8 films

6 december 2019

Walter en zijn verwaarloosde vrouw Fancy proberen op een avond een orkaan te overleven en lokken een man hun huis in. Wanneer deze man later van moord wordt beschuldigd door rechercheur Jones, moet hij de gestoorde geheimen van het echtpaar en de duistere gebeurtenissen van die avond naar buiten brengen om zichzelf te redden.

13 november 2020

Als de mystieke, oude dolk van The Butcher ervoor zorgt dat hij en Millie wakker worden in elkaars lichaam, ontdekt Millie dat ze slechts 24 uur de tijd heeft om te voorkomen dat ze permanent gevangen blijft in het lichaam van een moordlustige psychopaat. Het grootste obstakel is dat ze het uiterlijk heeft van een maniak van middelbare leeftijd, die het doelwit is van een klopjacht in de hele stad, terwijl The Butcher die eruit ziet als zij, hunkert naar een bloedbad tijdens Homecoming..

15 april 2016

Een punkband die door een afgelegen gebied in het noordwesten van de VS reist, krijgt een optreden aangeboden voor een publiek bestaande uit skinheads. Omdat hun toer niet lekker loopt besluiten ze dit aanbod aan te nemen.

24 juni 2003

After Ryan breaks up Glauren for cheating on him, she is rumored to have been hooking up with heavy metal Hellboy. Ryan enlists the help of his friends Valo and Falcone to find out the truth.

5 mei 2012

Kwaadwillige krachten binnen de muren van een oud restaurant kwellen een schoonmaakster die genoeg geld probeert te verdienen om de operatie van haar zoon te betalen.

Een groep 'Ghost Hunters' die terugkomt uit een oude spookstad en een vrijgezellenfeest dat terugkeert uit Las Vegas, stuiten op het 'Clown Motel' in de middle of nowhere. Hoewel er niemand is om hen te begroeten, besluiten de twee groepen de avond te blijven. Na een wilde nacht vol feesten worden ze wakker en ontdekken dat hun voertuigen zijn gesaboteerd, waardoor ze gestrand zijn en moeten ontdekken of dit motel echt verlaten is, of dat het de thuisbasis is van de zielen van de clowns die er ooit woonden.

The central minister's daughter who secretly goes on a trip is targeted by some evil Egyptians who want her and a holy diamond in their custody, while a guide gets linked to the fight as he protects her from all possible dangers.

17 oktober 2020

Sister wives living on a secluded ranch decide to plot revenge against their abusive husband.

Film of tv-serie niet gevonden? Log dan in om deze te creëren.

Wereldwijd

s focus op zoekbalk
p open profielmenu
esc sluit een open venster
? open sneltoetsen venster

Op media pagina's

b ga terug (of ga naar bovenliggend item)
e ga naar beweken

Op TV seizoenspagina's

(rechter pijl) ga naar volgende seizoen
(linker pijl) ga naar vorig seizoen

Op pagina's met TV-programma's

(rechter pijl) ga naar volgende aflevering
(linker pijl) ga naar vorige aflevering

Op alle afbeeldingspagina's

a open venster afbeelding toevoegen

Op alle bewerkte pagina's

t open vertaalmenu
ctrl+ s verstuur formulier

Op discussiepagina's

n start nieuwe discussie
w Verander kijk status
p privé of openbaar
c gesloten of open
a open activiteit
r beantwoord discussie
l ga naar laatste antwoord
ctrl+ enter verstuur uw bericht
(rechter pijl) volgende pagina
(linker pijl) vorige pagina

Instellingen

Want to rate or add this item to a list?

Inloggen