36 ταινίες

Οι αδελφοί Μάριο και Λουίτζι, υδραυλικοί στο Μπρούκλιν, ταξιδεύουν ως τη Μανιταροχώρα, η οποία δέχεται την επίθεση του αδυσώπητου ερπετο-βασιλιά Μπόουζερ.

9 Φεβρουάριος 2024

On her first assignment aboard Air Force One, a rookie Secret Service agent faces the ultimate test when terrorists hijack the plane, intent on derailing a pivotal energy deal. With the President's life on the line and a global crisis at stake, her bravery and skills are pushed to the limit in a relentless battle that could change the course of history.

6 Οκτώβριος 2011

Στο Ντιτρόιτ του κοντινού μέλλοντος. Το σταθερά δημοφιλές σπορ της πυγμαχίας έχει περάσει πλέον σε άλλο επίπεδο. Πάνω στο ρινγκ, τις γροθιές τους διασταυρώνουν γιγαντόσωμα ανθρωπόμορφα ρομπότ. Ο Τσάρλι Κέντον, ξεπεσμένος μποξέρ, αναζητά την ευκαιρία να επιστρέψει για μια τελευταία φορά στις μέρες της δόξας. Όταν κάποια μέρα ο Μαξ, ο ανήλικος γιος του, με τον οποίο είχαν αποξενωθεί, ανακαλύπτει τυχαία ένα εγκαταλειμμένο και μισοκατεστραμμένο ρομπότ παλιάς τεχνολογίας, ο Τσάρλι, ο οποίος έχει γίνει εξπέρ στο να κατασκευάζει μάχιμους ρομπο-πυγμάχους από παλιοσίδερα, αποφασίζει να τα παίξει όλα για όλα: με τη βοήθεια του γιου του θα προπονήσουν το ρομπότ τους για τη διεκδίκηση του τίτλου...

Μετά από ένα διεθνές επεισόδιο στη Νιγηρία, όπου χρειάστηκε η καταλυτική επέμβαση των Εκδικητών, ξεκίνησαν κάποιες πολιτικές διεργασίες, ώστε να δημιουργηθεί ένα κυβερνητικό σώμα αρμόδιο να εγκρίνει σε ποιες περιπτώσεις θα πρέπει να επεμβαίνει το επίλεκτο σώμα των super ηρώων. Η νέα αυτή γραφειοκρατική αντιμετώπιση αδρανοποιεί, κατά κάποιο τρόπο, τους Εκδικητές, καθώς αυτοί πρέπει να στρέψουν όλη την προσοχή τους, για να αντιμετωπίσουν έναν νέο καταχθόνιο κακό που εμφανίζεται και απειλεί να καταστρέψει τον κόσμο.

15 Δεκέμβριος 2017

Η ζωή ενός γιγαντιαίου ταύρου με μεγάλη καρδιά. Όταν θα τον περάσουν για επικίνδυνο κτήνος, θα τον αιχμαλωτίσουν, απομακρύνοντας τον από το σπίτι του. Αποφασισμένος να επιστρέψει στην οικογένειά του, θα οδηγήσει μία αταίριαστη ομάδα στη μεγαλύτερη περιπέτεια της ζωής τους. Με φόντο την Ισπανία, ο Φερδινάνδος αποδεικνύει πως δεν μπορείς να κρίνεις έναν ταύρο από τα κέρατά του.

Τώρα γνωρίστε τον πιο ιδιαίτερο κατάσκοπο σε όλη τη λογοτεχνία!... Τζέιμς Μποντ, πράκτωρ 007! Ο Μποντ, ένας βρετανός μυστικός πράκτορας, στέλνεται στη Τζαμάικα να εξιχνιάσει το μυστηριώδες θάνατο ενός συναδέλφου του. Εκεί έρχεται αντιμέτωπος με τον Δόκτορ Νο που θέλει να μετατρέψει ένα μικρό νησί σε βάση πυραύλων.

Βασισμένη μονάχα σε ένα κεφάλαιο, στο «Ημερολόγιο του Καπετάνιου» από το κλασικό μυθιστόρημα του Μπραμ Στόκερ, «Δράκουλα», η ιστορία τοποθετείται στη ρωσική σκούνα, Ντιμίτερ, που ναυλώθηκε για να μεταφέρει ιδιωτικό φορτίο – είκοσι τέσσερα ασημάδευτα κιβώτια – από τα Καρπάθια όρη στο Λονδίνο. Η ταινία αφηγείται τα περίεργα γεγονότα που έπληξαν το καταραμένο πλήρωμα όσο προσπαθούσαν να επιβιώσουν στο ωκεάνιο ταξίδι τους, κυνηγημένοι κάθε νύχτα από μια τρομακτική παρουσία. Όταν το πλοίο έφτασε τελικά στον προορισμό του ήταν ρημαγμένο χωρίς ίχνος του πληρώματος.

Ο Ας παίρνει την κοπέλα του για μια ρομαντική εκδρομή στο δάσος. Καταλύουν σε ένα απομονωμένο σπιτάκι στο οποίο, όμως, βρίσκεται η ηχογράφηση ενός καθηγητή. Αυτή είναι ικανή να ξυπνήσει ανείπωτα δαιμόνια.

Shy outcast Kokoro has been avoiding school for weeks when she discovers a portal in her bedroom mirror. She reaches through and finds herself transported to an enchanting castle where she is joined by six other students. When a girl in a wolf mask explains that they have been invited to play a game, the teens must work together to uncover the mysterious connection that unites them. However, anyone who breaks the rules will be eaten by a wolf.

Γνωστός αλλά και αγαπητός στο περιβάλλον του ως μεγάλος μυθοπλάστης, ο Έντουαρντ Μπλουμ, αν και βρίσκεται στη δύση της ζωής του, επιμένει να αφηγείται φανταστικές ιστορίες. Ο απόμακρος όμως γιος του, ο Γουίλ, δεν μπορεί να διακρίνει το αληθινό βίωμα από τον μύθο και προσπαθεί, λίγο πριν από το τέλος, να βρει την αλήθεια πίσω από τις αφηγήσεις του.

13 Σεπτέμβριος 1996

Ο Alain Moreau δεν ήξερε ότι είχε δίδυμο αδερφό μέχρι που τον βρήκε νεκρό στο δρόμο. Αυτό που πρέπει να κάνει τώρα για να μάθει την αλήθεια για τον αδερφό του, είναι να ακολουθήσει τα ίχνη του.

30 Ιούνιος 2007

Σε πενήντα χρόνια από σήμερα ο ήλιος πεθαίνει και μαζί του πεθαίνει και η ανθρώπινη ζωή. Μοναδική και τελευταία ελπίδα αποτελεί ένα πλήρωμα οκτώ ανδρών και γυναικών. Η ομάδα ταξιδεύει στον Ήλιο έχοντας μαζί της ένα μηχάνημα που θα εμφυσήσει και πάλι ζωή στον εξασθενισμένο αστέρα. Στα βάθη του διαστήματος και χωρίς δυνατότητα επικοινωνίας με τη Γη, με την αποστολή να εξελίσσεται, οι ήρωες θα πρέπει να παλέψουν όχι μόνο για τη ζωή τους και το μέλλον της Γης, αλλά, το σημαντικότερο, για την πνευματική τους ακεραιότητα.

13 Σεπτέμβριος 2019

8 έφηβοι κομάντος εκτελούν καθημερινά στρατιωτικές ασκήσεις και απολαμβάνουν τα νιάτα τους τη νύχτα. Πρόκειται μια μη συμβατική ομάδα που ενώνεται κάτω από μια σκιερή δύναμη γνωστή ως Οργάνωση. Μετά από μια ενέδρα που τους οδηγεί στη ζούγκλα, τόσο η αποστολή όσο και οι περίπλοκοι δεσμοί μεταξύ της ομάδας αρχίζουν να κλονίζονται.

Η τρομοκρατική οργάνωση SPECTRE σκοπεύει να κλέψει το LECTER, μια εξελιγμένη συσκεύη αποκρυπτογράφησης, και να την παραδώσει στους Σοβιετικούς. Επιπρόσθετος στόχος της: Η εξόντωση του Τζέιμς Μποντ.

Το 1770, καθαρά για λόγους πολιτικής σκοπιμότητας, η 15χρονη Αντουανέτα της Αυστρίας παντρεύεται τον Λουδοβίκο Αύγουστο της Γαλλίας. Η ζωή στις Βερσαλίες είναι ανιαρή και το γεγονός ότι δεν κάνουν παιδιά βαραίνει το κλίμα. Όταν ο Λουδοβίκος ο 15ος πεθαίνει, η Μαρία Αντουανέτα και ο σύζυγός της στέφονται βασιλείς. Όμως, στο Παρίσι κυοφορείται η Γαλλική Επανάσταση.

Ο Ash είναι ένας απλός υπαλληλάκος που μια μέρα θα κάνει ένα ταξίδι στο χώρο και στο χρόνο και θα βρεθεί σε έναν μεσαιωνικό πύργο που περιστοιχίζεται από διαβολικές δυνάμεις. Κι ενώ αρχικά περνιέται για εχθρός, σύντομα θα ανακηρυχθεί σε σωτήρα, που σύμφωνα με μια προφητεία θα εξαφανίσει το κακό.

Αυτή η εξωφρενική οικογενειακή κωμωδία λέει την ιστορία δύο ευφάνταστων φαρσέρ, του Τζορτζ και του Χάρολντ που υπνωτίζουν τον διευθυντή του σχολείου τους ώστε να νομίζει ότι είναι ο ενθουσιώδης, αλλά χαζός, υπερήρωας Κάπτεν Βράκας.

Οι δύο αυτοί ληστές, ετοιμάζονται με τη συμμορία τους να ληστέψουν ένα τραίνο που μεταφέρει πολλά λεφτά. Τη ληστεία όμως τους χαλάει ένα απόσπασμα που τους καταδιώκει συνεχώς. Βλέποντας πως δεν μπορούν να τους χάσουν, ο Μπουτς και ο Σάντανς κατευθύνονται στη Βολιβία, συνοδευόμενοι από τη φιλενάδα του Σάντανς, Έτα Πλέις, με την ελπίδα να ξεφορτωθούν τους διώκτες τους. Βασισμένο σε αληθινή ιστορία.

Ο γητευτής Βέσεμιρ γλιτώνει από τη φτώχεια και σφάζει τέρατα για χρήματα και δόξα. Όταν όμως εμφανίζεται μια νέα απειλή, πρέπει να αντιμετωπίσει το παρελθόν του.

26 Σεπτέμβριος 2023

When the Justice League goes missing and villains overrun Metropolis, there's only one team that can solve this mystery: Scooby-Doo and the gang! But wait, there's a new dog in town – Krypto – Superman's Superdog with Super Powers. Mystery Inc. will need all the help it can get when phantoms menace the Justice League's headquarters.

Δεν μπορείτε να βρείτε κάποια ταινία ή σειρά; Συνδεθείτε για να τη δημιουργήσετε.

Σε όλες τις σελίδες

s Εστίαση στη μπάρα αναζήτησης
p Άνοιγμα μενού προφίλ
esc Κλείσιμο ανοιχτού παραθύρου
? Άνοιγμα παραθύρου συντομεύσεων πληκτρολογίου

Στις σελίδες μέσων

b Επιστροφή στην προηγούμενη σελίδα(ή στην αρχική σελίδα όταν είναι εφικτό)
e Μετάβαση στη σελίδα επεξεργασίας

Στις σελίδες κύκλων σειρών

(Δεξιό βέλος) Μετάβαση στον επόμενο κύκλο
(Αριστερό βέλος) Μετάβαση στον προηγούμενο κύκλο

Στις σελίδες επεισοδίων σειρών

(Δεξιό βέλος) Μετάβαση στο επόμενο επεισόδιο
(Αριστερό βέλος) Μετάβαση στο προηγούμενο επεισόδιο

Σε όλες τις σελίδες εικόνων

a Άνοιγμα παραθύρου προσθήκης εικόνας

Σε όλες τις σελίδες επεξεργασίας

t Άνοιγμα επιλογέα μετάφρασης
ctrl+ s Υποβολή φόρμας

Στις σελίδες συζήτησης

n Δημιουργία νέας συζήτησης
w Ρύθμιση κατάστασης παρακολούθησης
p Ρύθμιση ως δημόσια/ιδιωτική
c Ρύθμιση ανοίγματος/κλεισίματος
a Άνοιγμα δραστηριότητας
r Απάντηση στη συζήτηση
l Μετάβαση στην τελευταία απάντηση
ctrl+ enter Υποβολή μηνύματος
(Δεξιό βέλος) Επόμενη σελίδα
(Αριστερό βέλος) Προηγούμενη σελίδα

Ρυθμίσεις

Θέλετε να αξιολογήσετε ή να προσθέσετε αυτό το στοιχείο σε μια λίστα;

Σύνδεση