English (en-US)

Title

Holiday Spin

Taglines

Overview

Blake and his mother Roxy live in Charlotte, NC. Roxy owns a dance studio and Blake is looking forward to a career as a fighter.

1h 29m

French (fr-FR)

Title

Une danse pour noël

Taglines

Overview

Blake, dix-sept ans, perd sa mère, qui l'a élevé seule, dans un accident de voiture. A sa sortie de l'hôpital, il est pris en charge par son père, Ruben, qu'il n'a jamais vu. Ce dernier l'accueille chez lui, à Miami, et lui présente Pia, une jeune danseuse qu'il prépare au grand concours annuel de danses de salon : Le tournoi du réveillon. Blake, qui n'accepte pas ce père qui débarque si tardivement dans sa vie, commence par cacher à tout le monde qu'avant de faire de la boxe, il a appris la danse avec sa mère. Se rapprochant de Pia, qui a du mal à trouver un partenaire à sa hauteur pour le tournoi, il finit par lui proposer de danser avec lui.

Italian (it-IT)

Title

Gara di ballo

Taglines

Overview

Portuguese (pt-BR)

Title

Uma Volta para a Vitória

Taglines

Overview

Após a morte da mãe, Blake é forçado a viver com seu pai irresponsável. Mas sua vida muda para melhor quando conhece uma jovem bailarina e se torna seu parceiro de dança em uma importante competição anual.

Slovak (sk-SK)

Title

Vianočný tanec

Taglines

Overview

Keď matka 17-ročného Blakea zomrie pri hroznej autonehode, ťažko zranený Blake zostane na svete úplne sám. Ale keď sa prebudí v nemocnici, Blake je prekvapený, že tam predsa len niekto je, jeho odcudzený otec Ruben, tanečný učiteľ z Miami, ktorého Blake nevidel od svojich dvoch rokov. Ruben získal Blakea do opatery až do doby, kým o necelý mesiac nebude plnoletý. Blake sa čoskoro dozvie, že Rubenova vlastná tanečná kariéra sa pred niekoľkými rokmi skončila a jeho štúdio má vážne finančné problémy. Blake sa však už nemôže dočkať návratu domov, kde chce pokračovať v sľubnej kariére MMA zápasníka. Ale všetko sa skomplikuje, keď sa Blake stretne s Rubenovou talentovanou žiačkou, 18-ročnou Piou, ktorá sa práve pripravuje na každoročnú súťaž "Vianočný tanec". Tá sa koná vždy na Štedrý večer, súťažné páry v nej tancujú na vianočné koledy a bojujú o hlavnú výhru 50 000 dolárov, ktorá by mohla zachrániť Rubenovo krachujúce tanečné štúdio...

1h 25m

Spanish; Castilian (es-ES)

Title

El torneo de Navidad

Taglines

Overview

Blake y su madre Roxy viven en Charlotte, Carolina del Norte. Roxy es propietaria de un escuela de danza, y Blake persigue carrera como luchador. Pero justo en el día Acción de Gracias ambos tienen un terrible accidente de coche en el que Roxy muere y Blake queda malherido. Al despertarse, el joven se encuentra con Rubén a su lado anunciándole que es su padre y que irá con él de regreso a Miami. A los 17 años, Blake no puede vivir por su cuenta, así que no tiene más remedio que irse con el hombre que lo abandonó cuando era un bebé. Ruben posee también una academia de baile de salón, donde vive con su esposa, Emily.

You need to be logged in to continue. Click here to login or here to sign up.

Can't find a movie or TV show? Login to create it.

Global

s focus the search bar
p open profile menu
esc close an open window
? open keyboard shortcut window

On media pages

b go back (or to parent when applicable)
e go to edit page

On TV season pages

(right arrow) go to next season
(left arrow) go to previous season

On TV episode pages

(right arrow) go to next episode
(left arrow) go to previous episode

On all image pages

a open add image window

On all edit pages

t open translation selector
ctrl+ s submit form

On discussion pages

n create new discussion
w toggle watching status
p toggle public/private
c toggle close/open
a open activity
r reply to discussion
l go to last reply
ctrl+ enter submit your message
(right arrow) next page
(left arrow) previous page

Settings

Want to rate or add this item to a list?

Login