343 films

14 oktober 1994

Jules en Vincent werken voor de machtige misdadiger Marsellus Wallace. Vincent komt in de problemen als hij Mia, de vrouw van Wallace, een avondje gezelschap moet houden. Ondertussen is Wallace verwikkeld in een deal met de bokser Butch, die Wallace belazert en er met z'n geld vandoor gaat.

9 februari 1976

De oorlogsveteraan Travis Bickle werkt als taxichauffeur. Hij is een eenzame man die geobsedeerd is door pornografie en geweld. Zijn leven gaat steeds verder neerwaarts, en hij verliest zichzelf langzaam in zijn paranoia.

26 mei 2017

'Baywatch' volgt de toegewijde strandwacht Mitch Buchannon. Mitch maakt kennis met een nieuwe rekruut, Matt Brody, een winnaar van Olympisch goud die zichzelf en zijn reputatie continu op het spel zet.

22 september 1995

De New Yorkse politieagent William Somerset heeft nog zeven dagen dienst alvorens hij met pensioen gaat. De tijd die hem nog rest spendeert hij aan de opleiding van zijn opvolger David Mills tot zij opgeroepen worden voor een vrij ongewone moord.

19 september 1986

Jeffrey Beaumont vindt op een dag een afgesneden oor. Nog voordat hij het zichzelf beseft, betekent dit het begin van een bloedstollende en verontrustende thriller waarin hij helemaal wordt meegesleurd.

20 juli 2018

Robert McCall neemt het recht in eigen handen en komt op keiharde wijze op voor mensen die het slachtoffer zijn van een misdrijf. Hoe ver is hij bereid te gaan als het gaat om iemand waar hij van houdt?

11 augustus 2015

Halverwege de jaren 80, Compton Californië. Vijf jonge mannen delen hun ervaringen door middel van het maken van 'brutale' en eerlijke muziek, die symbool staat voor de opstand tegen misbruik van gezag.

8 februari 2019

In een luxueus skigebied in de Rocky Mountains, is de lokale politie niet veel actie gewend. Hier komt verandering in als de zoon van hardwerkende sneeuwruimer Nels Coxman, vermoord wordt door de flamboyante drugsbaron Viking.

27 november 2013

Phil Broker is een voormalig narcotica-agent, die samen met zijn familie naar een rustig stadje verhuist om aan zijn verleden te ontsnappen. Hij komt echter terecht in een plaats die overspoeld wordt door geweld, drugsdealers en een kwaadaardige methadon magnaat genaamd Gator.

7 augustus 2013

David Burke is een kleinschalige drugsdealer die het houdt bij het handelen met volwassenen en dus absoluut niet in zee gaat met de jeugd. Alles gaat van een leien dakje, tot hij onverwachts genoodzaakt is voor het grote geld te gaan. David besluit op een slimme en valse manier een familie te stichten met de buren, wat deel uit maakt van een plan om een grote hoeveelheid wiet de VS in te smokkelen vanuit Mexico.

17 september 2010

Elk jaar worden in Boston meer dan 300 bankovervallen gepleegd. En de meeste daders wonen in Charlestown, een buurt met een oppervlakte van 1,5 vierkante kilometer. Eén van hen is Doug MacCray (Ben Affleck). Hij heeft wel kans op succes gehad, een kans om niet in de criminele voetsporen van zijn vader te treden. Toch werd hij lid van een bende meedogenloze bankovervallers die er trots op is dat ze alles kunnen stelen wat ze willen en er zonder kleerscheuren vanaf komen. De enige familie die Doug heeft zijn zijn criminele vrienden. Jem (Jeremy Renner) is ondanks zijn gevaarlijke en snel ontvlambare karakter als een broer voor Doug. Alles verandert echter tijdens een klus van de bende, wanneer Jem voor korte tijd een gijzelaar neemt: bankmanager Claire Keesey (Rebecca Hall). Wanneer ze ontdekken dat ze in Charlestown woont, wordt Jem nerveus en wil hij erachter komen wat ze heeft gezien.

26 april 1995

Craig en Smokey zijn twee vrienden uit Los Angeles, die op een vrijdagmiddag op hun veranda hangen, rokend en drinkend, op zoek naar iets te doen. Als ze de dope van een drugsdealer op roken, moeten ze snel op zoek naar 200 dollar. In die tijd roken ze veel wiet, worden ze overvallen en beschoten.

11 januari 1991

Nadat zijn broer in Los Angeles is vermoord door een rivaliserende misdaadbende, ontvlucht Lyon Gaultier in een verre uithoek van Noord-Afrika het Franse Vreemdelingenlegioen. Op de hielen gezeten door twee officieren van het Legioen, vindt hij zijn weg naar de V.S., waar hij kennismaakt met de wereld van illegale freefight.

19 juli 1996

Trainspotting vertelt het verhaal van de werkloze Mark Renton (Ewan McGregor) die samen met zijn zogenaamde vrienden het alledaagse leven in Edinburgh kleur probeert te geven. Hun leven bestaat voornamelijk uit bier drinken, uitgaan, drugs en voetballen.

16 maart 2001

Leonard is een onderzoeker voor een verzekeringsmaatschappij. Zijn geheugen is ernstig beschadigd na een poging in te grijpen bij de moord van z'n vrouw. Leonard is uit op wraak, maar door z'n slechte geheugen kan hij alleen behoorlijk functioneren door het constant maken van aantekeningen, tatoeages en het maken van polaroid foto's.

16 maart 2012

Jenko en Schmidt zijn twee jonge agenten die een undercover opdracht krijgen om te infiltreren op een High School. De twee zijn inmiddels uiteraard ouder dan de studenten, maar gelukkig zien ze er jong genoeg uit om voor 'student' door te kunnen. Om niet teveel op te vallen voor deze opdracht moeten ze nog wel bij hun ouders thuis wonen,. Eenmaal begonnen krijgt het duo al snel te maken met Eric, die zijn eigen drugshandel lijkt te runnen.

27 december 2000

Robert Wakefield is pas aangesteld als hoofd van de narcoticabestrijding. Maar hij weet niet dat zijn dochter met drugs aan het experimenteren is. Het duurt niet lang voor ze verslaafd is en in de problemen komt.

5 oktober 2001

Jake Hoyt begint aan zijn eerste dag bij de narcoticabrigade. Alonzo Harris, de leider van het team, blijkt niet alles volgens het boekje te doen. Op een onorthodoxe manier probeert hij Jake klaar te stomen voor de klus, maar is de manier waarop hij dit doet wel geoorloofd?

3 september 2010

Benjamin Garcia, Benny is deported from the United States. Back home and against a bleak picture, Benny gets involved in the drug business, in which he has for the first time in his life, a spectacular rise surrounded by money, women, violence and fun. But very soon he will discover that criminal life does not always keep its promises.

28 juni 2013

Sarah Ashburn is een methodisch onderzoeker bij de FBI, en staat bekend om haar superioriteit en arrogantie. Shannon Mullins is een politieagente in Boston, en staat op haar beurt bekend om haar grote bek, een kort lontje en het oppakken van de meest moeilijk te vangen criminelen. Geen van beiden had ooit een partner, of zelfs een goede vriend, maar als deze twee wilde onverenigbare dames van de wet hun krachten moeten bundelen om een drugs baron te vangen, gebeurt er wat niemand ooit voor mogelijk zou houden.

Film of tv-serie niet gevonden? Log dan in om deze te creëren.

Wereldwijd

s focus op zoekbalk
p open profielmenu
esc sluit een open venster
? open sneltoetsen venster

Op media pagina's

b ga terug (of ga naar bovenliggend item)
e ga naar beweken

Op TV seizoenspagina's

(rechter pijl) ga naar volgende seizoen
(linker pijl) ga naar vorig seizoen

Op pagina's met TV-programma's

(rechter pijl) ga naar volgende aflevering
(linker pijl) ga naar vorige aflevering

Op alle afbeeldingspagina's

a open venster afbeelding toevoegen

Op alle bewerkte pagina's

t open vertaalmenu
ctrl+ s verstuur formulier

Op discussiepagina's

n start nieuwe discussie
w Verander kijk status
p privé of openbaar
c gesloten of open
a open activiteit
r beantwoord discussie
l ga naar laatste antwoord
ctrl+ enter verstuur uw bericht
(rechter pijl) volgende pagina
(linker pijl) vorige pagina

Instellingen

Want to rate or add this item to a list?

Inloggen