27 filmů

07.04.2017

Noční návštěvníci jedné zapadlé nemocnice v Kanadě se dočkají útoků hory makabrózních brachetických monster a pozvolného pádu do náruče kosmické hrůzy a bolestivé smrti.

Noah musí opustit své město, přítele a přátele a přestěhovat se do sídla Williama Leistera, novopečeného bohatého manžela své matky Rafaely. Sedmnáctiletá, hrdá a nezávislá Noah se naopak životu v sídle obklopeném přepychem brání. Tam se seznámí s Nickem, svým novým nevlastním bratrem, a střet jejich silných osobností je patrný od prvního okamžiku.

Nica a Rigel spolu v dětství prožili těžké časy v sirotčinci. V adoptivní rodině si pak uvědomí, že je k sobě přitahují nečekané city, kterým nedokážou odolat.

Když je mladá američanka poslána do Říma, aby začala sloužit církvi, narazí na temnotu, která ji přiměje zpochybnit vlastní víru a odhalí děsivé spiknutí, které doufá, že přivede zrození inkarnovaného zla.

Amy se ztratila v den pátého výročí svatby s Nickem. Vše naznačuje, že nezmizela dobrovolně. Zoufalý manžel organizuje rozsáhlé pátrací akce a snaží se dělat vše možné pro to, aby se jeho žena našla. Pokud možno živá. Paralelně s tím probíhá policejní vyšetřování, které kromě Amy hledá i člověka, jenž má její zmizení na svědomí. Všechny stopy, nalezené důkazy a svědectví Amyiných blízkých ale ukazují právě na Nicka. Kdo to vlastně je? Trpící oběť zločinu, nebo cynická zrůda, která vodí policii i veřejnost za nos, aby ze sebe sňala podezření? Kdo má pravdu? Jak ji poznat? A co se vlastně stalo s Amy? Na znepokojivé otázky se vrší další a odpovědi zoufale chybějí. Trpí tím především Nick, který se z miláčka médií proměnil ve veřejného nepřítele číslo jedna. Dobře ví, že když se Amy nebo strůjce jejího únosu nenajdou, ponese si cejch až do konce života, který možná stráví za mřížemi. Pokud ovšem nemá Amy skutečně na svědomí.

Stárnoucí válečný veterán z Vietnamu, John Rambo, se usadil a kdesi v Thajsku vede samotářský život. Provozuje loďku, rybaří, chytá hady a především se snaží vyhýbat problémům. Ale problémy si najdou jeho. Poklidný Rambův život naruší misionářská skupina, vedená Sarah a Michaelem Burnettem, která se i přes jeho varování vydá do Barmy. Do končin, kde je nic dobrého nečeká. A Johnovi nezbývá než přispěchat na pomoc.

Novinář Molloy poslouchá pohnutý příběh podivně bledého mladíka Louise, jenž kdysi přestoupil práh smrtelnosti. S věcným klidem, za nímž cítíme obrovská traumata a netušené hrůzy, líčí Louis všechna svá setkání s lidskou krví a se smrtí…

Devatenáctiletou Alenku, občanským jménem Alice Kingsleyovou, čeká zážitek, na který hned tak nezapomene. Když ji na viktoriánské zahradní slavnosti na její počest požádá o ruku Hamish, bohatý, ale přihlouplý syn lorda a lady Ascotových, sebere se a uteče pryč. Vydá se za králíkem v saku a s kapesními hodinkami, kterého viděla pospíchat po louce. Bílý králík (kterého namluvil Michael Sheen) záhy zmizí do králičí nory. Alenka najednou pocítí zvláštní nutkání následovat ho, do nory spadne a po pádu, který působí skoro jako podivný sen, se ocitne v kruhové místnosti s celou řadou dveří...

Alenka Kingsleighová se ujala řemesla po svém otci a strávila několik posledních let na divokých vlnách světových oceánů jako mořeplavkyně. Po svém návratu do Londýna objeví kouzelné zrcadlo, skrz které se dostane zpět do fantastické Říše divů, kde se znovu shledá se svými starými známými: Bílým králíkem, houseňákem Absolemem, kocourem Šklíbou a potrhlým Kloboučníkem, který není ve své kůži. Kloboučník totiž ztratil svou svoucnost a tak Bílá královna Mirana vyšle Alenku zapůjčit si Chronosféru, cože je kovová koule uvnitř Velkých hodin, jež stanovují veškerý čas. Cestou do minulosti se Alenka setkává se svými přáteli – i nepřáteli – v různých dobách jejich životů. Alenku čeká nebezpečná cesta, během které musí zachránit potrhlého Kloboučníka dřív, než jí vyprší všechen čas.

09.06.2020

Vášnivou manažerku ve vyhaslém vztahu unese a uvězní dominantní mafián. Dá jí rok na to, aby se do něho zamilovala.

Je 12. června 1991. Za nesnesitelného horka uvízly v dopravní zácpě uprostřed Los Angeles desítky řidičů. Nervozita a napětí houstne, až jednomu z nich povolí nervy. William Foster vystoupí z vozu a se slovy „Jdu domů!“ se vydá na cestu z níž, jak se později ukáže, není návratu. V okamžiku, kdy mu arogantní prodavač odmítne vyhovět a rozměnit na telefon, se totiž osobní vzpoura muže nazývaného dále jen D-Fens (defence = angl. obrana) mění v pomstu. Pomstu světu, městu, společnosti, lidem. Baseballovou pálku, jeho první zbraň postupně nahradí nože, puška, samopal. Jeho cesta je stále víc destruktivní, zůstávají za ním trosky a později i mrtví. A přesto jej plně chápete, protože dělá to, co byste často nejraději udělali sami. Po stopách tragického hrdiny se vydává policista Prendergast, který má právě odejít do výslužby. Přestože chápe, co se odehrává ve Fosterově nitru, je přesvědčen, že ho musí zastavit.

30.09.2005

Osamělá sedmadvacetiletá Catherine prožívá obtížné období. Několik let se starala o svého otce, kdysi geniálního matematika, postiženého duševní chorobou. Otec však právě zemřel a ona se obává, zda se i u ní neprojevují příznaky jeho nemoci. Její pragmatická sestra Claire, přijíždějicí do Chicaga na pohřeb, ji v pochybnostech spíše utvrzuje. Svérázná Catherine se nesměle sbližuje s otcovým bývalým studentem Halem, který pátrá po tom, zda v některém z mnoha sešitů, jež starý profesor grafomansky zaplňoval, není záblesk vědeckého poznání. Díky Catherine mladík skutečně objeví sešit, v němž je převratný matematický důkaz. Dívka však tvrdí, že je to její práce. Dojde ke sporu a k vzájemnému odcizení. Cathy se posléze na poslední chvíli vymaní ze sestřina područí a vrátí se k Halovi, aby spolu pokračovali v práci…

Taylor Pherry is given a mission from God Himself: to tell his family's stories and inspire his community. What he doesn't know is that the Devil has plans of his own.

10-year-old Pixote endures torture, degradation, and corruption at a local youth detention center where two of its members are murdered by policemen who frame Lilica, a 17-year-old trans hustler. Pixote helps Lilica and three other boys escape and they start to make their living by a life of crime which only escalates to more violence and death.

The shocking finale of the titular trilogy, which features graphic footage of the macabre and grotesque as directed by Brazilian filmmaker Lázaro Hahn.

08.08.2005

Dojlova rodina se přestěhuje do venkovské oblasti Kalifornie, aby zde začala nový život. Možná je to zvláštní volba, jelikož opětně zprovozní pohřební službu ve dlouho opuštěném domě bratří Fowlerů . Místní obyvatelé se tohoto domu bojí a ve městě se povídá, že místo, kde tento dům stojí, je prokleté. Dojlova rodina brzy přijde na to, že na jejich pozemku se skrývá něco, co probouzí mrtvoly z jejich dlouho zapomenutých hrobů a živí se na smrti samotné.

09.11.2021

A fractured family are forced to face their demons, metaphorically and literally, as they unwittingly become embroiled in a man's attempt to prove the existence of the supernatural in order to overturn a friend's murder conviction.

14.09.2023

When police raid a house in El Paso, they find it full of dead Latinos, and only one survivor. He’s known as The Traveler, and when they take him to the station for questioning, he tells them those lands are full of magic and talks about the horrors he’s encountered in his long time on this earth, about portals to other worlds, mythical creatures, demons and the undead. Stories about Latin American legends.

Budete chtít raději zemřít, než se ráno probudit! Mladá lékařka Beatriz nastupuje do prestižní psychiatrické léčebny specializující se na hypnózu. Zanedlouho je jedna pacientka nalezena mrtvá. Beatriz pátrá po příčinách jejího úmrtí. Jeden z těžce postižených pacientů ji začíná našeptávat, že v léčebně nemusí umírat pouze pacienti. Kdo bude další v pořadí, lékař nebo pacient?

Peter brings his new girlfriend Anja up to C. von Ficker's (i.e. Fucker's) flat, but their tryst is repeatedly disturbed by various events in the building. To calm the jittery Anja, Peter relates a series of erotic stories to put her back in the mood.

Nemůžete nalézt film nebo seriál? Přihlaste se pro jeho vytvoření.

Globální

s zaměřit panel hledání
p otevřít nabídku profilu
esc zavřít otevřené okno
? otevřít okno klávesových zkratek

Na stránkách médií

b zpět (nebo na nadřazený záznam, pokud to jde)
e na stránku úprav

Na stránkách sezón

(šipka vpravo) na další sezónu
(šipka vlevo) na předchozí sezónu

Na stránkách epizod

(šipka vpravo) na další epizodu
(šipka vlevo) na předchozí epizodu

Na všech stránkách obrázků

a otevřít okno přidání obrázku

Na všech stránkách úprav

t otevřít výběr překladu
ctrl+ s odeslat formulář

Na stránkách diskusí

n vytvořit novou diskusi
w přepnout stav zhlédnutí
p přepnout veřejný a soukromý
c přepnout zavřít a otevřít
a otevřít aktivitu
r odpovědět na diskusi
l na poslední odpověď
ctrl+ enter odeslat zprávu
(šipka vpravo) další stránka
(šipka vlevo) předchozí stránka

Nastavení

Want to rate or add this item to a list?

Přihlásit se