n 4, 2004

Alfred Kinsey, Harvard mezunu bir zoologdur. Indiana Üviversitesi’nde biyoloji dersleri vermeye başladıktan sonra, özgür düşünceleri ve mizahi yapısıyla diğerlerinden çok farklı olan öğrencilerinden biriyle evlenir.Kinsey’i kendilerine yakın bulan öğrenciler, zamanla onunla özel hayatlarını da konuşmaya başlarlar. Özellikle cinsel yaşam ve seks üzerine sorulan sorulara cevap veremeyen Kinsey, aslında hiç kimsenin bu sorulara cevap veremeyeceğini fark eder. Çünkü o güne kadar seks üzerine klinik incelemeler yapılmamıştır. Kurduğu ekiple bu konu üzerinde çalışmaya başlayan Kinsey ilk olarak erkekler üzerinde çalışmaya başlar. Yapılan görüşmeler ilerledikçe insanlar utançlarını ve korkularını yenip, deneyimlerini paylaşmaya başlarlar.

Michael Moore yeni belgeselinin adını koydu: Capitalism: A Love Story! Meraklı sorulara ise şöyle cevap veriyor: Aşk, şehvet, tutku içeren bir aşk hikayesi. Her gün 14 bin kişinin işsiz kaldığı bir yasak aşk. Yani kapitalizm... 2 Ekim\'de vizyona girecek olan filmin şirket politikaları altında ezilen kitlelerin trajik öykülerini anlatacağı söyleniyor. Buradan yola çıkarak bedelini sıradan insanların ödediği finansal krizin sebeplerini ve tabii sonuçlarını da sergileyecek. Moore diyor ki; kumar oynadılar, kaybettiler ve şimdi bedelini sizin ödemeniz gerekiyor.

Claire's number one priority is her family. When her husband Dennis loses his stockbroker job, the couple's traditional family roles switch. As Dennis takes on his new stay-at-home role, Claire's furniture design business takes off. Just as she's beginning to master the art of balancing her home and work life, Dennis serves her with divorce papers and charges her with being an unfit mother. Claire discovers that in a modern courtroom there are still traditional biases unsympathetic to the idea of a woman working three jobs, as a wife, an entrepreneur and a mother.

31, 1966

A wheeler-dealer, involved in leisure issues, promotes and markets his business. He works smoothly and manipulate the environment and manage to make a career in the Swedish leisure research department.

l 24, 2024

Eli has an unusual relationship with music. When the music stops, that's when the voices begin.

Bir filmi veya diziyi bulamıyor musun? Eklemek için oturum aç.

Küresel

s arama çubuğuna odaklan
p profil menüsünü aç
esc açık bir pencereyi kapat
? klavye kısayol penceresini aç

Medya sayfalarında

b geri git (veya uygulanabilirse ana ekrana)
e sayfayı düzenlemeye git

TV sezonu sayfalarında

(sağa ok) sonraki sezona git
(sol ok) önceki sezona git

TV bölüm sayfalarında

(sağa ok) sonraki bölüme git
(sol ok) önceki bölüme git

Tüm görüntü sayfalarında

a resim ekle penceresini aç

Tüm düzenleme sayfalarında

t çeviri seçiciyi aç
ctrl+ s formu gönder

Tartışma sayfalarında

n yeni tartışma oluştur
w izleme durumunu değiştir
p umumi/hususi değiştir
c kapalı/açık değiştir
a etkinliği aç
r tartışmayı yanıtla
l son yanıta git
ctrl+ enter mesajını gönder
(sağa ok) sonraki sayfa
(sol ok) önceki sayfa

Ayarlar

Bu öğeyi derecelendirmek veya bir listeye eklemek ister misiniz?

Giriş