9 seriálů

When she was a little girl, Atsuko "Akko" Kagari saw a magic show performed by a witch named Shiny Chariot. From that day on she wanted to be just like her. Enrolling at Luna Nova Magical Academy and having no magical background, can she become a witch like her idol Shiny Chariot?

20.04.2023

Po jednosměrné cestě na Rudou planetu se grafický designér Jeff Cooper ocitá na suchu, když jeho šéfové bez okolků zruší jeho funkci.

11.02.2024

Rock, Paper and Scissors are best friends and roommates who compete over everything, but it’s (mostly) all love. They each bring something different to the friendship - Rock is the moral compass, Paper is the practical one, and Scissors is the right amount of chaos. Together, they get into the wildest adventures.

Příběh je zasazen do nedaleké budoucnosti. Země umírá a lidé ji opouští. Jedinou šancí na přežití je speciální tým, který byl vyslán na Měsíc. Má za úkol zajistit záhadný vzorek z výzkumné stanice Balhae Base. Když však členové posádky začnou jeden po druhém nečekaně umírat, zjistí, že jejich misi se snaží ohrozit mnohem více sil, než očekávali.

19.10.2023

Když je nákladní loď v hlubokém vesmíru poškozena sluneční erupcí, její přeživší posádka uvízne na krásné a nelítostné planetě. Začínají poznávat skutečnou povahu této planety, když se snaží přežít dostatečně dlouho, aby mohli uniknout nebo být zachráněni.

28.10.2022

Nastane zemětřesení a v budově, kde právě probíhala podivná žádost o výkupné, budou muset lidé bojovat o přežití v chaosu, odstřižení od okolního světa.

08.10.2007

Meet Jennifer, a documentary filmmaker with a vivid fantasy life and a floundering career. Jennifer wants to find Ms. Right. but first she must navigate the rules of lesbian life, most of which she learns the hard way. Fortunately, her friends are there to help. Surviving singlehood, couplehood - and each other - has never looked quite like this.

21.09.2023

Rodina Youngů - mileniální rodiče Stephen a Angela, jejich dcera Zuri a její domácí mazlíček kocour Rocky - žonglují s kariérou, manželstvím, rodičovstvím, sociálními problémy a vícegenerační dynamikou, zatímco se snaží o lepší život.

Recently released from prison, Hampton Chambers struggles to keep his criminal past at bay and win back his family, all while processing moments of divine intervention that seem to happen with increasing frequency.

Nemůžete nalézt film nebo seriál? Přihlaste se pro jeho vytvoření.

Globální

s zaměřit panel hledání
p otevřít nabídku profilu
esc zavřít otevřené okno
? otevřít okno klávesových zkratek

Na stránkách médií

b zpět (nebo na nadřazený záznam, pokud to jde)
e na stránku úprav

Na stránkách sezón

(šipka vpravo) na další sezónu
(šipka vlevo) na předchozí sezónu

Na stránkách epizod

(šipka vpravo) na další epizodu
(šipka vlevo) na předchozí epizodu

Na všech stránkách obrázků

a otevřít okno přidání obrázku

Na všech stránkách úprav

t otevřít výběr překladu
ctrl+ s odeslat formulář

Na stránkách diskusí

n vytvořit novou diskusi
w přepnout stav zhlédnutí
p přepnout veřejný a soukromý
c přepnout zavřít a otevřít
a otevřít aktivitu
r odpovědět na diskusi
l na poslední odpověď
ctrl+ enter odeslat zprávu
(šipka vpravo) další stránka
(šipka vlevo) předchozí stránka

Nastavení

Want to rate or add this item to a list?

Přihlásit se