Chinese (zh-CN)

Title

拉扎雷斯

Taglines

Overview

李(Lee)在父母去世后收养了她的侄女伊莫金(Imogen)和梅芙(Maeve),并在一个偏远的小屋里抚养她们,而在他们周围,一场致命的流行病正在肆虐。在接近10年的时间里,女孩们被教导永远不要离开树林,避免与外界的任何联系,只依赖李作为她们与外界的唯一联系。李已经说服女孩们,这是在如今这个传染和暴力横行的世界中生存的关键。但当伊莫金和梅芙发现附近树林里有一个受伤的男人时,李的绝对控制开始崩溃,因为她们对她的信任,以及她们所知道的一切,开始崩溃。

Chinese (zh-TW)

Title

拉扎雷斯

Taglines

Overview

驚悚劇情大片《拉扎雷斯》定於2024年5月10日在美國上映,《拉扎雷斯》講述了李(阿什利·賈德飾)的故事,她是一位姑姑,她的人生使命是保護她成為孤兒的侄女伊莫金和梅芙免受自毀世界的傷害,在一個局外人威脅到他們的和平生存之前,將他們孤立地撫養成人。李保護她成為孤兒的侄女伊莫金和梅芙免受自我毀滅的世界的傷害,在一個局外人威脅到他們的和平生存之前,她一直孤立地撫養他們。

Czech (cs-CZ)

Title

Taglines

Overview

Po smrti rodičů Lee adoptuje své neteře Imogen a Maeve a vychovává je v odlehlé chatě, zatímco kolem nich zuří smrtící pandemie. Po více než deset let jsou dívky vychovávány tak, aby nikdy neopouštěly lesy, vyhýbaly se jakýmkoli kontaktům s cizími lidmi a nakonec se spoléhaly na Lee jako na jediné spojení s vnějším světem. Lee dívky přesvědčil, že právě to je klíčem k přežití v nakažlivém a násilném světě. Když však Imogen a Maeve objeví v nedalekém lese zraněného muže, Leeina absolutní kontrola se začne rozpadat, jak se jejich víra v ni a všechno, co kdy znaly, začne rozpadat.

Dutch; Flemish (nl-NL)

Title

Taglines

Overview

Lee beschermt haar verweesde nichtjes Imogen en Maeve tegen een zelfvernietigende wereld, door ze in isolatie op te voeden totdat een buitenstaander hun vreedzame bestaan ​​bedreigt.

English (en-US)

Title

Lazareth

Taglines
Lazareth must be protected at any cost
Overview

Following the death of their parents, Lee adopts her nieces, Imogen and Maeve, and raises them in a remote cabin as a deadly pandemic rages on around them. For over 10 years, the girls are raised to never leave the woods, avoid any and all interaction with outsiders, and ultimately rely on Lee as their only connection to the outside world. Lee has convinced the girls this is the key to survival in what is now an infectious and violent world. But when Imogen and Maeve discover an injured man in the nearby woods, Lee's absolute control begins to disintegrate as their faith in her, and everything they've ever known, begins to unravel.

1h 26m

Hungarian (hu-HU)

Title

Taglines

Overview

Lee megvédi árván maradt unokahúgait, Imogent és Maeve-t az önpusztító világtól, és elszigetelten neveli őket, amíg egy kívülálló meg nem fenyegeti békés létüket.

Romanian (ro-RO)

Title

Taglines

Overview

Lee isi protejeaza nepoatele orfane, pe Imogen si Maeve, de o lume care se autodistruge, crescandu-le in izolare pana cand un strain le pericliteaza existenta pasnica.

1h 26m

Russian (ru-RU)

Title

Обитель страха

Taglines

Overview

Ukrainian (uk-UA)

Title

Обитель страху

Taglines

Overview

Понад десять років Ліз живе в ізоляції разом зі своїми племінницями-сиротами. Вони оселилися в дрімучому лісі та відмовилися від решти світу, де вирує люта епідемія... Правда, незабаром на порозі будинку сімейства опиняється підліток, який був поранений і поставив їх під удар своєю появою.

You need to be logged in to continue. Click here to login or here to sign up.

Can't find a movie or TV show? Login to create it.

Global

s focus the search bar
p open profile menu
esc close an open window
? open keyboard shortcut window

On media pages

b go back (or to parent when applicable)
e go to edit page

On TV season pages

(right arrow) go to next season
(left arrow) go to previous season

On TV episode pages

(right arrow) go to next episode
(left arrow) go to previous episode

On all image pages

a open add image window

On all edit pages

t open translation selector
ctrl+ s submit form

On discussion pages

n create new discussion
w toggle watching status
p toggle public/private
c toggle close/open
a open activity
r reply to discussion
l go to last reply
ctrl+ enter submit your message
(right arrow) next page
(left arrow) previous page

Settings

Want to rate or add this item to a list?

Login