194 фільмів

8 березня 2024

Social isolation affects millions of people, even Mars-bound astronauts. A savvy NASA psychologist is tasked with protecting these daring explorers.

23 лютого 2024

Космонавт, який збирає давній пил на краю галактики, дізнається, що його життя розвалюється. Він звертається по допомогу до темної істоти, яка ховається на його кораблі.

10 листопада 2023

Керол Денверс вдалось віднайти себе, здолавши тиранів Крі та помстившись Абсолютному Інтелекту. Одного разу обов’язок кличе її в аномальну червоточину, пов’язану з Крі. Там сили Керол набувають неочікуваного зв’язку із силами її супер-фанатки Камали Хан, відомої як Міз Марвел, і названої племінниці Моніки Рамбо, астронавтки космічної станції Т.Е.С.А.К. І ось таке незвичне тріо має об’єднатися та навчитися працювати злагоджено, щоб врятувати всесвіт. А називатимуть їх Марвели.

Людство продовжує подорож Всесвітом у пошуках нового притулку і стикається з черговими труднощами.

23 листопада 2022

In the near future, a politician fresh off an electoral loss escapes to his family's summer lake house. His vacation is disrupted by the appearance of his first love, who has just returned from a 20-year space voyage and hasn't aged a day.

20 листопада 2022

Follow the extraordinary inside story of NASA engineers as they race to build and launch Artemis I, the world's biggest rocket, as it prepares for missions that will transport humans to the moon, then launch an amazing journey to Mars and beyond.

23 березня 2023

For 18-year-old Finnish–Kosovan Fatu, a simple visit to the grocery store feels as nerve-racking as a lunar expedition: for the first time in his life, he’s wearing makeup in public. Luckily his best friend Rai, a young woman on the spectrum of autism, is there to ferociously support him through the voyage.

1998 рік. Бівіс та Батт-Гед опиняються у космічному таборі, куди їх відправив суддя у справах неповнолітніх. Їм пропонують взяти участь у космічній місії, але щось йде не так і приятелі потрапляють у чорну діру, яка переносить їх у 2022 рік.

Науково-фантастична пригодницька анімація від Disney та Pixar представляє історію походження Базза Рятівника, легендарного космічного рейнджера, який завоює любов цілого покоління шанувальників.

Lucas, a writer without ideas, receives an unexpected visit from his neighbors.

Незнайомці повинні об’єднатися, щоб врятувати Землю, коли Місяць раптово виходить зі своєї орбіти.

10 грудня 2021

Two sisters worlds apart face a decision that will set them both free.

2 грудня 2021

In the year 2084 humans have settled down on Mars and society is considered a utopia. However, there's a group of 4 friends and one of them dies under strange circumstances, something that, in theory, shouldn't happen.

27 серпня 2021

Дія відбувається в далекому майбутньому, коли команда астронавтів повертається на покинуту людьми Землю з колонізованої планети Кеплер-209, щоб з’ясувати, чи збереглося на планеті життя після апокаліпсису. Однак з усієї команди виживає лише одна дівчина. Там вона виявляє ворогуючих за ресурси людей, що живуть на затопленій поверхні. Саме вона повинна прийняти рішення, від якого залежить доля решти тих, що вижили.

6 грудня 2019

Adem and Novak, two very different young men, escape from a desolate planet in a small, old spaceship in search of a new home in space.

На космічному кораблі, що прямує до Марса, виявляється зайвий пасажир. Екіпаж не може зупинити місію через майбутній довгий шлях. Щоправда, після аварії, яка сталася, ресурсів вистачить не всім людям на борту. Однак, надалі героїв очікують чергові випробування.

Високоінтелектуальні та відважні герої вирушають у довгу експедицію на далеку планету. Їм доведеться пережити безліч випробувань, коли назовні вириваються всі бажання й почуття, а контроль слабшає. Персонажам доведеться зіткнутися не тільки з ворогом у глибині космосу, але і з власними демонами.

12 березня 2021
22 грудня 2020

In the edge of the galaxy, a space explorer picks up a plant in a mysterious planet, but his return journey will put his determination to the test.

Літній астроном Авґустін все життя вивчає зірки. Коли приходять новини про якусь катастрофу, він залишається абсолютно один на арктичній дослідної станції. Саме там він зустрічає загадкову дівчинку Айріс, поки поступово затихають відгомони решти світу. Паралельно з тривалої місії з Юпітера повертається екіпаж корабля «Ефір» на чолі з капітаном Салліван. Авґустін і Салліван знаходяться за мільйони миль один від одного, але їх долі нерозривно пов’язані.

Не вдалося знайти фільм або серіал? Увійдіть, щоб додати.

Загальні

s відкрити панель пошуку
p відкрити меню профілю
esc закрити відкрите вікно
? відкрити вікно з гарячими клавішами

На сторінках медіа

b повернутися назад
e перейти до сторінки редагування

На сторінках сезонів шоу

(стрілка вправо) перейти до наступного сезону
(стрілка вліво) перейти до попереднього сезону

На сторінках серій шоу

(стрілка вправо) перейти до наступної серії
(стрілка вліво) перейти до попередньої серії

На всіх сторінках зображень

a відкрити вікно додавання зображення

На всіх сторінках редагування

t відкрити перемикач перекладів
ctrl+ s підтвердити форму

На сторінках обговорення

n створити нове обговорення
w змінити статус стеження
p перемикач публічно/приватно
c перемикач відкрито/закрито
a відкрити активність
r відповісти на обговорення
l перейти до останньої відповіді
ctrl+ enter підтвердити повідомлення
(стрілка вправо) наступна сторінка
(стрілка вліво) попередня сторінка

Налаштування

Хочете поставити оцінку чи додати до списку?

Увійти

Немає облікового запису?

Приєднайтеся до спільноти