306 filmova

21 svibanj 2021

Kad se savezni agent Aaron Falk vrati u svoj grad nakon više od dvadeset godina kako bi prisustvovao sprovodu svog prijatelja iz djetinjstva Lukea, koji je navodno ubio svoju suprugu i dijete prije nego što si je oduzeo život. Kad Falk nevoljko pristane ostati i istražiti zločin, otvara staru ranu – smrt 17-godišnje Ellie Deacon. Falk počinje sumnjati da su ova dva zločina, razdvojena desetljećima, povezana. Dok se bori da dokaže ne samo Lukeovu nevinost, već i vlastitu, Falk se nađe suprotstavljen predrasudama prema njemu i nesklonom bijesu prestrašene zajednice.

Tajanstvena svemirska letjelica snima ruske i američke svemirske kapsule i dovodi dvije supersile na rub rata. James Bond istražuje slučaj u Japanu i suočava se sa svojim neprijateljem Blofeldom.

9 siječanj 2015

Miroljubivi obiteljski čovjek Bryan Mills (bivši agent zanimljive i bogate prošlosti) ne bježi više od najgorih zlikovaca današnjice, nego od ujedinjenih policijskih snaga Los Angelesa, CIA-je i FBI-ja. Njih će regrutirati Frank Dotzler nakon što Mills pobjegne tijekom uhićenja običnim murjacima. Naime, Bryanu je netko namjestio ubojstvo bivše supruge, a u opasnosti će se naći i njegova kćer Kim koja je sada uspješna studentica sveučilišta UCLA.

Sretna obitelj, otac, majka, sin i kćer doseljava na idilično imanje na selu. Ubrzo saznaju da se iza njihove kuće nalazi groblje kućnih ljubimaca. Kada nesretna sudbina zadesi obiteljskog mačka obitelj ga na nagovor susjeda odluči pokopati na staro indijansko groblje nakon čega bi se četveronožni ljubimac trebao vratiti u život. To se zaista i dogodi no ubrzo će se ispostaviti da mačak više nije isti kao prije...

Drugi dio ove fantastične sage govori o Frodu Baginsu i Samu koji uz pomoć čudnovatog bića Goluma idu da unište prsten. Istovremeno Aragorn, Legolas i njihovi saveznici idu da space Pipina i Merija. Čarobnjak Gandalf se vraća da pomogne u borbi protiv Saurona i Sarumana (čarobnjaka koji je prešao na zlu stranu).

18 studeni 2016

Nakon osobne tragedije od koje se još uvijek nije oporavio, Lee Chandler (Casey Affleck) nevoljko se vraća u rodni gradić Manchester u Massachussettsu. Tamo ga dočekuje 16-godišnji Patrick, koji je nenadano ostao bez oca pa je Leeju povjerena skrb nad nestašnim tinejdžerom.

Jamie returns to his hometown in search of answers to his wife's murder, which occurred after receiving a weird package containing a ventriloquist dummy named Billy, which may be linked to the legend of ventriloquist Mary Shaw. Destined to find out the truth, Jamie goes to the town of Raven's Fair, where Shaw used to perform and is buried. But Jamie is in for more than he expected.

Kad ga nadređeni dovuku natrag u akciju, Ethan Hunt suočava se s dosad najopasnijim protivnikom – sadističkim trgovcem oružjem, Owenom Davianom.

Nakon smrti Ellen Graham, njezina obitelj počinje razotkrivati zastrašujuće tajne o svome podrijetlu. Što više otkrivaju, to više nastoje izbjeći zlokobnu sudbinu koju su naslijedili.

Brad Pitt je Benjamin Button, osoba je koja stari unazad. Rođen je kao starac, a kako stari, tako postaje sve mlađi. Sa pedeset godina zaljubljuje se u tridesetgodišnju ženu, a njihova veza se razvija doslovno u suprotnom smjeru. Benjamin je kao i svi mi, ne može zaustaviti vrijeme. Radnja filma smještena je u New Orleansu, a odvija se u razdoblju od završetka 1.svjetskog rata, pa do danas.

Napuhani odvjetnik prije vjenčanja mora preživjeti putovanje automobilom s djedom koji je netom postao udovac i sve što ga zanima je luda zabava.

1 listopad 1993

Set in the Bronx during the tumultuous 1960s, an adolescent boy is torn between his honest, working-class father and a violent yet charismatic crime boss. Complicating matters is the youngster's growing attraction - forbidden in his neighborhood - for a beautiful black girl.

24 studeni 1956

Wealthy rancher Bick Benedict and dirt-poor cowboy Jett Rink both woo Leslie Lynnton, a beautiful young woman from Maryland who is new to Texas. She marries Benedict, but she is shocked by the racial bigotry of the White Texans against the local people of Mexican descent. Rink discovers oil on a small plot of land, and while he uses his vast, new wealth to buy all the land surrounding the Benedict ranch, the Benedict's disagreement over prejudice fuels conflict that runs across generations.

Nakon automobilske nesreće u kojoj je izgubio suprugu, a on sam ostao tesko ozlijeđen, Frank Bannister (Michael J. Fox) počinje razvijati medijske moći kojima uspijeva komunicirati s duhovima. Željan novog života, ostavlja svoj posao arhitekta i projekt kuće iz snova, te se baca na novi posao. Koristeći svoje moći, sprijateljuje se s nekim duhovima, koje nagovori da s njim sudjeluju u lukavim pothvatima...

18 svibanj 2018

A pastor of a small church in upstate New York starts to spiral out of control after a soul-shaking encounter with an unstable environmental activist and his pregnant wife.

Nakon užasne prometne nesreće, žena se budi i pronalazi zagonetnog pogrebnika koji je priprema za pokop.

Over the course of five social occasions, a committed bachelor must consider the notion that he may have discovered love.

25 srpanj 2007

Master chef Kate Armstrong runs her life and her kitchen with intimidating intensity. However, a recipe for disaster may be in the works when she becomes the guardian of her young niece while crossing forks with the brash sous-chef who just joined her staff. Though romance blooms in the face of rivalry, Kate needs to look outside the kitchen to find true happiness.

30 rujan 1983

Seven old college friends gather for a weekend reunion after the funeral of one of their own.

6 travanj 2003

Rowan Atkinson briljira kao Johnny English, posljednji od britanskih špijuna i bosljednja britanska nada. Uz pomoć svoga pomagača Bougha, on mora istražiti tajanstveni nestanak dragulja Britanske Krune . Glavni osumnjičenici su Pascal Souvage, tajanstveni francuski poduzetnik i zavodljiva Lorna Campbell. Johnny mora saznati istinu, ali ne smije osramotiti svoju naciju... ili svog Aston Martina!...

Ne možete pronaći film ili TV seriju? prijavite se da biste ga napravili.

Global

s focus the search bar
p otvorite izbornik profila
esc zatvori otvoreni prozor
? open keyboard shortcut window

On media pages

b go back (or to parent when applicable)
e go to edit page

On TV season pages

(desna strelica) idi na sljedeću sezonu
(left arrow) go to previous season

On TV episode pages

(desna strelica) idi na sljedeću epizodu
(left arrow) go to previous episode

On all image pages

a open add image window

On all edit pages

t open translation selector
ctrl+ s submit form

On discussion pages

n create new discussion
w toggle watching status
p toggle public/private
c toggle close/open
a otvori aktivnost
r reply to discussion
l go to last reply
ctrl+ enter submit your message
(desna strelica) sljedeća stranica
(left arrow) previous page

Postavke

Want to rate or add this item to a list?

Prijavi se