11 film

a 25, 2023

Another Great Night follows Lia as she walks home alone after a night out, a journey fraught with risk and harassment. This film shows a condensed version of the many hazards that can befall women as they navigate often unfriendly and dangerous terrain, simply wishing to make their way home. Another great night? Well, that depends on your perspective.

İki sevimli kız kardeş olan Satsuke ve Mei, babaları ile birlikte hastanede yatan annelerine daha yakın olabilmek için hastanenin yakınındaki bir köy evine taşınırlar. Yeni evlerine alışmaya çalışırlarken inanılmaz bir gerçeğin farkına varırlar. Evlerinin yakınındaki ormanda Totoro isminde, son derece sevimli ve büyülü yaratıklar yaşamaktadır. Bu sevimli yaratıklarla kısa zamanda arkadaş olan Satsuke ve Mei için şehrin telaşından uzakta yepyeni büyülü bir dünyanın kapıları açılacaktır. Yaz zamanının kaygısızlığı üzerine kurulmuş bir aile filmi olarak tasarlanan Komşum Totoro ile Miyazaki'nin unutulmaz karakterleriyle zenginleştirilmiş hayalgücü ve arkadaşlığın bir masalını yaratıyor. Çocukluğun perimasalı dünyasının ve yokolan kırsal alanların yasını tutuyor...

r 31, 1944

Mary Marshall, serving a six year term for accidental manslaughter, is given a Christmas furlough from prison to visit her closest relatives, her uncle and his family in a small Midwestern town. On the train she meets Zach Morgan, a troubled army sergeant on leave for the holidays from a military hospital. Although his physical wounds have healed, he is suffering from post-traumatic stress disorder and is subject to panic attacks. The pair are attracted to one another and in the warm atmosphere of the Christmas season friendship blossoms into romance, but Mary is reluctant to tell him of her past and that she must shortly return to prison to serve the remainder of her sentence.

Chicago’nun Wicker Park bölgesinde yaşayan Matthew (Josh Harnett) bir gün çalıştığı işyerinin penceresinden karşı kaldırımda en yakın arkadaşı Luke'a (Matthew Lillard) ait ayakkabı dükkânının vitrinine bakan bir kız görür. Matthew onunla tanışmak için her yolu deneyecektir ancak bu ilişkinin bütün yaşamını etkileyeceğinden haberi yoktur. Matthew ve Lisa (Diane Kruger) birbirlerine aşık olurlar, ancak kader ağlarını örmeye başlayacaktır.

n 22, 2001

Tom Jericho son derece zeki bir şifre çözücü olarak, İngiltere'nin Almanya ile savaşta ihtiyaç duyduğu dahilerden biridir, bu sebeple gelen teklif üzerine Tom, Müttefik donanmasına saldırmadan önce Enigma şifrelerini çözmek için zamanla yarışan ekibe katılma kararı alır. Günden güne çalışmalarda ters giden bir şeyler sezer. Çok sevdiği sevgilisi Claire’in ortadan kaybolması da durumu daha gizemli bir hale getirir. Tom, Claire’in ev arkadaşı Hester ile iş birliği yapıp Claire’i bulmaya karar verir, amacı entrikayı ortaya çıkarmak, ve tabii Enigma’yı çözmeye çalışmaktır. Alman Nazilerin şifreleri yeniden değiştirmeleri işleri bozarken, çok yakınında bir casus oduğunun da farkında değildir!

A U.S. Army sergeant is home on leave to reconnect with his girlfriend he hopes to marry. However, in the years he's been away, she's gotten a huge promotion where they used to work together - and has become engaged to another man.

Harry Crum özel detektiflik yapmakta, kendisini bu konuda uzman olarak görmektedir. Ve bugüne kadar bütün olayları çözmeyi başarmıştır. Bir gün milyarder P.J. Downing'in kızı kaçırılır ve Harry'e bu olayı çözme görevi verilir.

a 22, 1998

Jason Kemp is a quadriplegic who passes the time spying on his neighbors from his window. By chance he catches one of them, Julian Thorpe, beating his wife and reports it to the police. He becomes certain that Julian has killed her, but fails to convince his nurse or his friends of any foul play.

Ichabod Crane, a Yankee wanderer, arrives in Sleepy Hollow and becomes the new schoolmaster. He meets Katrina Van Tassel, and blissfully fantasizes about how can marry her, ultimately, inherit her father's rich estate. Her suitor Brom Bones, the blacksmith, wants to scare him away and dresses up as the legendary Headless Horseman. During the prank, the real ghost appears and drives Ichabod off

In an insurrectionary climate, four twenty-year-old friends talk about politics. As a big protest looms, one of them, Clara, has to write a college essay. Caught in the virtual images and the comfort of her bedroom, going out is harder than expected.

i 17, 2019

Sabine and Natacha are 22. They live ‘here’, in the sticks, next door to each other. One day, Natacha has an opportunity: leave ‘here’ to go ‘over there’, thus abandoning Sabine. This act of treason will prove fatal.

Bir filmi veya diziyi bulamıyor musun? Eklemek için oturum aç.

Küresel

s arama çubuğuna odaklan
p profil menüsünü aç
esc açık bir pencereyi kapat
? klavye kısayol penceresini aç

Medya sayfalarında

b geri git (veya uygulanabilirse ana ekrana)
e sayfayı düzenlemeye git

TV sezonu sayfalarında

(sağa ok) sonraki sezona git
(sol ok) önceki sezona git

TV bölüm sayfalarında

(sağa ok) sonraki bölüme git
(sol ok) önceki bölüme git

Tüm görüntü sayfalarında

a resim ekle penceresini aç

Tüm düzenleme sayfalarında

t çeviri seçiciyi aç
ctrl+ s formu gönder

Tartışma sayfalarında

n yeni tartışma oluştur
w izleme durumunu değiştir
p umumi/hususi değiştir
c kapalı/açık değiştir
a etkinliği aç
r tartışmayı yanıtla
l son yanıta git
ctrl+ enter mesajını gönder
(sağa ok) sonraki sayfa
(sol ok) önceki sayfa

Ayarlar

Bu öğeyi derecelendirmek veya bir listeye eklemek ister misiniz?

Giriş