112 filmů

Parta mladých lidí se kvůli hurikánu ocitne v opuštěném sídle, kde tráví čas hraním hry, která dopadne hodně, hodně špatně a skupina se snaží přijít na to, kdo je vrahem.

Los Angeles se probouzí do nového dne. Svítání však přichází o dvě hodiny dříve. Nepochází ze Slunce, ale ze zvláštních zdrojů vznášejících se nad městem… Jarrod a Elaine přijeli na víkend k přátelům Terrymu a Candice. Z okna s hrůzou sledují strašlivý výjev. Lidé se vznášejí k obloze a jsou vtahováni do vesmírných lodí, které zakrývají oblohu Los Angeles. Kamarádi se zoufale snaží utéct a zachránit. Zdá se, že vesmírní narušitelé nemají slabé místo. Lidská populace je vysávána z povrchu Země. Život, jak ho známe, nenávratně končí…

02.02.2024

Zatímco se teenagerka stará o svého bratra spolu se svou odvážnou matkou, naváže nepravděpodobné přátelství s výstředním aktivistou, který protestuje proti jednomu z nejzásadnějších lékařských případů všech dob.

Listopad 1973, Connecticut, USA. Každý z Beatles točí sólové album, manželská nevěra je součástí života většiny rodin, sex přestal být tabu. V rodině Hoodových zrušili všechny zábrany. Rodičům i dětem vyhovují jejich vlastní představy sexuální revoluce. Před setměním, kdy se každý člen rodiny připravuje na svůj noční život, přichází nejhorší ledová bouře za posledních sto let. Po noci nemorálních událostí a jedné tragédie se rodina v mrazivých ranních hodinách po bouři sjednocuje, aby zachránila téměř zpřetrhaná pouta

Lincoln a jeho nejlepší kamarád Clyde se nemohou rozhodnout, zda se zúčastnit rodinného strašidelného večírku Loudových, navštívit večírek svého kamaráda Alexe, nebo jít na Halloween koledovat.

Parta čelí zatím největší výzvě a vydává se uctít památku ztraceného přítele, aby se ocitla uprostřed místa, kde to všechno začalo - na jarních prázdninách - a zjistila, že jejich staré způsoby paření jen těžko konkurují dnešní generaci.

As midnight approaches, Ash realises she's lost her boyfriend at her New Year's Eve party. She desperately tries to keep everyone under control as chaos unfolds.

Sloan (Christina Milian) je mladá, krásná a úspěšná. Jediné, co jí chybí k úplnému štěstí, je povýšení v práci a zásnubní prsten od přítele. Když ale zemře její klientka, herečka Caitlin (Ashley Benson), jejíž duch se Sloan zjeví, uvědomí si, že život, který žije, vlastně dokonalý vůbec není. Je na čase sundat z nosu růžové brýle a změnit co se dá, než bude příliš pozdě.

01.08.2015

What do you do when the party of the year kicks you to the curb? Simple... create your own! When Sean and his friends are refused entry to the night of their year, they embark on a mission to stage a monster event, whilst at the same time taking down the opposition.

A group of employees from the Central Worker's Bank become heroes when they prevent a robbery. Their reward: a trip to Melgar, all expenses paid. This trip will reveal joys, griefs and other feelings that perhaps only appear after a few shots.

Bob Letellier, a good looking rich kid who studies science, makes the acquaintance of Alain, a cynical and immoral young man. The latter introduces him to the existentialist circles of Saint-Germain-des-Prés. Bob is invited to a party and becomes Clo's lover, a rich heiress.

The story takes place during one bright summer night and follows a group of young teenagers on a journey from innocence to adulthood. The main character is a timid boy who has a typical schoolboy crush on a girl his age, who happens to be a friend of his mate.

Y2K

09.03.2024

On the last night of 1999, two high school juniors crash a New Years Eve party, only to find themselves fighting for their lives in this dial-up disaster comedy.

08.10.2023

Yearning for the confidence to give his crush a New Year's kiss, Riley takes pills with unpredictable side effects.

14.06.1967

A look at the "mod" culture of the, visiting the Sunset Strip in West Hollywood, going from discotheques to dirt bike competitions, surfing, karate, go-carting, political protests and pot parties.

A group of drag-racing fanatics, members of a Los Angeles club, move into an old deserted mansion and set up shop, making it their headquarters. They hold a Halloween masked ball for the club's grand opening, and invite everyone to come dressed as their favorite monster! Oddly enough, the festivities turn sour when one of the bright youths discovers an impostor among them in the form of an honest-to-gosh live monster who's been hogging all the dances with the best-looking girls

Rory thinks there's a ghost haunting his shower and decides to investigate its origin. But when he goes to a party and meets a romantic interest, his spectral mystery begins to unravel.

06.07.2024

Amanda's stoner slumber party is put to a halt when one of her guests is nowhere to be found.

"Vlada Goes to London" is a short student film exploring the strong-willed Vlada on her night shift as a pizza delivery girl in her desperate attempt to book tickets to London and fulfill her dream of being a DJ. The end of the night brings more challenges than she expects.

Nemůžete nalézt film nebo seriál? Přihlaste se pro jeho vytvoření.

Globální

s zaměřit panel hledání
p otevřít nabídku profilu
esc zavřít otevřené okno
? otevřít okno klávesových zkratek

Na stránkách médií

b zpět (nebo na nadřazený záznam, pokud to jde)
e na stránku úprav

Na stránkách sezón

(šipka vpravo) na další sezónu
(šipka vlevo) na předchozí sezónu

Na stránkách epizod

(šipka vpravo) na další epizodu
(šipka vlevo) na předchozí epizodu

Na všech stránkách obrázků

a otevřít okno přidání obrázku

Na všech stránkách úprav

t otevřít výběr překladu
ctrl+ s odeslat formulář

Na stránkách diskusí

n vytvořit novou diskusi
w přepnout stav zhlédnutí
p přepnout veřejný a soukromý
c přepnout zavřít a otevřít
a otevřít aktivitu
r odpovědět na diskusi
l na poslední odpověď
ctrl+ enter odeslat zprávu
(šipka vpravo) další stránka
(šipka vlevo) předchozí stránka

Nastavení

Want to rate or add this item to a list?

Přihlásit se