Czech (cs-CZ)

Title

Čas před explozí

Taglines

Overview

FBI vyslýchá muže, který tvrdí, že přichází z roku 2077, aby se pokusil zachránit svět před zkázou a vypráví vyšetřovatelům svůj příběh. Jmenuje se Alan Deakins, je velitelem válečné ponorky USS Alabama a také jediným členem posádky, který přežil katastrofu během níž zmizela ponorka v záhadném Bermudském trojúhelníku. Deakins je umístěn na psychiatrické klinice, kde se o něj začne zajímat Lance McCarthy, vyšetřovatel paranormálních jevů, který přesvědčí washingtonského politika Charlese Braddocka, aby sponzoroval jeho vyšetřování a pokusy zjistit, co se vlastně na moři stalo. S novou ponorkou a posádkou se vydají na místo záhadného zmizení a potká je stejný osud. Projdou přechodně otevřenou b ránou mezi dvěma časy a ocitnou se v roce 2077.

Dutch; Flemish (nl-NL)

Title

Taglines

Overview

English (en-US)

Title

Time Under Fire

Taglines

Overview

A US submarine runs into a time rift. A special unit goes on a mission to see what's on the other side. They find themselves in an alternate dystopian America, now a one-man dictatorship. They decide to help the rebels.

1h 22m

German (de-DE)

Title

Taglines

Overview

Der U-Boot-Kapitän Deakins verbringt mehrere Jahre in der Psychiatrie. Auslöser war eine mysteriöse Begebenheit, die sich am Rand des Bermuda-Dreiecks zugetragen hat. Mit Dr. McCarthy begibt er sich noch einmal an den Ort des Geschehens...

1h 32m

Hungarian (hu-HU)

Title

Időcsapdában

Taglines

Overview

A film egy tengeralattjáró legénységének hihetetlenül kalandos, futurisztikus történetét meséli el, mely során betekintést nyerhetünk a jövőbe. Ez a jövőkép azonban korántsem tetszetős. Hőseink egy olyan rendőrállamba csöppennek, amelyet még rémálmaikban sem tudtak volna elképzelni. Az emberek rettegésben, elnyomásban élnek, a demokráciának nyoma sincs. Ám a történetben az a legbizarrabb, hogy az időutazóknak saját unokáikkal kell szembeszállniuk.

Polish (pl-PL)

Title

Podwodna misja

Taglines

Overview

W czasie manewrów wojskowych amerykańska łódź podwodna przenosi się przez powstałą lukę w czasoprzestrzeni w przyszłość. Przyszłość okazuje się mało interesująca. Rządzący dyktator konfiskuje łódź. Jedyna nadzieja na powrót spoczywa w rękach tamtejszego demokratycznego ruchu oporu. Kapitan łodzi musi się porozumieć z jego przywódcą, który nieoczekiwanie okazuje się w wnukiem... kapitana.

Russian (ru-RU)

Title

Время под огнем

Taglines

Overview

Подводная лодка ВМФ США пропадает в бескрайних просторах океана. К спецслужбам попадает человек, утверждающий, что он из будущего. Ученые из Пентагона стоят перед завесой непознанного явления. Разрыв во времени, два поколения воинов в борьбе за контроль над прошлым… И разгадать эту загадку может лишь один человек — капитан подводной лодки.

1h 32m

You need to be logged in to continue. Click here to login or here to sign up.

Can't find a movie or TV show? Login to create it.

Global

s focus the search bar
p open profile menu
esc close an open window
? open keyboard shortcut window

On media pages

b go back (or to parent when applicable)
e go to edit page

On TV season pages

(right arrow) go to next season
(left arrow) go to previous season

On TV episode pages

(right arrow) go to next episode
(left arrow) go to previous episode

On all image pages

a open add image window

On all edit pages

t open translation selector
ctrl+ s submit form

On discussion pages

n create new discussion
w toggle watching status
p toggle public/private
c toggle close/open
a open activity
r reply to discussion
l go to last reply
ctrl+ enter submit your message
(right arrow) next page
(left arrow) previous page

Settings

Want to rate or add this item to a list?

Login