12 ταινίες

3 Οκτώβριος 2017

In Chinatown, law and order is turned upside down when a trio of feral Chinese gangsters arrive, start terrorizing civilians, and usurping territory. The beleaguered local gangsters team up with the police, lead by the badass loose cannon Ma Seok-do, to bring them down. Based on a true story.

8 Ιούνιος 2017

Η Σουκ Χι (Κιμ Οκ Μπιν)είναι μια εκπαιδευμένη δολοφόνος. Mεγάλωσε και εκπαιδεύτηκε στη Γιάνμπιαν της Κίνας. Μετά τον θάνατο του μέντορά της, όταν της δόθηκε η ευκαιρία να αρχίσει μια νέα ζωή, ήρθε στη Νότια Κορέα ως κυβερνητική πράκτορας. Της υποσχέθηκαν πως θα την αφήσουν ελεύθερη μετά από δέκα χρόνια υπηρεσίας. Κάνει λοιπόν ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή της ως ηθοποιός. Σύντομα, ο Τζούνγκ Σανγκ (Σιν Χαν Κιούν) και ο Χιούν Σου (Σούνγκ Τζουν) εμφανίζονται στη ζωή της. Τότε, αρχίζουν και βγαίνουν στην επιφάνεια σκοτεινά μυστικά του παρελθόντος της.

22 Μάρτιος 2013

Ο επικεφαλής του συνδικάτου του εγκλήματος Goldmoon είναι νεκρός. Αρπάζοντας την ευκαιρία, η αστυνομία ξεκινά μια αποστολή που ονομάζεται Νέος Κόσμος, με το τέλειο όπλο: το δεξί χέρι του αφεντικού είναι μυστικός αστυνομικός 8 χρόνια. Εκείνος όμως είναι διχασμένος ανάμεσα στο καθήκον και την τιμή του ως αστυνομικός, και τα πολύ πιστά μέλη της συμμορίας που θα τον ακολουθούσαν ακόμη και μέχρι την κόλαση.

2 Δεκέμβριος 2011

Ο Γκου-ναμ, ένας κορεάτης οδηγός ταξί στο Γιανμπιάν της Κίνας, είναι βουτηγμένος στα χρέη από τον τζόγο. Και σαν να μην έφτανε αυτό, η γυναίκα του που έφυγε πριν από 6 μήνες για την Νότια Κορέα, δεν έχει δώσει σημάδια ζωής. Με σκοπό να ξεπληρώσει το υπέρογκο χρέος του στους δανειστές του, δέχεται να αναλάβει την δολοφονίας ενός επιχειρηματία και σημαντικού προσώπου στην Σεούλ. Ενώ η πορεία της αποστολής του δείχνει να κυλάει ομαλά, ξαφνικά κάποια απρόσμενα γεγονότα αλλάζουν δραματικά τις εξελίξεις. Και ο Γκου-ναμ βρίσκεται καταδιωκόμενος από την Αστυνομία, την μαφία και τον ίδιο τον άνθρωπο που τον προσέλαβε, τον αδίστακτο αρχηγό του υποκόσμου, Μιουνγκ Γκα.

9 Αύγουστος 2017

Oι Hwang Ki Joon και Kang Hee Yeol είναι καλύτεροι φίλοι στη ζωή αλλά αντικρουόμενοι σπουδαστές της εθνικής πανεπιστημιακής αστυνομικής σχολής της Κορέας. Όταν κατά λάθος γίνονται αυτόπτες μάρτυρες μια απαγωγής αποφασίζουν να συνεργαστούν για να λύσουν την υπόθεση.

29 Απρίλιος 2015

Ένα νεογέννητο κορίτσι ( Go-eun Kim) εγκαταλείπεται σε μια ταχυδρομική θυρίδα στον σταθμό του μετρό. Μια μέρα ένας αστυνομικός την παίρνει μαζί απ' το μετρό όπου είχε μεγαλώσει δίπλα σε επαίτες και την πάει σε σε μια ομάδα τοκογλύφων της οποίας αφεντικό είναι η Μα Γου Χι (Hye-su Kim), γνωστή και ως η «Μάνα». Αυτή την υιοθετεί και τη μεγαλώνει κάτω απ' το φωτογραφικό της στούντιο το οποίο λειτουργεί ως βιτρίνα, και της αναθέτει αποστολές για τη συλλογή των χρεών.

13 Αύγουστος 2014

A fishing-boat crew takes on a dangerous commission to smuggle a group of illegal immigrants from China to Korea.

28 Αύγουστος 2012

A thriller about the passengers with different objectives on board a cruiser headed for China, being chased over and over again and unexpected happening of things.

30 Νοέμβριος 2016

Η Ji-Sun (Uhm Ji-Won) μια διαζευγμένη γυναικά είναι σε διεκδίκηση με τον πρώην σύζυγο της για την επιμέλεια της κόρης τους Da-Eun. Ενώ προσπαθεί να δουλεύει, και να έχει χρόνο με την κόρη της τελικά κερδίζει τη δύσκολη μάχη της επιμέλειας. Η Ji-Sun προσλαμβάνει μια κορεάτισα-κινέζα νταντά την Han-Mae (Kong Hyo-Jin). Ένα βράδυ, η Ji-Sun επιστρέφει στο σπίτι από την δουλειά, και ανακαλύπτει ότι η Han-Mae και η Da-Eun δεν είναι εκεί. Η Ji-Sun αναζητά απεγνωσμένα την κόρη της, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να ζητήσει βοήθεια για να μην χάσει την επιμέλεια. Απογοητευμένη και απελπισμένη τρέχει ενάντια στον χρόνο πριν να είναι αργά. Τίποτα δεν έχει τελειώσει όμως για την Ji-Sun.

13 Δεκέμβριος 2012

Eun-Hyuk's gang can't do anything but get into fights. Their anger is right now pointed at Korean-Chinese Kil-Nam's gang. A turf war begins between the two groups. Eun-Hyuk then meets Chinese girl Ching-Ching (Jung Joo-Yeon), who came to Korea to become a singer. Eun-Hyuk feels begins to have feelings for her and he also begins to have doubts with the ongoing turf war with Kil-Nam's gang. Meanwhile, an incident occurs with vicious loan shark Yoon-Sik, which inflames the turf war between the two gangs. Ching-Ching is also ordered to have sex to make her debut as a singer.

30 Ιούνιος 2017

The delivery person, Kim Su is learning Korean while working in Korea. One day, he happens to catch the criminal by motorcycle accident and get a bounty. As he gets money, he would like to treat his Korean teacher and classmates to meals.

A TV producer from a broadcasting station in Yanji, China visits so-called Chinatown of Seoul, Daerim-dong, to interview a Chinese Korea family. The producer spends a day with them while shooting their daily lives.

Δεν μπορείτε να βρείτε κάποια ταινία ή σειρά; Συνδεθείτε για να τη δημιουργήσετε.

Σε όλες τις σελίδες

s Εστίαση στη μπάρα αναζήτησης
p Άνοιγμα μενού προφίλ
esc Κλείσιμο ανοιχτού παραθύρου
? Άνοιγμα παραθύρου συντομεύσεων πληκτρολογίου

Στις σελίδες μέσων

b Επιστροφή στην προηγούμενη σελίδα(ή στην αρχική σελίδα όταν είναι εφικτό)
e Μετάβαση στη σελίδα επεξεργασίας

Στις σελίδες κύκλων σειρών

(Δεξιό βέλος) Μετάβαση στον επόμενο κύκλο
(Αριστερό βέλος) Μετάβαση στον προηγούμενο κύκλο

Στις σελίδες επεισοδίων σειρών

(Δεξιό βέλος) Μετάβαση στο επόμενο επεισόδιο
(Αριστερό βέλος) Μετάβαση στο προηγούμενο επεισόδιο

Σε όλες τις σελίδες εικόνων

a Άνοιγμα παραθύρου προσθήκης εικόνας

Σε όλες τις σελίδες επεξεργασίας

t Άνοιγμα επιλογέα μετάφρασης
ctrl+ s Υποβολή φόρμας

Στις σελίδες συζήτησης

n Δημιουργία νέας συζήτησης
w Ρύθμιση κατάστασης παρακολούθησης
p Ρύθμιση ως δημόσια/ιδιωτική
c Ρύθμιση ανοίγματος/κλεισίματος
a Άνοιγμα δραστηριότητας
r Απάντηση στη συζήτηση
l Μετάβαση στην τελευταία απάντηση
ctrl+ enter Υποβολή μηνύματος
(Δεξιό βέλος) Επόμενη σελίδα
(Αριστερό βέλος) Προηγούμενη σελίδα

Ρυθμίσεις

Θέλετε να αξιολογήσετε ή να προσθέσετε αυτό το στοιχείο σε μια λίστα;

Σύνδεση