7 filmů

11.09.1998

Příběh hazardního hráče, který je postaven před osudovou volbu mezi láskou a hazardem. Příběh studenta práv, který svou nechuť zařadit se do „normální“ společnosti kompenzuje geniálním talentem. Mike má totiž neobyčejné kombinační schopnosti a dovede uhodnout, jaké karty mají v ruce jeho partneři v pokeru. Na rozdíl od většiny profesionálních hráčů se ale Mike snaží nepodvádět a v tom se rozchází se svým komplicem, utápějícím se v dluzích.

29.01.2008

Tommy Vinson je pokerová legenda, zatímco mladý Alex Stillman o dráze profesionálního hráče zatím jenom snil. Když se dají dohromady, vyhrají každý turnaj. Ale jak to dopadne, když se z nich stanou soupeři? V hlavních rolích Burt Reynolds a Bret Harrison.

Souboj krásné ďáblice a trochu popleteného anděla o duši taxikáře, který si nikdy s ničím a s nikým nebere servítky. Klasický a hromadou úspěšných rolí prověřený humor se spoustou mlátiček, kterým se Bud Spencer proslavil ať už sám nebo ve dvojici s parťákem Terencem Hillem.

19.06.2001

After finding a wallet in the street tepper calls the owner in order to return it. After making the call he discovers that the lottery ticket inside is a $6 million winner. To add to things his friends are on their way over for their weekly poker night & the groups tradition is to bet their lottery ticket.

Milionář Sir George, který kromě jiných velkolepých lidumilných aktivit zakoupil i kus deštného pralesa, aby tam bojoval za přežití nosorožců, zjišťuje, že jeho finanční situace nevypadá právě růžově. Jeho poradci ho o tom informují v malém letadle, milionář má už ale řešení: bude se vydávat za mrtvého a o jeho dědictví celkem 135 milionů dolarů se rozpoutá zatím největší světové sportovní zápolení Megathon. Sir George, ač nikdy nebyl ženat, má tři potomky: Lucy, Dudleyho a poněkud zženštilého Alexandera. Ti se spolu s dalšími mužstvy dlužno podotknout složenými ponejvíce z profesionálních sportovců mají zúčastnit velkého sportovního klání na zemi, ve vodě i ve vzduchu, v jehož cíli čeká vítěze odměna 135 milionů dolarů.

Postman Titus Müller returns from his daily rounds with a letter that will change the course of his modest provincial existence.

Nemůžete nalézt film nebo seriál? Přihlaste se pro jeho vytvoření.

Globální

s zaměřit panel hledání
p otevřít nabídku profilu
esc zavřít otevřené okno
? otevřít okno klávesových zkratek

Na stránkách médií

b zpět (nebo na nadřazený záznam, pokud to jde)
e na stránku úprav

Na stránkách sezón

(šipka vpravo) na další sezónu
(šipka vlevo) na předchozí sezónu

Na stránkách epizod

(šipka vpravo) na další epizodu
(šipka vlevo) na předchozí epizodu

Na všech stránkách obrázků

a otevřít okno přidání obrázku

Na všech stránkách úprav

t otevřít výběr překladu
ctrl+ s odeslat formulář

Na stránkách diskusí

n vytvořit novou diskusi
w přepnout stav zhlédnutí
p přepnout veřejný a soukromý
c přepnout zavřít a otevřít
a otevřít aktivitu
r odpovědět na diskusi
l na poslední odpověď
ctrl+ enter odeslat zprávu
(šipka vpravo) další stránka
(šipka vlevo) předchozí stránka

Nastavení

Want to rate or add this item to a list?

Přihlásit se