13 films

15 september 2006

In 1947 wordt in Los Angeles het levenloze en ernstig verminkte lichaam van een jonge vrouw, Elizabeth Short, gevonden. Twee LAPD-agenten worden op de zaak gezet, en Bucky, één van hen, ontdekt al snel dat zijn eigen vriendin een connectie had met het slachtoffer. Al snel leidt het onderzoek bovendien naar corruptie in het politie-departement.

Inspecteur Wing van de Hong Kong Politie is het geweldsslachtoffer van een bende onder leiding van Evil Joe. Als zijn hele team is vermoord vervalt Wing in drankgebruik door schuldgevoel. Het is aan de jonge nieuwkomer Frank om Wing weer op de been te krijgen en het avontuur van de wraak op Evil Joe en zijn Bende van Vijf te beginnen. Zeker als het persoonlijk wordt.

17 september 1993

Tom Hardy is als politieagent werkzaam bij de 'Water Rescue Squad'. In een rivier vindt hij een paar lijken, die hem aan zijn tragische verleden herinneren. De mysterieuze omstandigheden doen bij Tom namelijk de woede weer oplaaien om de dood van zijn vader. Twee jaar geleden is Tom zijn politiepenning kwijtgeraakt omdat hij beweerde dat zijn vader, politiechef Hardy, vermoord werd door een politieagent.

Twee vrienden, Ho en Mark, maken met hun valsemunter praktijken snel carrière binnen de Chinese onderwereld. Maar hun succes wekt jaloezie bij de andere bendeleden en het duurt dan ook niet lang of Mark en Ho worden slachtoffer van een bloedige machtsstrijd.

31 augustus 2006

Deze film is gebaseerd op de gebeurtenissen rondom één van meest beruchte waargebeurde mysteries van Hollywood. Het volgt een privé detective (Adrien Brody) in de jaren '50. Deze is bezig met een onderzoek naar de dood van de "superman" acteur Georges Reeves (Ben Affleck). Het onderzoek wordt erg persoonlijk als hij diverse onverwachte verbindingen en overeenkomsten met zijn eigen leven tegenkomt.

30 april 2006

Het waargebeurde verhaal over Martha Beck en haar handlanger Raymond Fernandez die in de jaren '40 zeventien vrouwen beroofden en vermoordden, die ze hadden gelokt door liefdes-advertenties in de krant te zetten. Hierdoor werden zij al snel de 'Lonely Hearts killers' genoemd.

24 januari 1951

Tijdens de oorlog in Korea stuit een groepje Amerikaanse militairen onder leiding van een uitgeputte sergeant op een door de vijand bezette boeddhistische tempel. De tempel wordt die door de Noord-Koreanen als observatiepost gebruikt en dient heroverd te worden.

8 juni 1972

Een vriend van Shaft wordt vermoord. De vriend bleek een schuld te hebben van 200.00 dollar. Shaft gaat met wat vrienden op zoek naar de moordenaar. Hierbij komt hij terecht in een bende-oorlog.

The pilots of a Royal Air Force squadron in World War I face not only physical but mental dangers in their struggle to survive while fighting the enemy.

Undaunted by a commission to make a film about his mentors and aesthetic exemplars, the filmmaking team of Jean-Marie Straub and Danièle Huillet, Costa records with great sensitivity and insight the exacting process by which the two re-edit their film Sicilia!, discussing and arguing over each cut and its effect. Incorporating comments about the influence of figures as diverse as Chaplin and Eisenstein, about the ethical and aesthetic implications of film technique and such matters as rhythm, sound mixing, and acting. The film becomes a tour de force, immersing us in the mysteries of cinema as practiced by some of its greatest creators. Costa calls the film both his first comedy and his first love story.

From the 17th floor of an office building, Pierre is staring out a colleague that is here for hours.

12 januari 2024

An experimental film exploring the emotion of fear through the feeling of being watched.

19 juni 2023

a man returns home and finds guests who will have a strong impact on him.

Film of tv-serie niet gevonden? Log dan in om deze te creëren.

Wereldwijd

s focus op zoekbalk
p open profielmenu
esc sluit een open venster
? open sneltoetsen venster

Op media pagina's

b ga terug (of ga naar bovenliggend item)
e ga naar beweken

Op TV seizoenspagina's

(rechter pijl) ga naar volgende seizoen
(linker pijl) ga naar vorig seizoen

Op pagina's met TV-programma's

(rechter pijl) ga naar volgende aflevering
(linker pijl) ga naar vorige aflevering

Op alle afbeeldingspagina's

a open venster afbeelding toevoegen

Op alle bewerkte pagina's

t open vertaalmenu
ctrl+ s verstuur formulier

Op discussiepagina's

n start nieuwe discussie
w Verander kijk status
p privé of openbaar
c gesloten of open
a open activiteit
r beantwoord discussie
l ga naar laatste antwoord
ctrl+ enter verstuur uw bericht
(rechter pijl) volgende pagina
(linker pijl) vorige pagina

Instellingen

Want to rate or add this item to a list?

Inloggen