117 film

“After So Long // बरसों बाद” is a visual poetry set in Mumbai (India) and voiced by Simha and their parents to symbolise their connection with each other; a walkabout through time and memories. Directed by Varsha Panikar, the film takes inspiration from vintage-home-movie culture to create a contemplative and nostalgic vignette of an artist’s spiritual journey out of the darkness and into the light.

A forgotten faceless celebrity ascends into heaven along the path of self-discovery and through a land of faded memory.

n 18, 2020

Pupa symbolises a dark room; a room that contains the mental conflicts of human identity. Our protagonist is an artist who is left alone in that chaotic space. His disturbed mind undergoes a drastic change when he is exposed to a metaphoric memory.

" 3, 2016

Nina, mid 20’s, is a visual artist whose art depicts the feminine beauty of all women but struggles with self-identity as a multicultural millennial woman. While flipping through social media her frustration leads her to brood over old photos of complex stages in her life. She’s inspired to create a portrait that represents her personal voyage to self confidence and finally see her beautiful self.

12, 2022

In this documentary, 6 protagonists tell their personal experiences of abortion and sterilization, from unplanned pregnancy to a happy mother and vice versa from the wanted child to regretting motherhood.

J 23, 2015

23-year old Tiel travels to Austin with hopes of reconnecting with her longtime lover, only to end up disillusioned. A turning of events leads her to find her own self-worth in a strange and chaotic world.

a 2, 2016

In this non-canon pilot to the animated series 'Infinity Train', Tulip must learn to set her personal interests aside to make her way through a mysterious train and help the king of all corgis save his people.

, 13, 2003

Derrick, a corporate lawyer with a large trust fund, and Zane, a criminal, live in opposite social spheres. Although they never meet, their lives are more connected than either one of them could ever imagine.

n 12, 2024

Küçük bir yanlış adım, şehrin en iyi caz kulübünde çalmak üzere hayatının şansını yakalayan ortaokul müzik öğretmeni Joe Gardner'nı New York sokaklarından, yeni ruhların dünyaya gitmeden önce kişiliklerini, tuhaflıklarını ve ilgi alanlarını edindikleri fantastik bir yer olan Önceki Dünya’ya götürür. Joe, insan olmanın cazibesini hiç kavrayamamış olan, erken büyümüş ruh 22’nin yardımıyla dünyadaki hayatına geri dönmeye çalışacaktır.

In a seemingly easy theatre exercise, Rebeca, a young Roma woman, student at an elite acting school, is pushed to confront her biggest fear.

Max goes thru an odd night across a hazy city to discover his true self. He encounters with Les Étranges, inhabitants of a dreamy underworld who guide him thru it, teaching him the value of love.

Üç arkadaşın Çılgın yolculuğu...Üç arkadaşın ilginç bir özelliği vardır. İkisi evlidir ve eşleri kardeştir. Bekar olan üçüncü kardeş de, eşlerin diğer kardeşiyle evlenmeye hazırlanmaktadır. Üç arkadaş arabayla Milan'dan ayrılıp bir yolculuğa çıkar. Bu çılgın komedi filminde arkadaşların başına gelmeyen kalmayacaktır.

Lt. John Dunbar, İç Savaş boyunca Birlik ordularını tesadüfen zafere götüren bir kahramandır. Doğu sınırında bir görev ister, ancak oranın terk edilmiş olduğunu görür. Orada yalnız olmadığını hemen fark eder, "Two socks" olarak adlandırdığı bir kurt ve meraklı bir yerli kabilesi ile karşılaşır. Dunbar, kabiledekilerle hemen arkadaş olur ve yerliler tarafından yetiştirilen beyaz bir kadını keşfeder. Yavaş yavaş bu yerli insanların saygısını kazanır ve beyazlara özgü eski alışkanlıklarını bırakır.

Genç Christopher McCandless’ın ilham veren gerçek hikayesinden uyarlanan Into the Wild, rahat ve konforlu yaşamını terk ederek Alaska’nın kırsalında hayatının en büyük meydan okumasını gerçekleştirmek ve özgürlüğü yaşamak için yollara düşen Christopher’ın hikayesini anlatıyor. Filmin senaryo yazarı ve yönetmeni Sean Penn’e yıldız oyuncular William Hurt, Marcia Gay Harden, Vince Vaughn, Catherine Keener ve Hal Holbrook eşlik ediyor. Özgürlüğe Giden Yolda, “güzel olduğu kadar heyecan verici, eğlenceli ve çoşkulu.”

When Lena and Ulli start the engine of their old Land Rover, Lady Terés, they have a plan: to drive from Hamburg to South Africa in six months. What they don't know yet is that they won't ever get there. Two totally different characters, jammed together in two square meters of space for almost two years, they experience what it really means to travel: leaving your comfort zone for good.

1870'lerin Japonya'sında Amerikan ordusundan Yüzbaşı Nathan Algren, Japon İmparatorunun davetlisi olarak, ülkenin ilk ordusunu eğitmek üzere doğuya gelir. Modernleşme eğilimleri gösteren feodal kültür, samuray tarzını da devam ettirmektedir... Algren, bir kaza geçirip samurayların lideri tarafından kurtarılınca köklü samuray kültürüyle tanışır ve etkilenir. Bir samuray savaşçısı gibi hareket etmeyi öğrenince büyük bir kararın eşiğine gelecektir. İki taraf arasında kalmıştır ve onurunun doğru yolu göstermesini beklemektedir...Japonya'nın modernizasyonuna dair olan hikaye, dönemi ve atmosferi ile olduğu kadar başrolündeki Tom Cruise ile de merak uyandırıyor.

The 6 minutes film unfurls the story of self discovery in the strangest time through a MakeUp Artist. His only guest happens to be economic crisis. With the moist eyes and the time he is left alone with, his sight is beclouded. So, he turns to himself to see a face he has never seen beneath his brushes, a face he has never bothered to acknowledge.

l 14, 2014

Filmin konusu kısaca, Rani isimli bir kızın düğününden 1 gün öncesinde nişanlısı tarafınca terk edilmesinin sonrasında bu durumu aşma ve kendini bulması anlatılmakta. Rani nişanlısı ile çıkmayı hayal ettiği balayına kendi başına gidecektir. Sitemizden 720p seçeneği ile Kraliçe HD izleyebilirsiniz. Sitemizdeki Queen film izleyicilerine iyi seyirler dileriz.

"Cesur ve Tutkulu Bir Dram" Bir rahibe ile mahkumun gerçek hikayesinden esinlenilen, Susan Sarandon'a 1995 yılında en iyi kadın oyuncu dalında Oscar®, Sean Penn'e de en iyi aktör dalında Oscar® adaylığı kazandıran bu muhteşem film, suç, ceza ve bedel ödemenin kışkırtıcı sınavını gözler önüne seriyor. "Ölüm Yolunda" sizi başından sonuna kadar merak içinde bırakacak, zeki sahnelerle bezeli, sürükleyici bir film. New Orleans'lı rahibe Helen Prejean, idama mahkum edilmiş kızgın ve karmaşık katil Matthew Poncelet'in manevi akıl hocasıdır. Rahibe Helen kendini başkalarının kurtuluşuna adamıştır, Matthew'a da aynı şekilde davranır. Ancak Matthew'in karanlık ruhunun derinliklerine indikçe, aklını tamamen farklı bir soru kurcalamaya başlar: Bir insanın bedel ödemesinin sınırı nedir? Matthew'un kaçınılmaz idamını engelleyebilecek midir? Yoksa tüm hayalı boyunca inandıklarını sarsacak bir gerçek mi keşfedecektir?...

Hip bir DJ olan Jack Lucas, programında canlı bir telefon konuşmasının ardından hızlı ve renkli hayatına veda eder. Ciddiyetsiz bir tavır ile bir kişinin hayatına yanlış bir yön vermiş ve hayatının hatasını yapmıştır. Yaklaşık üç yıl sonra intihara eğilimli bir ayyaşa dönüşen eski DJ Jack'in hayatı, şehri kendi oyun alanına çevirmiş, sokaklarda yaşayan bir şizofrenle karşılaşmasıyla değişecektir.

Bir filmi veya diziyi bulamıyor musun? Eklemek için oturum aç.

Küresel

s arama çubuğuna odaklan
p profil menüsünü aç
esc açık bir pencereyi kapat
? klavye kısayol penceresini aç

Medya sayfalarında

b geri git (veya uygulanabilirse ana ekrana)
e sayfayı düzenlemeye git

TV sezonu sayfalarında

(sağa ok) sonraki sezona git
(sol ok) önceki sezona git

TV bölüm sayfalarında

(sağa ok) sonraki bölüme git
(sol ok) önceki bölüme git

Tüm görüntü sayfalarında

a resim ekle penceresini aç

Tüm düzenleme sayfalarında

t çeviri seçiciyi aç
ctrl+ s formu gönder

Tartışma sayfalarında

n yeni tartışma oluştur
w izleme durumunu değiştir
p umumi/hususi değiştir
c kapalı/açık değiştir
a etkinliği aç
r tartışmayı yanıtla
l son yanıta git
ctrl+ enter mesajını gönder
(sağa ok) sonraki sayfa
(sol ok) önceki sayfa

Ayarlar

Bu öğeyi derecelendirmek veya bir listeye eklemek ister misiniz?

Giriş