyik legszembetűnőbb, hogy az eddig férfiak által uralt "szent hely" mostanra koedukálttá vált.

A gyengébbik nem képviselői a csodálatos Beauty Shopban "randevúznak" egymással. Gina, az akaratos tulaj senkitől sem irigyli a szolgáltatásait. Csinos kis üzletében a konzervatív fehérnéptől kezdve a szókimondó feketékig mindenféle "népség" megfordul. Miközben új frizurát kapnak, a nők gondtalanul trécselnek az életükről, legyen az örömteli esemény vagy bánat, gond vagy éppen valami jó dolog. Persze a pasik és a szerelem sem marad ki a témák sorából. Eközben a rivális fodrászüzlet tulajdonosa keseríti meg Gina életét.

2004. október 17.

Peaches, a hair stylist from Baltimore, and her estranged sister, Angela, the owner of an upscale salon in Beverly Hills, get reacquainted when Peaches decides to attend a celebration for Angela in LA. The reunion is bittersweet and worsens when Angela finds out that Peaches is on the run from the IRS and has only a few days to pay $50,000 in back taxes. After some hilarious moments and passionate exchanges, the two sisters join forces to fight off a pesky rival salon owner Marcella and save Peaches from her troubles by competing for a lucrative cash prize and bragging rights at the city's annual hair show. BEAUTY SHOP proves that blood and family run thicker than water.

2024. január 12.

In her forties, Juana is tired of working as a hairdresser. By chance, she discovers the crime of some clients and decides to blackmail them. But they have other plans, which include a wedding to cover up the crime and blame the groom.

1999. december 24.

Thinking he's competing in Los Angeles' hot Platinum Scissors contest, Scottish hairstylist Crawford (Craig Ferguson) leaves Glasgow with a film crew to capture the event. When he learns he's a mere audience member, Crawford must find a way to become the mane event.

2023. szeptember 1.

Nem találsz egy filmet vagy egy sorozatot? Jelentkezz be és hozd létre.

Globális

s focus the search bar
p profil menü megnyitása
esc close an open window
? billentyűparancsok ablak megnyitása

Minden média oldalon

b go back (or to parent when applicable)
e go to edit page

On TV season pages

(jobbra nyíl) ugrás a következő évadra
(balra nyíl) vissza az előző évadra

Tévéepizód oldalakon

(jobbra nyíl) ugrás a következő részre
(balra nyíl) vissza az előző részre

Minden kép oldalon

a kép hozzáadása ablak megnyitása

Minden szerkesztő oldalon

t fordítás választó megnyitása
ctrl+ s submit form

On discussion pages

n create new discussion
w toggle watching status
p toggle public/private
c toggle close/open
a open activity
r reply to discussion
l ugrás az utolsó válaszhoz
ctrl+ enter submit your message
(jobbra nyíl) következő oldal
(balra nyíl) előző oldal

Beállítások

Want to rate or add this item to a list?

Bejelentkezés