149 филма

Животът на бившия държавен агент бива разбит, когато е несправедливо обвинен в убийството на съпругата си. Докато бяга от полицията и се опитва да защити единствения си останал близък човек, Милс включва в употреба своите знакови умения, за да проследи истинския убиец и да въздаде правосъдие както той си знае.

В „Университет за таласъми” Pixar отварят гардероба, за да разкрият как Майк - топчестото чудовище с огромно око и крака, което бълнува насън и на пръв поглед добродушния гигант Съли, преодоляват различията си и стават най-добри приятели.

Сега героите от втората част на успешният "Страшен филм" се впускат в света на свръхестественото. Ексцентричен професор и смахнатият му асистент организират уикенд в имение, обладано от духове, където група студенти ще проведат парапсихологически сеанс. "Страшен Филм 2" хвърля сатирични стрелички по "Свърталище на духове" и "Заклинателят", както и по по-скорошни филми като "Канибал", "Прозрачно минало". Не са пропуснати и "Ангелите на Чарли" и "Невъзможна мисия 2". Уейънс не се спират и представят пародийно заливащата ни поп култура, телевизионната психоза и дори някои реклами.

Група колежани - умник без социални умения, футболист, безмозъчна красавица и дървен философ. Те се отклоняват от главния път и попадат на хижа в гората, където се сблъскват с група жестоки чудовища.

Балтазар Блейк е магьосник, който с неумоверни усилия се бори да защити Манхатън от злите сили. Когато на пръв поглед средностатистически тийнейджър разкрива скрити заложби, Балтазар започва да дава напътствия на своя неохотен ученик за изкуството и науката на магията, за да се превърне той в специалния чирак на магьосника.

В романтичната драма "Не ме забравяй" Робърт Патинсън се превъплъщава в буйния младеж от Ню Йорк Тейлър. Отношенията с баща му (Пиърс Броснан) са доста обтегнати, откакто трагедия е връхлетяла семейството им. Тейлър не предполага, че някой би разбрал през какво минава, докато не среща Али (Емили де Равин).

Любовта е последното нещо, за което той мисли, но Али успява да излекува духа му по необикновен начин и да го накара да се влюби. С нейна помощ Тейлър започва да преоткрива щастието и смисъла на живота си.

Скоро обаче са разкрити тайни около събралите ги обстоятелствата, които заплашват връзката им. "Не ме забравяй" е незабравима история за силата на любовта и семейството, която ни учи да живеем със страст и да ценим всеки ден от живота си.

25 февруари 2022

Принудена да се върне спешно при семейството си, Дарби Торн e блокирана от снежна буря и e принудена да намери подслон в зона за почивка на магистрала с група непознати. Случайно тя се натъква на отвлечено момиче в микробус на паркинга, това я поставя в ужасяваща борба на живот и смърт, за да спаси живота на момичето и да разбере кой от тях е похитителят.

Пет амбициозни студенти по медицина се захващат с опасен експеримент: да изследват границата на живота и да се докоснат до смъртта. За да им помогне с мисията амбициозният Нелсън Райт вика самопровъзгласилата се "експерт по смъртта" доктор Рейчъл Манъс. Останалите в групата са бившият студент по медицина Дейвид Лабракио, "донжуанът" доктор Джо Хърли и Ранди Стекъл, който да документира случващото се. Всеки от тях спира сърцето си, докато линията на мониторите стане равна.

Студентката Трий Гелбман преживява един и същи ден – този на убийството си – отново и отново, с всичките му обичайни детайли и ужасяващ край, докато разбира кой иска да я убие и защо.

Четири секси колежанки планират да финансират пролетната си ваканция с обир на ресторант за бързо хранене. Но това е едва началото... На лудо парти в мотелска стая настроението преминава законовите граници и момичетата са арестувани. На следващия ден, облечени само в бикини и с жесток махмурлук, те влизат в съда. Там разбират, че гаранцията им е платена от Ейлиън - популярен местен бандит, който ги прибира под крилото си и ги отвежда на най-дивата пролетна ваканция в историята.

Млада двойка се опитва да се справи с културните различия по между си, докато връзката им се заздравява.

Млад шофьор от Лос Анджелис е нает за една нощ от две мистериозни момичета. Той трябва да ги достави до няколко партита. По време на пътуването човекът осъзнава, че девойките не са тези, за които се представят и ще трябва да се бори за живота си.

Действието на "Влюбени" се развива в наши дни, а сюжета разказва за сложните взаимоотношения между известен и успешен новелист (Киниър), неговата съпруга (Конъли) и техните две деца - момиче и момче в тийнейджърска възраст.

Филмът е заснет по мемоара на Геръд Конли и разказва за престоя му като тийнейджър в изправителен дом за хомосексуалисти. Нанси и Маршал са набожните родители, които искат да постъпят правилно спрямо единствения си син Джаред и взимат решението да го подложат на противоречивото лечение на „грешна“ ориентация. Едно такава стъпка, както сигурно се досещате, не може да доведе до нищо добро и семейството ще трябва да намери начин да се справи с различията си ако иска да остане заедно.

Трима колежани наемат къща в близост до общежитията, но бързо научават, че там има свръхестествено присъствие. Това създание може да се всели във всекиго, който помисли или изрече името му, и да го накара да извършва ужасяващи неща. В опит да го спрат, тримата изучават произхода му. В същото време отчаяно се мъчат никой друг да не научи за него, а и да не навредят един на друг. Не мислете за него. Не го изричайте…

Филмът е заснет по едноименния автобиографичен роман на Лора Ди. Лора (Дебора Франсоа) е трудолюбива 19-годишна първокурсничка в университета, която много силно иска да има добър успех. Тя работи почасово и се бори да свърже двата края. Една вечер, закъсала за средства, тя отговаря на обява за работа в Интернет. Обявата е от петдесет и няколко годишен мъж, който търси студентка за "нежни мигове". Лора се съгласява да се срещне с него и скоро сексуалните услуги започват да се разменят за пари. Доволна от дохода, който получава, тя в крайна сметка става проститутка, задоволяваща фантазиите на мъже на средна възраст...

14 февруари 2015

Студентка, която се нуждае от пари за обучението си след смъртта на баща си започва работа в къща, от която се излъчва предаване за еротичен сайт, наречен "Розовата къща". В сайта обаче потребители са не само любители на женски прелести, но и непредсказуеми фанатици. Когато един такъв напада къщата, даже надежда за помощ не може да се очаква, защото никой не знае къде точно се намира тази къща.

1 юни 2016

Sonia breaks the perhaps most exciting time of her life, because the 20-year-old moves to Berlin for a mathematics study. Once there, she soon began to build up a new circle of friends, and then she fell in love with the kind, but irresponsible Ladja. There is only one big catch: the dear money is a bit scarce and therefore Sonia one day, financially, but also from curiosity, the path to prostitution. From now on, it leads a brisk double flight, which can fly at any time. Her experiences are ambivalent, as part-time she often gets into difficult situations, but also gets to know nice people, while she enjoys life just as a student. But how long can it maintain the double game?

24 декември 2007

Остават няколко часа до изпълнението на присъдата на серийния убиец Форстър, от другата страна стои съдебният психиатър - Д-р Джак Грам. В последния си опит да се измъкне, сиатълският престъпник се опитва да уязви Грам с тъжна семейна тайна от миналото му.

Драма за професор по поезия от Кеймбридж, избрал за свой девиз фразата на героя на Оскар Уайлд, лорд Хенри, от „Портретът на Дориан Грей“ -„Единственият начин да се отървеш от изкушението, е да му се отдадеш“. Но един ден в живота на героя се появява млада жена, заради която той решава да преразгледа приоритетите си и да потисне своите хедонистични наклонности. И всичко би било чудесно, само ако доведената сестра на новата любима на професора, не очакваше дете от него…

Не можете да откриете филм или сериал? Влезте, за да го създадете.

Глобални

s фокусиране на лентата за търсене
p отваряне на меню "Профил"
esc затваряне на отворен прозорец
? отваряне на прозореца за клавишните комбинации

На страниците за медиите

b връщане назад
e към страницата за редактиране

На страниците за сезони

(стрелка надясно) към следващ сезон
(стрелка наляво) към предишния сезон

На страниците за епизоди

(стрелка надясно) към следващ епизод
(стрелка наляво) предишен епизод

На всички страници за изображения

a отваряне на прозорец за добавяне на изображение

На всички страници за редактиране

t меню за избор на език, на превода
ctrl+ s изпращане на форма

На страниците за дискусия

n създаване на нова дискусия
w статус на наблюдаване
p публична/лична
c затваряне/отваряне
a отваряне на действия
r отговаряне в дискусия
l към последния отговор
ctrl+ enter изпращане на вашето съобщение
(стрелка надясно) следваща страница
(стрелка наляво) предишна страница

Настройки

Искате ли да го оцените или добавите към списък?

Вход