5 seriálů

Jerri Blank is a former prostitute and junkie whore who returns to high school as a 46-year-old freshman at Flatpoint High. Jerri ran away from home and became 'a boozer, a user, and a loser' after dropping out as a teenager, supporting her drug habits through prostitution, stripping, and larceny. She has been to prison several times, the last time because she 'stole the TV'.

At home, Jerri's father Guy is comatose, although he seems perfectly capable of amazing feats. Her stepmother Sara is vain and bitter, and stepbrother Derrick is a bullying jock. Jerri tries to do things the right way but always ends up learning the wrong lesson. Her hijinks often involve, either directly or indirectly, neurotic history teacher Chuck Noblet and his secret lover, sensitive art teacher Geoffrey Jellineck.

10.06.2013

The story of Vincent Soriano who got his girlfriend Lally pregnant while they were still in college. They decided to get married even if Vincent's mother Elaine was very much against it. But unknown to Lally, Vincent is keeping a secret from her - a secret he kept from everyone else ever since he was young.

Tato britská minisérie je divákům podána ve flashbacích Charlese Rydera, strážníka britské armády. Jeho jednotka je přesunuta do Bridesheadu, kde Charles strávil velkou část svého mládí. Sídlo patřilo rodině jeho přítele Sebastiana, se kterým se Charles seznámil v Oxfordu.

Příběh je zasazen do Anglie 60. let minulého století, tedy do doby dekriminalizace homosexuality. Jeremy Thorpe, předseda liberální strany, je zároveň nejmladším předsedou jakékoliv britské politické strany za posledních 100 let a zoufale se snaží utajit svůj románek s Normanem Scottem, který by mohl jeho slibně rozvíjející se politickou kariéru zničit během několika sekund. Thorpe je až natolik zoufalý, že hodlá zosnovat vraždu svého bývalého milence...

Připravte si kapesníky! Úplně nová „Úžo Pětka“ nabízí tipy, emocemi nabité proměny a srdceryvná odhalení, která spustí vodopád pocitů.

Nemůžete nalézt film nebo seriál? Přihlaste se pro jeho vytvoření.

Globální

s zaměřit panel hledání
p otevřít nabídku profilu
esc zavřít otevřené okno
? otevřít okno klávesových zkratek

Na stránkách médií

b zpět (nebo na nadřazený záznam, pokud to jde)
e na stránku úprav

Na stránkách sezón

(šipka vpravo) na další sezónu
(šipka vlevo) na předchozí sezónu

Na stránkách epizod

(šipka vpravo) na další epizodu
(šipka vlevo) na předchozí epizodu

Na všech stránkách obrázků

a otevřít okno přidání obrázku

Na všech stránkách úprav

t otevřít výběr překladu
ctrl+ s odeslat formulář

Na stránkách diskusí

n vytvořit novou diskusi
w přepnout stav zhlédnutí
p přepnout veřejný a soukromý
c přepnout zavřít a otevřít
a otevřít aktivitu
r odpovědět na diskusi
l na poslední odpověď
ctrl+ enter odeslat zprávu
(šipka vpravo) další stránka
(šipka vlevo) předchozí stránka

Nastavení

Want to rate or add this item to a list?

Přihlásit se