36 films

30 juni 1995

In de toekomst zit de mensheid opeengepakt in mega-steden die hen beschermen tegen de buitenwereld. De vrede wordt bewaard door de Judges: politie, jury en uitvoerders van de wet tegelijk. Judge Dredd wordt veroordeeld voor de moord op een reporter. Met de hulp van een gevangene die hij zelf veroordeeld heeft gaat Dredd proberen zijn naam te zuiveren.

5 april 2024

Kid is een onopvallende jongeman die zijn geld bijeenschraapt in een illegale vechtclub, waar hij elke nacht weer met een gorillamasker op door populairdere vechters tot moes geslagen wordt. Na jarenlang zijn woede over het verleden te hebben opgekropt, ontdekt Kid een manier om de geheimzinnige elite van de stad te infiltreren. Als hij zijn razernij de vrije loop laat, gebruikt hij zijn handen met mysterieuze littekens om op explosieve manier wraak te nemen op de mannen die hem alles ontnomen hebben.

22 juni 2012

Merida is een gepassioneerde dame met koninklijke ouders, die niets liever wil dan een geweldige boogschutter worden. Wanneer Merida tijdens een meningverschil met haar moeder een roekeloze beslissing neemt, brengt ze het koninkrijk van haar vader en het leven van haar moeder in groot gevaar. Merida doet er alles aan om dit alles terug te draaien en krijgt daarbij te maken met onvoorspelbare natuurkrachten, magie en een duistere, eeuwenoude vloek...

23 februari 2024

Jamie is een onbevangen vrije geest die klaagt over de zoveelste relatiebreuk met een vriendin. Haar terughoudende vriendin Marian moet nodig eens wat losser worden. Op zoek naar een nieuwe start, beginnen de twee vriendinnen aan een geïmproviseerde roadtrip naar Tallahassee. Maar het gaat al snel mis als ze onderweg een groep stuntelende criminelen tegenkomen.

13 december 2019

Een steenrijke technologiepionier wil, na het in scène zetten van zijn eigen dood, de wereld een iets betere toekomst geven door de bloeddorstige dictator van Turgistan om te leggen. Hij rekruteert hiervoor een internationaal team van huurmoordenaars, spionnen en scherpschutters. De in totaal 6 huurlingen hebben om verschillende redenen een verleden dat beter uitgewist kan worden. Die kans krijgen zij, tijdens deze gevaarlijke en bloedige missie.

Emmet, een doodnormaal Lego-figuurtje, wordt ten onrechte aangezien als de meest bijzondere persoon, en degene die de sleutel is tot het redden van de wereld. Hij wordt meegezogen in een gemeenschap van vreemdelingen op een epische zoektocht naar een kwaadaardige tiran. Een reis waar Emmet totaal niet tegen opgewassen is.

22 september 2017

Een groep van excentrieke huurmoordenaars is op jacht naar 's werelds grootste huurmoordenaar die de naam Gunther draagt. Hun pogingen hem om te leggen mislukken echter steeds. Ze zullen vervolgens hun plan moeten wijzigen, aangezien Gunther hen telkens een stap voor lijkt te zijn.

10 juni 2005

John en Jane Smith zijn een gewoon koppel met een gewoon huwelijk, waar de pit een beetje uit is. Beiden hebben echter een groot geheim: ze behoren, zonder dat de ander het weet, tot de beruchtste en meest gevraagde huurmoordenaars ter wereld, en zijn bovendien in dienst bij concurrerende bedrijven. Wanneer beiden een nieuwe opdracht krijgen en ontdekken dat ze elkaars doelwit zijn, zijn de poppen aan het dansen.

15 mei 2010

Voor drie Britse backpackers lijkt hun droom uit te komen; ze brengen een week door bij het mooiste koraalrif ter wereld met hun eigen jacht. Als hun boot omslaat, en ze aan hun lot overgelaten worden op het gekantelde jacht, verandert deze droom echter in een ware nachtmerrie. Wat moeten ze nu? Op het jacht, dat ieder moment kan zinken, blijven? Of zwemmend op zoek gaan naar land? Ze besluiten het laatste te doen. Maar als ze dicht in de buurt van de kust zijn, zien ze een grote vin zwemmen. De vrienden realiseren zich dat ze opgewacht worden door een grote witte haai. Zullen ze de kust levend bereiken?

18 november 1992

Malcolm X noemt zichzelf de kwaadste neger van het land. In tegenstelling tot Martin Luther King, predikt hij als militante zwarte moslimleider de radicale bevrijding van de zwarte bevolking. En dus is hij levensgevaarlijk en staatsvijand nr. 1.

21 november 2003

De kinderen Conrad en Sally Walden zijn alleen thuis samen met hun goudvis. Het regent en ze vervelen zich. Maar dan gaat de bel en een grote kat met een rare hoed komt de kamer binnen. Het is de Cat in the Hat die samen met zijn vrienden langskomt om lol te maken. In het begin is het allemaal leuk en alle verbeelding wordt werkelijkheid. Maar dan wordt het te bont en moet de kat echt weg voordat de ouders van Conrad en Sally thuiskomen.

28 juli 2023

Haunted Mansion is geïnspireerd door de gelijknamige pretparkattractie en gaat over een vrouw en haar zoon die een bont gezelschap van zogenaamde spirituele experts inschakelen om hun huis te bevrijden van bovennatuurlijke krakers.

17 december 1971

James Bond komt in Amsterdam een omvangrijke diamantsmokkel op het spoor. Daar ontmoet hij ook de verleidelijke Tiffany Case, die even mooi als gevaarlijk blijkt te zijn. Het spoor leidt vervolgens naar Las Vegas, waar Bond een paar zeer inventieve moordaanslagen te verduren krijgt.

Dr. Evil gebruikt een tijdmachine om terug te reizen naar 1969, waar hij Austin Power's mojo steelt. De Britse geheim agent moet nu terugreizen in de tijd om dit, met de hulp van Felicity Shagwell, terug te vinden. Ondertussen ruziet Dr. Evil vrolijk verder met zijn zoon, en bouwt 'ie een goede vriendschap op met Mini Me, een kloon van zichzelf, maar dan 8 keer zo klein.

4 februari 1983

Videopiraat Max Renn runt een eigen kanaal en zoekt nieuw materiaal voor zijn show. Hij ontdekt een snuffmovie-kanaal genaamd Videodrome. Zijn vriendin doet auditie en wanneer hij haar ziet op tv krijgt hij hallucinaties.

13 januari 2023

Een wereldwijd gerenommeerd biotechnisch bedrijf heeft een manier gevonden om de meest invloedrijke personen uit de geschiedenis van de mensheid te klonen. Deze klonen, van onder meer Michelangelo, Galileo en Vivaldi, worden voor miljoenen geveild aan de elite. Wanneer de sekte het gemunt heeft op de lijkwade van Turijn om het DNA van Jezus te klonen, wil de aartsengel Michael hen tegenhouden.

20 december 2019

Op de meest speciale avond van het jaar, waarop de ‘Jellicle’-katten hun grote bal vieren zal een van hen door Old Deuteronomy worden uitverkoren om opnieuw te worden geboren. Een teruggekeerde kat, Grizabella genaamd, keert ook deze avond terug. Niemand moet echter wat van haar weten. De avond wordt wreed verstoord wanneer Old Deuteronomy wordt ontvoerd en de katten hun krachten moeten zien te bundelen.

25 augustus 2023

Na het uitwisselen van hun ontroerende geloften zijn Marcus en Emily de gelukkige winnaars van een reis naar een Caribisch resort. Omdat ze weten dat hun pasgetrouwde vrienden Ron en Kyla wel een kleine vakantie kunnen gebruiken nadat ze een baby hebben gekregen, nodigen ze hen uit om mee te gaan. Maar de reis is niet alleen ontspanning voor Marcus, want hij wil de eigenaars van het resort ontmoeten en zaken met hen doen vanwege hun hotel in Chicago. Er komt een kink in de kabel als Kyla's veroordeelde vader Reese zijn straf in San Quentin mag uitzitten en onaangekondigd in het resort verschijnt.

28 februari 2019

Drie jonge vrouwen, Alexis, Bev en Val genaamd, zijn op weg naar een rockconcert. Ze ontmoeten daar drie veelbelovende muzikanten en belanden uiteindelijk gezamenlijk bij het huis van een van de drie vrouwen. Daar vinden vervolgens enkele mysterieuze moorden plaats.

1 november 1985

Dit is het verhaal van Melvin de gek van de stad. Op een dag gaan twee mannen Melvin pesten en daardoor komt Melvin in een ton met chemisch afval terecht. Melvin verandert in de toxic avenger en kan wraak nemen op iedereen.

Film of tv-serie niet gevonden? Log dan in om deze te creëren.

Wereldwijd

s focus op zoekbalk
p open profielmenu
esc sluit een open venster
? open sneltoetsen venster

Op media pagina's

b ga terug (of ga naar bovenliggend item)
e ga naar beweken

Op TV seizoenspagina's

(rechter pijl) ga naar volgende seizoen
(linker pijl) ga naar vorig seizoen

Op pagina's met TV-programma's

(rechter pijl) ga naar volgende aflevering
(linker pijl) ga naar vorige aflevering

Op alle afbeeldingspagina's

a open venster afbeelding toevoegen

Op alle bewerkte pagina's

t open vertaalmenu
ctrl+ s verstuur formulier

Op discussiepagina's

n start nieuwe discussie
w Verander kijk status
p privé of openbaar
c gesloten of open
a open activiteit
r beantwoord discussie
l ga naar laatste antwoord
ctrl+ enter verstuur uw bericht
(rechter pijl) volgende pagina
(linker pijl) vorige pagina

Instellingen

Want to rate or add this item to a list?

Inloggen