6 filmek

Walt Disney egyik legkedveltebb klasszikusának, A kis hableánynak szereplői most visszatérnek, hogy újabb kalandokra hívjanak minden kicsit és nagyot! De ezeknek a kalandoknak a főszereplője már nem a kedves Ariel, hanem rakoncátlan kislánya, Melody, aki egyébként egy halfaroknyival se jobb gyerek, mint amilyen annak idején édesanyja volt. Míg anyukája a vízből a szárazföldre vágyódott, addig Melody legnagyobb álma, hogy sellő lehessen és szabadon szelhesse a vizeket. Csakhogy a biztonsági falon kívül tilos mennie. Melody azonban nem tud ellenállni a csillogó víztükörnek, a hófehér haboknak, és kiúszik a tengerre. Ott pedig már vár rá a gonosz... (Port.hu)

1936. április 6.

Disaster seems imminent when scientists discover that the planet Mongo is about to crash into Earth. Luckily, heroic young Flash Gordon is on hand to lead an investigative mission into outer space and onto the speedily approaching planet. There, he and his best girl, Dale, who is along for the ride, learn that Ming, the devious ruler of Mongo, has purposely put the planet on a collision course with Earth, and only Flash can stop him.

Ryan, Connors és Newman azok a kalandorok, akik ebben a vízalatti fantasy-ben nyomon követik Némó kapitány kalandjait, aki itt hajótörötteknek mutatja be a csodálatos vízalatti városát.

2053-at írunk. Michael Matthews admirális az Egyesült Államok elnökének sürgős kérésére Pacificára, az emberiség első víz alatti városába utazik. Fontos megbízatása: 24 órán belül meg kell mentenie az ország aranytartalékát, a Fort Knox-ban elhelyezett kincs ugyanis sorozatos földrengések áldozatává válhat. Michael bátyja, Brett felel az óriási víz alatti páncélszekrény megépítéséért. A hatalmas készülődés közepette érkezik egy titkos üzenet: a tudósok felfedeztek egy óriási meteoritot, ami egyenesen Pacificánál csapódik be a Földbe. Brett a zűrzavart kihasználva titkos akciót szervez az arany elrablására.

1962. augusztus 8.

An engineer, a psychologist and several other disparate types take part in an experiment to see if people can live for extended periods of time in a city built under the ocean.

1929. október 5.

On a volcanic island near the Kingdom of Hetvia rules Count Dakkar, a benevolent leader and scientist who has eliminated class distinction among the island's inhabitants. Dakkar, his sister Sonia and her fiance, engineer Nicolai Roget have designed a submarine which Roget pilots on its initial voyage just before the island is overrun by Baron Falon, despotic ruler of Hetvia. Falon sets out after Roget in a second submarine and the two craft, diving to the ocean's floor, discover a strange land populated by dragons, giant squid and an eerie undiscovered humanoid race.

Nem találsz egy filmet vagy egy sorozatot? Jelentkezz be és hozd létre.

Globális

s focus the search bar
p profil menü megnyitása
esc close an open window
? billentyűparancsok ablak megnyitása

Minden média oldalon

b go back (or to parent when applicable)
e go to edit page

On TV season pages

(jobbra nyíl) ugrás a következő évadra
(balra nyíl) vissza az előző évadra

Tévéepizód oldalakon

(jobbra nyíl) ugrás a következő részre
(balra nyíl) vissza az előző részre

Minden kép oldalon

a kép hozzáadása ablak megnyitása

Minden szerkesztő oldalon

t fordítás választó megnyitása
ctrl+ s submit form

On discussion pages

n create new discussion
w toggle watching status
p toggle public/private
c toggle close/open
a open activity
r reply to discussion
l ugrás az utolsó válaszhoz
ctrl+ enter submit your message
(jobbra nyíl) következő oldal
(balra nyíl) előző oldal

Beállítások

Want to rate or add this item to a list?

Bejelentkezés