7 pel·lícules

29 maig de 2015

En Ray Gaines és un membre del cos de bombers de Los Angeles especialitzat en rescats perillosos, amb una llarga experiència a l'exèrcit, però viu turmentat per no haver pogut salvar una de les seves filles mentre feien ràfting, un fet que a la llarga el va portar a separar-se de la seva dona. La vida, però, li donarà una segona oportunitat quan un seguit de terribles terratrèmols sacsegin tot l'estat de Califòrnia i es trobi que ha de rescatar la seva exdona a Los Angeles i després la seva altra filla a San Francisco, on al terratrèmol inicial s'hi sumarà un tsunami devastador.

After a battle with Dr. Animo in a power plant, Ben notices something strange is happening with the Omnitrix but doesn't tell anyone. Tetrax arrives and tells them the Omnitrix is broadcasting a self-destruct signal. Tetrax and Ben go to find the creator of the Omnitrix to fix it before it destroys itself and the universe along with it. Gwen stows away to help her cousin.

20 novembre de 1983

In the mid-1980s, the U.S. is poised on the brink of nuclear war. This shadow looms over the residents of a small town in Kansas as they continue their daily lives. Dr. Russell Oakes maintains his busy schedule at the hospital, Denise Dahlberg prepares for her upcoming wedding, and Stephen Klein is deep in his graduate studies. When the unthinkable happens and the bombs come down, the town's residents are thrust into the horrors of nuclear winter.

Team Amèrica, la policia del món, una força internacional encarregada de mantenir l'ordre mundial, haurà de lluitar contra un desaprensiu i criminal dictador que es dedica a la venda d'armes de destrucció massiva a terroristes. Els herois es llançaran a una angoixosa missió per salvar el món. Team Amèrica recluta Gary Johnston, una estrella de brillant futur a Broadway, per tal que s'infiltri a la xarxa terrorista. En principi, en Gary no està molt decidit a sacrificar la seva prometedora carrera, però acaba entenent que els seus dots són sol·licitats per a una causa important. Amb l'ajuda d'en Spottswoode, el líder de Team Amèrica, i dels membres de l'equip, en Chris, la Sarah, la Lisa i en Joe, en Gary aconsegueix ficar-se dins l'amagatall d'un traficant d'armes on descobreix que el pla dels terroristes ja és en marxa.

Basada en l'estremidor terratrèmol de Spitak que va assotar a Armènia en 1988, cobrant-se la vida de milers de persones i causant grans estralls al país. Va ser seleccionada pel seu país per als Oscar. Un home de família torna a casa després d'un viatge a l'estranger per a aterrar en l'epicentre del desastre causat per un letal terratrèmol, trobant la seva ciutat natal devastada. Aviat, haurà de buscar a la seva família.

An account of the last two centuries of the Anthropocene, the Age of Man. How human beings have progressed so much in such a short time through war and the selfish interests of a few, belligerent politicians and captains of industry, damaging the welfare of the majority of mankind, impoverishing the weakest, greedily devouring the limited resources of the Earth.

8 maig de 2014

In the year 2150, Johnny, a lazy Space Delivery Man, must deliver a package on a planet he does not fully understand.

No trobeu una pel·lícula o una sèrie? Inicieu la sessió per a crear-la.

Global

s centra la barra de cerca
p obre el menú del perfil
esc tanca una finestra oberta
? obre la finestra de dreceres de teclat

A les pàgines de materials

b torna enrere (o la superior quan sigui aplicable)
e ves a la pàgina d'edició

A les pàgines de temporades

(fletxa dreta) ves a la temporada següent
(fletxa esquerra) ves a la temporada anterior

A les pàgines d'episodis

(fletxa dreta) ves a l'episodi següent
(fletxa esquerra) ves a l'episodi anterior

A totes les pàgines d'imatges

a obre la finestra d'afegir imatges

A totes les pàgines d'edició

t obre el selector de traducció
ctrl+ s envia el formulari

A les pàgines de debat

n crea un debat nou
w canvia l'estat de visualització
p canvia públic/privat
c tanca o obre
a obre activitat
r resposta al debat
l ves a la darrera resposta
ctrl+ enter envieu el vostre missatge
(fletxa dreta) pàgina següent
(fletxa esquerra) pàgina anterior

Configuracions

Desitgeu valorar o afegir aquest element a una llista?

Inicieu la sessió